Sağlıklı beslenmede meyvenin önemi! Doğru meyve nereden alınır?

Sağlıklı beslenmede meyvenin önemi! Doğru meyve nereden alınır?

Taze meyveler sağlıklı beslenmede en büyük faktördür. Meyveler içerisinde bulunan besin öğeleri, miktarı bakımından birbirinden farklılık gösterdiği için her türlü meyve ciddi bir sağlık sorunu yan etkisi taşımadığı sürece mutlaka tüketilmelidir.

Her meyvenin ağırlıklı olarak vermiş olduğu bir vitamin ve bu vitamin değerinin katkıları hafife alınamayacak şekilde değerlidir.

Özellikle diyetlerde kullanılan meyve aslında besleyiciliği ve içeriği bakımından ne kadar zengin olduğunu göstermektedir. Günde en az 2 porsiyon meyve tüketilmelidir. Özellikle bileşimindeki minerallerin faydası açısından C vitamininden zengin besinler sıklıkla tüketilmelidir. Bunların en başında da portakal, mandalina, limon gibi ürünler gelmektedir.

Taze Sıkma Meyve Suyu Nasıl Elde Edilir?

Taze sıkma meyve suyu tamamen taze meyveye erişim ile kolaylıkla elde edilebilecek bir içecektir. Internet sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz meyve siparişleri onaylamanız gerçekleşir gerçekleşmez dalından kopartılarak tazecik sizler için özel olarak paketlenerek kargolanmaktadır. Taze meyve erişimi bu kadar kolayken taze sıkma meyve suyu elde etmekte tam olarak bu kadar kolaydır. Bunu için Portakal Bahçem sitesini ziyaret edebilirsiniz.

r-3-080.jpg

Avokado Faydaları Nelerdir?

Avokado, son dönemlerde sofralarımıza bomba gibi düşmekle beraber pek çok kişinin önemli besin kategorisinde yer almaya başlamıştır. Hem ara öğünleri hem de ana ürünleri zenginleştiren avokado; içerdiği sağlıklı yağ bakımından oldukça zengindir. Bağışıklığı güçlendirir. Erken kanser ve kanserin yan etkilerine karşı koruyucu özelliği de gözlenir.

Karışık Meyve Paketi Nedir?

Meyveler, içerisinde barındırdıkları besin öğeleri ve bu öğelerin miktarı bakımından birbirinden farklılık gösterdikleri için meyve, beslenme yönünde de oldukça önemlidir. Çiftçilerimizin özenle yetiştirdiği çeşit çeşit meyveler sizler için toplanarak özel kolilerde paketlendi ve karışık meyve paketi oluşturuldu.

r-2-121.jpg

Avokado, çarkıfelek meyvesi, portakal mandalina, frenk yemişi, limon ve daha fazlası sitemizde mevcut olan ürünlerdedir. Aynı zamanda bu ürünlerden elde edilen reçel, marmelat, çikolata ve lokum gibi ikramlık ve kahvaltılık ürünlerimiz de mevcuttur.

https://www.portakalbahcem.com/  üzerinden sipariş verdiğiniz anda kargo indirimi için belirlenen alt limiti aşmanız, kargo ücretini otomatikman hesabınızda düşürür. Tüm bunlara ek olarak sitemiz üzerinden yapacağınız siparişler doğrultusunda indirim veya sürpriz hediyelerden de faydalanabilirsiniz.

r-1-125.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.