Derin gözyaşlarıyla uğurlandı
Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aslı Kıray’ın 14 yaşındaki kızı Derin Kıray, Didim’de son yolculuğuna uğurlandı.
Kaza, Milas’ın Selimiye Mahallesi’nde yaşanmıştı. Aslı Kıray’ın kullandığı 09 D 9928 plakalı otomobilin karıştığı kazada, araçta bulunan kızı Derin Kıray olay yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü anne Aslı Kıray ile küçük kardeşi L.K. ise kazayı hafif yaralı olarak atlatmıştı.
Kazanın ardından büyük üzüntü yaşayan Didim, genç yaşta hayatını kaybeden Derin Kıray’ı gözyaşlarıyla uğurladı. Derin için Didim Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Törende anne Aslı Kıray ve baba İbrahim Kıray ayakta durmakta güçlük çekti.
Cenazede Derin’in tabutunun üzerine basketbol forması ve çiçekler konuldu. Genç yaşta aramızdan ayrılan Derin Kıray, kılınan cenaze namazının ardından Didim Şehir Mezarlığı’na defnedildi.
Cenazeye Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Belediye Başkanı Hatice Gençay, Garnizon Komutanı Erkut Arslan, eski Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Müftüsü Refik Ali Demirel, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.