Trafikte saldırgan davranışlar sergileyen sürücüye 180 bin TL ceza

Trafikte saldırgan davranışlar sergileyen sürücüye 180 bin TL ceza

Çiğli’de trafikte diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye atan motosiklet sürücüsü yakalandı. Sürücüye 180 bin TL para cezası uygulanırken, ehliyetine geçici olarak el konuldu ve motosikleti trafikten men edildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Çiğli ilçesinde bir motosiklet sürücüsünün trafikte saldırgan ve tehlikeli hareketler sergilediği görüntüler üzerine çalışma başlattı.

Görüntüleri inceleyen ekipler, sürücünün 31 yaşındaki E.T. olduğunu belirledi. Kimlik tespitinin ardından sürücü yakalandı.

EHLİYETİNE EL KONULDU, MOTOSİKLETİ OTOPARKA ÇEKİLDİ

E.T.’ye toplam 180 bin TL idari para cezası uygulandı. Sürücü belgesi geçici olarak geri alınırken, motosikleti trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Sürücü hakkında ayrıca adli işlem başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.