Cevdet ŞAHİNOĞLU

Cevdet ŞAHİNOĞLU

Çerçioğlu’nun Germencik’i karıştıran planı

İki haftadır yazıyorum. Başkan Çerçioğlu’nun yerel seçimlerde duvara toslamak için elinden geleni yaptığını, tüm bunları da gayet bilinçli şekilde hayata geçirmeye çalıştığını dillendiriyorum. Kendi kafası içinde kurguladığı düzende kendi partisinin belediye başkanlarını bile hedef tahtasına koymaktan çekinmediği gibi bu oyunun senaryosunu da bizzat kendisi kaleme alıyor.  Kendisi olmadan var olması mümkün olmayan, duruş sıkıntılı isimleri belediye başkan adayı olarak bilinçlere kazımaya çalışıyor.

Aydın’da CHP adına hükmü Çerçioğlu’nun kesmesine izin verilirse, bunun sonucu ilçe ilçe hezimet olacaktır.  Örnek mi istiyorsunuz alın size Germencik. Çerçioğlu şu anda Germencik’i kazanmamak adına elinden geleni yapıyor. Siyasi duyumlara göre Özlem Çerçioğlu, Germencik’te AK Parti kökenli Fuat Öndeş’i aday yapmak için kolları sıvamış. Bir iddiaya göre de aynı Öndeş’in partiye üye olmasını daha önce Çerçioğlu engellemiş. Ne oldu ne değişti ise Öndeş bir anda Çerçioğlu’nun gözdesi olmuş. Fakat ilçe örgütü buna şiddetli muhalefet etmiş. İş o dereceye gelmiş ki, ilçe yönetimi gerekirse kendi adayımızı çıkartırız restini çekmiş. E doğal olarak Çerçioğlu bu duruma pek bir celallenmiş. Fuat Öndeş 2014 yerel seçimleri öncesi, AK Parti Genel Merkezi tarafından Aydın’da yarışacak belediye başkanlarının arasında ilan edilmişti. Ardından AK Parti Genel Merkezi Germencik İlçe Teşkilatına faks çekerek adaylarının Mustafa Bircan olduğunu duyurmuştu. O dönemki AK Parti Germencik İlçe Başkanı İsmail Eyinovası basın açıklaması yapıp yanlış anlama olduğunu söylemişti.

İşin bide vatandaş boyutu var. Germencik’te vatandaşla oturduk çayını kahvesini içtik. Germencikli, büyükşehrin hizmetlerinin çok yetersiz olduğunu düşünüyor. Ümmet Akın başkanın büyükşehir hayallerini de önce Germencik’in sorunlarını çözsün diyerek çok olası görmüyor. Su parası sıkıntısı Germenciklinin de cebini fena yakıyor. Bedava elektriği filan bıraksın, şu suyu ucuzlatsın diyor Germencikli. Fuat Öndeş meselesine gelince de, “Biz Ahmet doktor tekrar aday olur diye çekinirken demek Çerçioğlu daha beterini bulmuş” şeklinde konuşuyorlar. İlçe yönetimi tepkili, vatandaş sıcak bakmıyor, e senin neyin stratejisini güdüyorsun Çerçioğlu diye sormak lazım.

Gelecek yazılarda diğer ilçelerde Çerçioğlu’nun CHP’yi bitirme noktasına gelecek akıllara zarar çalışmalarını yazmaya devam edeceğim. Bu yazıda dâhil olmak üzere konu ile ilgili yazılarımı her pazartesi sabahı CHP Genel Merkezine fakslayacağım. Genel merkez bu gidişe sessiz kalıp, Aydın’da CHP’li 2-3 belediye kalınca soğuk Madran gazozu eşliğinde yazdıklarımızı okurlar. Gazozları da Çerçioğlu ısmarlar artık.

Ha bide hatırlatayım dedim. Necmettin Bey bugün basın açıklaması yapacaksınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum