Kılıçdaroğlu’na açık çağrı: Gelin Aydın’a bir iyilik edin!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Haziran Perşembe günü Aydın’da makyajlanmış programlara katılacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Aydın’da çok iyi işler yaptığını zannedecek kendisine gösterilenlerden. Sanacak ki Aydın uçuyor ancak her gün daha da batıyor olduğunu göremeyecek. 

Mesela kokain aleminden dönerken Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin resmi aracında yakalanan CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı ve BŞB çalışanı Halil Yıldırım'ın skandalıyla ilgili ne CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ne de Özlem Çerçioğlu, Aydın kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama yapmadı, yapamadı. Kokainci şahsın partiden ihracının engellenmesi suretiyle korunup kollandığı bilgisi Kılıçdaroğlu’na verilmeyecek.

cercioglu-yildirim-001-001.jpg

Özlem Çerçioğlu’nun CHP’yi Aydın’da perişan ettiğini, belediye imkânlarını kullanarak, örgütleri nasıl ele geçirdiğini kimse söylemeyecek kendisine. Tek adam diyecek mesela ama Aydın’da nasıl bir tek adam faciası olduğunu ve CHP’nin Özlem Çerçioğlu Partisi haline geldiğini bilmeyecek.

Partinin yönetici ve vekillerinin kişisel ikbal kaygısı ve kişisel çıkarlar nedeniyle bin türlü rezilliğe karşı sustuklarını da anlatan olmayacak. Çerçioğlu’nun belediyenin imkânlarını nasıl kendi keyfi ve çıkarları için kullandığını da.

Ayıptır, günahtır. Utanmadan kreş açtıracaklar koskoca genel başkana… Bu bile kayda değer bir yatırım yapılmadığının ispatıyken, kreş açılışı yapmak zorunda bırakılan Kılıçdaroğlu, “Bizim belediyelerimiz hizmet üretiyor” diyecek ama bilmiyor ki Aydın hizmete aç, hizmete muhtaç.

Kindar bir yönetim tarzı olan Çerçioğlu’nun kavgalı olmadığı belediye başkanı yok. O kadar kindar ve geçimsiz ki, kavgalı olduğu CHP’li belediye başkanlarının etkinliklerine; CHP yöneticileri ile meclis üyelerinin katılımlarına yasak koyduğunu bilmeden demokrasi, insan hakları vurgusu yapacak.

Milyonluk tesisleri birkaç kişiye peşkeş çeken Çerçioğlu’nun “gel al” dedikleri paket servisiyle pandemi döneminde zaten zor durumdaki küçük esnafa rakip olduğunu ve bunun belediyecilik hizmeti sanıldığını bilmeden “Halkçı belediye”, “Başkanlarım halkın içinde” diyecek ama Çerçioğlu’nu sokakta gören yok, bunu kimse ona söylemeyecek. 

“Bizim belediyelerimiz şeffaf” diyecek, Çerçioğlu’nun “Belediyeyi cam fanusta yöneteceğiz” sözünün yalan olduğunu bilmeden. “Milletin hakkı” diyecek ama milletin hakkını adrese teslim ihalelerle nasıl birkaç isme yedirdiklerini bilmeyecek Kılıçdaroğlu. 

İhaleye fesat karıştırdığı gerekçesiyle 24 ayrı dosyadan yargılanan Hakan Olkaç’ı ASKİ Genel Müdürlüğünde tuttuğunu, “Askıda fatura” diyecek ama otellerin, inşaat şantiyelerinin su faturalarının neyin karşılığı sıfırlandığını, Çerçioğlu’nun bürokratlarının zenginleşmelerindeki sırrı bilmeden dürüstlükten dem vuracak.

“İyi ki CHP’li belediyeler var” diyerek AK Parti’yi topa tutacak ama Çerçioğlu’nun AK Parti içindeki karanlık ellerle işbirliği yaptığını ona kimse anlatmayacak.

Mesela “Sayın Genel Başkanım Atatürk Spor Kompleksinin açılışına Çerçioğlu sizi davet etmedi ama ‘organize suç örgütü lideri’ Sedat Peker’i davet etti” demeyecek kimse.

sedat-peker.jpg

Bütün bu gerçekleri bilmeden “halk CHP belediyelerinden çok memnun” diyecek, Aydınlıları güldürecek. 

Onlar demeyecek ama biz diyelim.

Kemal bey! 

Özlem Çerçioğlu sizi Aydın’da yalan bir dünyada gerçeklerden uzak bir hayal ortamında ağırlayacak. 

Doğruları bilmek isterseniz  Aydın Cumhuriyet Başsavcılığına gidin. Çerçioğlu’na yolsuzluktan kaç dava açılmış, dava açılması beklenen kaç soruşturma dosyası var öğrenin.

Oradan geçin belediyeye… Hesap uzmanı olarak Aydınlının parası kime, nasıl peşkeş çekilmiş öğrenin. Öğrenin ki rezilliği, milletin paralarını sadece algı oluşturmak için nasıl israf edildiğini görün.

Belediyeden sonra Aydın’ın sokaklarını bir güzel gezin. Çerçioğlu döneminde açılmış bir tek bulvar, bir tek cadde var mı diye sorun vatandaşa. Gördüğünüz tesislerin, caddelerin, parkların, bahçelerin hatta mahallelerin kimin zamanında yapıldığını; yapılan tesislerin Çerçioğlu döneminde birkaç kişiye nasıl peşkeş çekildiğini öğrenin.

Duyduklarınıza inanamayacaksınız…

Bir de İl başkanı Ali Çankır’a sorun.

“Gel bakalım Ali! Çerçioğlu’nun Aydın’a bıraktığı 3 önemli eseri say” deyin.

Sayabilirse, “Çerçioğlu gelecek dönemde de hizmete devam edecek” deyin.

Eminim ki kem küm edecek.

Öyleyse…

Gelin Aydın’a bir iyilik edin…

Aydınlıların geleceğini çalan Çerçioğlu’ndan, hem Aydın’ı hem de CHP örgütlerini kurtarın.

***

Yazarımızın "Çerçioğlu’na açık ve net soru" başlıklı yazısı için lütfen tıklayınız...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum