2017 Kanlı Geldi

Değerli okurlar 2016 yılının son günü hanımımla evimizde kendi başımıza yeni yılın hayırlı ve uğurlu olması için hanımımla birlikte dua ettik. Çünkü 2016 yılı ülkem için yurtseverler için gerçekten kara bir yıl oldu. Hem bölücüler hem de sözde din adına adam öldüren Müslümanları yakan ışıt denen terör örgütleri ülkemde gencecik vatan evlatlarını gençleri çocukları ve yaşlıları öldürmekten hiç çekinmediler. Yüzlerce günahsız insanımızı vahşice öldürdüler. Ne diyelim Allah belalarını versin elleri kırılsın.

Şimdi istiyor ve diliyoruz ki 2017 yılı, 2016 den daha iyi ve güzel olsun. Ama görünen o ki 2017 yılının daha ilk günlerinde bile karşımıza terör, çıktı. İstanbul Ortaköy’de bir gazinoda bir alçak hainin, masum halkın üzerine kurşun sıkması sonucu 39 vatandaşın ölmesine ve 65 vatandaşın yaralanması na neden olmuştur.

Değerli okurlar terörün amacı korkutmak yıldırmak ve sindirme gibi eylemlerle toplumu teslim almaktır. Hiç birimiz korkmayacağız. Teröre karşı dimdik ayakta duracağız. Birlik ve bütünlüğümüzü koruyarak bunlara fırsat vermeyeceğiz.

İnanın akşamlar haber dinlemek istemiyoruz. Çünkü her gün şehit cenazeleri geliyor, yüreğimiz yanıyor.

Halkını ve ülkesini seven bir yurttaşlar olarak yüreğimiz yanıyor. Bizim yüreğimiz yanıyor da ya ateşin düştüğü ocaklardaki analar, babalar eş ve çocuklar ne durumdalar. Onlar bu gencecik evlatlarının yok olmasına nasıl tahammül ediyorlar.

Oğlunun cenazesinde hiç ağlamayan gözyaşlarını yüreğine akıtan bir anne oğlunun definden dört gün sonra bu acıyla yaşanamayacağını anlayarak kalp krizi geçirip şehit olan evladın kavuşuyor

Hani analar ağlamasın diye sözde çözüm süreci başlatan hükümet şimdi bırakın anaların ağlamasını analar artık ağlamıyor bu acıya dayanamayan analar gencecik yaşta toprağa verdiği yavrularının yanına gidiyorlar

Son günlerde kendinden üreme yalancı dinciler çıktılar.

Değerli okurlar gerek İslamiyet te gerekse diğer dinlerde insana ve insanlığa hizmet etmek tanrı katında en önemli ibadet sayılır.

Yalan ve dolan propaganda yaparak insanlar aldatılıyor, kandırılıyor ve yönlendiriliyorlar.

Tarih boyunca her toplumda bir avuç söz de seçkin zümre; halk yığınlarının emeği üzerine oturarak saraylarda köşklerde yaşam sürmüşler ve sürmeye de devam etmişler ve halen de ediyorlar.

Yukarda da anlatıldığı gibi antik dönemlerden beri din toplumların üzerinde büyük etki ve tepki oluşturmuştur.

Ülkemde ve dünyada yalancılık, döneklik, vurgunculuk en çok dini çıkarı için kullananlara yaramıştır.

Bugün ülkemde aşiret, tarikat ve tarikatçılar dini kendi amaçları için kullanarak sosyal yaşamımızın en kılcal damarlarına kadar girmiş olup, sorgusuz sualsiz itaat/Biat kültürü yaygınlaşmıştır.

Ülkemde tarikatlar, cemaatler,  şehler,  hocalar ve gezici vaizler yalan yanlış bilgilerle toplumu kendilerine çekmeyi başarmışlar. Ama burada yazık olan ülkemize olmaktadır. Gerçek inanan dindar toplum bu dini kullanan dinci yobazlardan nefret etmektedir.

Din bezirgânları-siyasal İslamcılar ile Cumhuriyetle hesabı olanlar cumhuriyet düşmanları ise, vatandaşın anlayacağı tarzda sade, basit ve anlaşılır cümlelerle halka ulaşmayı ve onların dini hassasiyetlerine hitap etmeyi bildiler.

Bunların bazıları i din adına, kimi soyluluk adına, kimi askeri güç adına, halk yığınlarını sömürürken, çağımızda demokrasi denilen sömürü çarkı hep bunlardan yana dönmüş, bu sömürü çarkı ise çağlar boyu hiç değişmemiş.

Öylesine ki söz de bu dinciler sözde aydınlar; her dönem halk yığınlarını sindirmede susturmada ya da gerçekleri anlamada halk indinde pek değerleri zaten hiç yoktur.

İslam dini çıkarcılara bırakılmayacak kadar büyük kutsal bir dindir.

Bazı medya yanlı ve kasıtlı haber yapan havuz medyası, sıradan vatandaşın anlamayacağı anlamsız sözcüklerle, birbirlerine ne kadar entelektüel olduklarını kanıtlama yarışı içine girdiler. Hedeflerin de kitleleri doğru bilgilendirme ve halka ulaşmak gibi bir dertleri yoktu.

Bu medya guruplarının sadece çıkarını gözetmektedir.

Her olumsuzluğa rağmen 2017 yılının huzurlu ve güvenli geçmesi için dualarımız ülkemiz içindir.

Nasıl tahammül ediyorlar.

Bu medya guruplarının halk indinde değerleri zaten hiç yoktur..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.