Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

Ablaların pazarlama toplantıları

Günümüzde birçok alışveriş sitelerinin yanında, ev toplantılarında çek çeşitli ürünler pazarlanır. Kadınlarımızın birçokları da bu pazarlama organizasyonlarında yer alırlar.

İlk başladığınızda en alt basamaktan başlarsınız. Sizin getirdiğiniz diğer kişiler olursa onların satışlarından siz pay alırken, sizin satışlarınızdan da sizi o toplantılara getiren üstleriniz pay alırlar.

Para kazanma hırsı olanlarla birlikte evimize katkıda buluna bilir miyim diye düşünen pek çok kadın ve erkek bu organizasyonlara dâhil olurlar.

Buraya kadar çok güzel değil mi?

Vergisiz algısız bir kazanç var.

Kayıt yok kürek yok.

Her boş olan kadın ve erkek için güzel bir kazanç kapısı.

Beni ilgilendiren bu yanı değil.

Peki ne yanı seni ilgilendiriyor bu ticaretin?

Beni ticari yanı da ilgilendirmiyor.

Beni ilgilendiren yanı, bu toplantıların son günlerde, FETO örgütünün toplantı şekli haline gelmiş olmasıdır.

Nasıl yani?

Nasılı yok.

Ablalar artık, kozmetik, temizlik ve giyim kuşam pazarlama toplantısı yapıyormuş gibi örgüt toplantılarına devam ediyorlar.

Yanlış duymadınız.

İlçemde FETO nun beyin takımı dışarıda, piyonları içeride olursa bu örgüt çöker mi?

Çökmesin diye, piyonlar çözülmesin diye, İçerideki olanların, kesilen maaşları dışarıda kalan mağdur olan yakınlarına fazlası ile ödeniyor.

Hala intikam peşinde olan, bu örgütün üyeleri, içerideki piyonların yakınlarına, dik durmalarını, bunun bir sınav olduğunu, sabretmeleri gerektiğini, bu toplantılarda anlatıyorlar. 

Kendilerinin ihanet içinde olmadıklarını, Hazreti Yusuf’un bile zindanlarda süründüğünü, kendilerinin de bu sınavdan sonra kurtuluşa erecekleri işleniyor telkinler yapılıyor. Tek amaçları içerideki piyonların çözülüp dışarıdaki elebaşlarını ifşa etmemeleri…

Bilmiyorlar ki hazreti Yusuf bir iftira sonucunda zindanlara atılmıştır. Kendileri ise birçok, kul hakkı yemişler ( sınavlarda soru çalıp, yandaşlara vermişlerdir. Makam ve mevkilere haksız yere adamlarını yerleştirmişlerdir.) 252 şehit ve 2000in zerinde yaralının kanları ellerine bulaşmış oldukları halde hala kendilerini Hazreti Yusuf un yerine koyup iftiraya uğradıklarını düşündükleri gerçektir.

Eğer hocaları FETOŞ doğru ve Allah dostu olsaydı, ettiği bedduaların tamamı kendilerine dönmezdi.( Allah resulü hiç beddua etmemiş olduğu halde, Terörist başı kendisini KUTBÜL AKTAB yani, peygamberlerin üzerinde bir makama sahip olduğunu söylediği halde beddua etmeye devam ediyor.)

Bu zat, onlara göre, Âlemin nizamı ile alakalanan, bolluk, kıtlık, sağlık, hastalık, barış, savaş, rızık, yağmur ve benzeri olaylarla vazifeli kılınan, peygamberler üstü mevkidedir.  

Terörist başının dışarıda serbest dolaşan elebaşları, imamları, halen, yeniden başaracaklarını, bu Ablaların pazarlama toplantılarında, içerideki piyonların çözülmemeleri için, onların yakınlarına bu toplantılarda dik durmalarını intikam alacakları günün yakın olduğunu, telkin etmeye devam etmektedirler.

Ey Feto ile ilişiği olmayan yetkililer, sizleri göreve davet ediyorum. Evlerde yapılan bu ABLALARIN PAZARLAMA TOPLANTILARINA dikkatinizi çekiyorum.

Masaların üstünde, salonun ortasında pazarlanacak ürünler bulacaksınız ama toplantıya katılanların çoğunluğunun, içeride bulunan piyonların yakınları olduğunu göreceksiniz.

Bizden söylemesi, tedbir almak ise sizin göreviniz. Tedbir almadığınız halde vardır bir bildiğiniz diyemeyeceğim, vardır bir beklentiniz diyeceğim.

Selam ve saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.