Affedilir gibi değil

Daha önceki birçok yazımda, söylemlerle eylemlerin örtüşmediği bir ülkenin vatandaşlarıyız diye belirtmiştim, bugünde de aynı yerdeyiz. Ne yazık ki bu tezimiz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in son çıkışıyla bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Yaklaşık iki yıldır uyum içerisinde sürdürülen millet ittifakı olarak ortak masa toplantıları günün sonunda manidar bir zamanda saray rejiminin istediği şekilde sonuçlanmış oldu.

Sosyal, ekonomik, kültürel anlamda çıkmazın içerisinde bulunan, en sonunda depreminde etkisiyle abandone olmuş, savrulmuş AKP -MHP ortaklığı Akşener'in bu davranışıyla yeniden hayat bulmuş saray rejimine adeta can simidi olmuştur.

Deprem yaralarının sarılamadığı, enkazların kaldırılamadığı, yardımların adil ve doğru şekilde ulaştırılamadığı, vatandaşların çadır derdinde olduğu en hayati ihtiyaç olan suyun bile akıtılamadığı bir süreçte tüm dikkatlerin başka yerlere çevrilmesi ancak böyle ve bizde olur dedirtmiştir.

Daha önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin en ağır şekilde hatta ağza alınmayacak ağır söylemlerle eleştirdiği daha sonra da bir anda ne oldu da değişip can ciğer kuzu sarması olduğu gibi, bugünde Akşener'in saray rejimine karşı söyledikleriyle örtüşmeyen bu davranışı affedilir türden olmadığı gibi her aklıselim vatandaşı üzmüştür, altından kalkılamayacak sorunlara sebep olmuştur.

Dilerim yeni hafta ülkenin bekası için güzelliklere vesile olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum