Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

Anglo-Saksonlar, İngilterre, Evenjilistler, ABD

Eziz ve Böyük Türk Milletim.

Bu gün dünyamizda baş veren hadiseler heç de TV-lerde, medyada anladildigi kimi deyil.

Birinci dünya savaşini çikardan İngiltere Anglo-Saksonlar ve Roltşidler hanadani, 3 imperiyani Osmanli, Rusiya ve Almaniya dagidarak Dünyanin tek küresel gücü olmuş. Orta Dogu, Arap devletlerini Osmanli İmperiyasini parçalayarak Suriya, Libiya, Saudi, İrak, Yemen ve başka devletler kurarak o devletlerdeki petrol ve Gaz yataklarina sahib olmuşlar. Almaniya İmperiyasini dagidarak Avropada tek lider olmuş, Rusiya imperiyasini dagidarak Kafkazlara ve indiki İran deyilen devlete girmiş ordaki petrollarada sahib olmak istemiş amma Kafkazda Azerbaycanda ilk derbeni Kafkaz İslam Ordusu Nuru Paşa-nin kumandagliginda Azerbaycan, Osmanli ve Dagistanli döyüşçüler terefinden ve strarejiyasi terefinden savaşda yenilmişler ve Bakü- den kovulmuşlar. Bu konu hakda yakinda yeni bir yazim olacak ,,NURU PAŞA Kiligli’’ orda tam etrafli melumat verecem okuyucularima.

Evet efendiler biz konumuza devam edek. Dünyada iki böyük güc var bunlardan biri Anglosaksonlar ve ikincisi Evanjilistlerdi. Her ikiside bütün beşeriyyete, insanliga ve Din-i inanclara düşmendirler. İslam din-i ve hiristyanlik tam Evenjilistlerin ve Sionistlerin kontrolundadir. Terikkatlar, Tekkeler, mezhebler her biri bunlar terefinde yaradilib kontrol edilir.

Anglo-Saksonlarin merkezi İngiltere indiki ,,City of London ‘’ dünyanin para baronlari ve Birjasini kontrol eden baronlar. Bu Baronlar İngiltere devletinin asl sahibleridir. Dünyanin her kütbünde bank ve böyük şirketleri ( korparasiyalari) vasitesiyle devletlerin iç ve diş politikasinda kendi çikarlari üçün failiyyet gösterirler.

Evet birinci Dünya savaşindan sonra. Bunlara karşi savaş açan ve Dünyada fövkalbeşer ( Derjava) devlet olmak üçün ABD – Evanjilistler 1925- ci yilden sonra herekete keçdiler.

Tam aydinlig olsun deyen bir az geri tarihe 19 yüz yile geri gedeyin.

ABD devletinin kuruluşunda Mason teşkilatlarinin bir çok 33 dereceli ustadlari terefinden esas rol oynanmasi ve Amerika konfedere devletin de Anglo-Saksonlarin İngiltere devleti vasitesiyle Amerikanin her yerini işgal etmesi artik Evenjilist Mason üyelerini herkete keçirdi. 12 aprel 1861 -ci yilde köleligin kaldirilmasini isteyen Küzey ( şimal) eyaletleri iyle köleligin sürmesini isteyen Güney Eyaletleri arasinda iç savaş başlandi. Küzey Evanjilist mason-lar, Güney Anglo-Sakson Siyonistler.

Savaşi Küzey Ordulari kazandi 1865 – ci yilde 9 aprelde.

Bu tarihden İngilis Ordulari Küzey Amerika qitesinin Kanada adlanan bölgesinde yerleşdi ve Kanada devletindini iki yere bölerek yari İngilterenin Anglo-Saksonlarin yari Fransiz koloniyatirlarinin olmakla Kanada devletini kurdular.

Evet birinci Dünya Savaşinda kazanan İngiltere oldu ve bunu ABD-çiler hiç cür hezm ede bilmezdi. Buna görede İngiltereni tek dünya Lideriyinden çikartmak üçün yukarida qeyd etdiyim tarihden Avropada esasda meglub olmuş Almaniyada Adolf Hitlerin milliyetçi sosyal partisine tam destek( Rokofeller, Morgan, Ford ve başka Yahudi para, petrol, Silah baronlari) vererek, İkinci Dünya Savaşini( 1941- 1945) çikartdilar ve İngiltereni cezalandirmak üçün qeostrateji siyaset yürütdüler ve bunada çok iyi nail oldular. Hitler Nazi Almaniyasi ikinci Dünya savaşini başladikta bütün avropani işgal etdikden sonra arkasinda kalan İngiltereni her gün 1500 uçakla Londona bombalar yagdirirdi. O zamanin İngiltere başbakani U.Cercil veziyyetin kötü oldugunu görüb ABD Cumhurbaşkani Teador Ruzveltin yanina koşdu, daha dogrusu ayakina getdi yalvarmaga ki, bu savaşa ABD mudahile etsin İngiltereni Nazi Almaniyasinin elinden kurtarsin.

Evet efendiler bura dikket - ABD bu savaşa katilmak isteyini uzadirdi ki, İngiltereden tam istediyini alsin ve sonunda da aldi. Nasil? Şimdi deyim- ABD bu şertleri koydu İngilterenin karşisina- ORTA DOGU, Bati Avropa, Uzak Şerk,

İran, Türkiye Cumhuriyyeti ve Arap devletleri, Tayvan – Çin bogazi tam ABD -nin nazaretine keçirilir , bütün deniz yollari da olmakla. Bu şertler kabul edildikden sonra ABD savaşa 1943- cü yilde dahil oldu ve kazanan teref ABD ve SSCB oldu.

Bundan sonra ABD terefinden yaradilan NATO vasitesiyle yukarida yazdigim yerlere tam kontrol ederek Dünya da fövgelbeşer devlet olarak tanindi. Dünyani iki güc ABD ve SSCB böldü. Soyuk Savaşi SSCB -nin dagilmasi 1991 , ABD kazanmasi Dünyada Tek hegamon devlet olarak kendini gösterdi.

Bunu hatirlamakda meksedim okuyucularima bu gün baş veren İsrail- Filistin savaşinin asl kökü nerden geldiyini aydinlatmakdir. İsrail devletini kuran İngiltere Roltşild Anglo- Saksonlar, Siyonistler. Peki ABD niye destek verir İsraile desez? Şimdi iyi okuyun yukarida yazdigim ABD -de iç savaşdan sonra Anglo-Saksonlar mason lojalari eliyle ABD devletinin içine sizmişlar ve Pentagonda hemde Devletde güc sahibi olmuşlar. ABD Cumhur başkanlarindan yalniz iki kişi mason üyesi olmamiş biri Linkolin o birisi J.F. Kenedi ve Anglo-Saksonlara , Evanjilistlere savaş açmiş ve her ikiside katle yetirimişdir.Bu günümüzde bele ABD cumhurbaşkanlari mason siyonist yada Evanjilistdir.

O gücün eliyle ABD devlet başkanlarini ve hetta devlete getirdikleri mason Cunhurbaşkanlari eliyle bunu etmişler. Bu gün bile edirlerde.

Bu gün ABD qeosiyasi beyin merkezi GFR ve CİA istihbarat merkezleri yakin 2030 yiline kimi dünyada çikartdiklari savaşlarla Yeni Dünya düzeninde Tek Lider devlet olmasini planlayan ve Dünya Liderliyini Evenjilistlerin elinde olmasini saklamakdir. Bu yolda ABD-ye karşi Anglo-Saksonlarin Çin Halk Devletini son 20 yilda ekonomi ve herbi gücünün yükselişini saklayanlar İngiltere dir.

ABD artik pasifik ( sakit okiean) okeanda Çin ve Tayvan savaşini çikarmasi ve bu savaşada Hindistan ve Pakistanida katmasi artik an meselesidir. Bu Savaşin çikarilmasinin zamanini uzatmak ve zaman kazanmaga göre İngiltere Anglo-Saksonlar İsrail- Filistin Savaşini Hamas-n eliyle çikardib hem ABD pasifikdeki savaş planina karşi zaman kazanmak , hem de Filistin Gazze bölgesinde petrol ve Gaz yataklarini BP şirketi vasitesiyle çikardib İsrail adina Dünyaya satmakdir.Hem de İsrailin erazisini böyütmekdir. Savaş ne kader uzun sürerse ABD pasifikdeki qeosiyasi ve herbi projesini durdurmali olmak mecburiyyetinde kalir.

Bunuda bu arada hatirlamak iyi olur- Küzey Kibris Türk Cumhuriyytine dikket etmeli, KKTC-de 3 böyük İnşaat- Tikinti şirketlerinin sahibi Yahudi KKTC-de yüksek para fiyatlariyla ormanlari alib Siteler inşa edirler yalniz Yahudiler üçün. Netanhayunun bu yakin zamanda söylediyi şu sözler- ,,Kibris bizim ikinci Küdüsümüz,’’ hiç de boş laf kimi bakilmamali ve Türkiye devleti bu konuya ciddi yakinlaşmali.

Evanjilistlerle, Anglo-Saksonlarin Yeni Dünya Düzeninde dünyanin deniz ve kara ticaret yollarinin kimin kontrolunda olmasini ve dünyada yeralti servetlerin kimin çok fazla elde etmesinin , devletlerde herbi uss kurdurarak kontrolda saklamasinin , bir birlerine açdiklari savaşin , bu gün dünyamizda baş veren bütün siyasi , ekonomi ve herbi savaşlarin neticesidir. Bütün katilyamlarin ve savaşlarin altinda bunlar sorumlu. Bunlar için insanlarin katl edilmesi millyonlarin yok edilmesi hiç umrunda deyil. Suriye, İrak, Libiya, Filistin, Ukrayina buna örnekdir.

Rusiya bu savaşda neresinde ve kiminle? Evet ABD Evanjilistlerle. Bakmayin Putin ABD- ye bele dedi, ay şunu dedi, hepsi böyük oyunun bir parçasi. Suriyada Ruslar Türk havakuvvetlerine karşi hava mekanini kapatmiş, amma İsrail ve ABD uçaklari ne zaman isterse Suriya hava mekanina dahil olub, sivileri bombalayirlar. ABD- ninde Suriyada PKK, YPG, PYJ teror destelerini tam desteklemesi , İrakda Berzani kürd peşmergelerine tam destek vermesi ve orda olan Kerkük Türk kardaşlarimiza karşi savaşlar aşmasi, Berzaninin Mossad ve CİA iyle ilişgisi neyin nesidir ? Türkyemize karşidir. Bu hakda gelecek yazilarimda bilgi verecem tam. Ukrayina-Rusiya savaşinda kazanan ABD ve Rusiya olacak, ikinci İsrail devleti kurulacak. Ukrayina isminde devlet yok olacak, Bati Ukrayina Ruminya ve Macaristan devletlerine katilacak, Krim ve Ruslarin işgal etdikleri eraziler Rusiyaya kalacak. Dikket etsez böyük resmi görersiz.

Türkiye Cumhuriyyeti bu savaşda Anglo-Sakson İngilterenin yaninda. Daha dogrusu İngiltere bu günün siyasi maraklari için Türkiyenin yaninda. Buna görede her zaman İngiltere Türkiyeye karşi koyulan embargolara veto edir ve Türkiye Cumhuriyyetinin bölgede hem Orta Doguda, hemde Kafkazlarda ve Hazer etrafi Türk devletlerinde güclenmesini isteyir, Azerbaycanin 44 günlük hakli savaşinda bizi Azerbaycani İngilterenin tam desteklemesi de bura aiddir. Bu gün TDT( Türk Devletler Teşkilati) kurulmasi en çok İngilterenin çikarlarina uygun gelir. Zengezur yolu zaten İngiltere ve Çin-nin maraklarinda. Zengezur yoluna mane olanda Evangilist ABD ve onlarin kurdugu İran sözde müsalman adlanan devletdir. İran bir başa ROMA katolik kilsesinin merkezi VATİKAN-a bagli bir islamla hiç bir bagiligi olmayan bir devletdir. Vatikan ise Evagilistlerin ve Siyonistlerin kontrolundadir. Bakmayin her gün bir İran mollasi ve ya bir generali çikibda pafoslu çikişlar edir ki, ay İsraili vuracagik, ay füzelerle yok edeceyik ay ne bilim ne... söylemelerine fikir vermeyin, çunki İran hiç zaman bu güne kimi İsraile bir kurşunda atmamiş ve atmiyacakda.

Yakin zamanlarda 2024-2025 yillarda İsrail- Filistin savaşinin ve Ukrayina-Rusya savaşinin durdurulub, yeni Savaşlarin başladilmasini göreceyik.

Uca Tanrim Türk milletine yardimçi olsun ve yükseltsin.

Biz Türklerinde Böyük qeosiyasi strategi planimiz var. Kimse şübhe etmesin inşallah her kes Devlet aklini görecek nasil 2500 yil görmüşlerse, bu günde görecekler. Bunun için Türkiyemizin her sahede güclenib Lozan anlaşmasini Cirib atmak ki, ben bu anlaşmani tanimiram ve Bogaza tam sahib çikmali. Bunu yapan gün Evanjilist ve Siyonistlere karşi dik duran Türkiye Cumhuriyyeti gördükde Bütün Türk İslam dünyasi Türkiyemizin etrafinda birleşib bir Böyük Güc olacak.

Şuna imkan vermezler söyleyenlere de sözüm – Atalarimiz kimlerdense izin almadi 17 Türk imperiyasi kurdu, ne de Fatehlerimiz.

Unutma Türkler Tanrinin kilinci ve kirpacidir , yolunu azmiş milletlerin üzerine Tanri biz Türkleri göndermiş her zaman.

Saygilarimla Reis Difai.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum