Arz-ı Mevud

Yahudilerin, yol haritası olarak kullandıkları tahrip edilmiş kendilerine göre uyarladıkları Tevratlarında bakın neler deniyor.
Yşa.17: 1 İşte Şam kent olmaktan çıkacak, Enkaz yığınına dönecek.
Yşa.19: 2 RAB diyor ki, “Mısırlıları Mısırlılara karşı ayaklandıracağım; Kardeş kardeşe, komşu komşuya, kent kente, Ülke ülkeye karşı savaşacak.

Arz-ı Mev’ud (Vaad edilmiş topraklar) İsrail’in yakın ve uzak hedeflerinin üzerindeki ve bu hedeflere yön veren “Temel Strateji” olarak bütün tarih boyunca Yahudi’nin hayatta kalmasına, ölüm-kalım şartlarında varlığını devam ettirmesine sebep “İman Esası”dır. Yahudi cemaatinin yayın organı olan ve Türkiye’de yayınlanan “Şalom” gazetesinde 8 Mart 1989 tarihinde yayımlanan bir yazıda; “Allah’a inanmak Yahudiliğin temel inancı değildir; ancak arz-ı mev’ud temel inançtır” deniliyor.

Yahudiler Nil’den Fırat’a kadar olan toprakların kendilerine ait olduklarını savunurken Allah’ın seçilmiş kulları oldukları için buna haklarının olduğunu iddia ediyorlar.(Bakınız:http://www.tevhidhaber.com)
kendilerine vaat edildiğine inandıkları bu topraklara kavuşmak amacıyla, ilk resmi adımı Yahudiler, 29 Ağustos 1897′de Bas el’de I. Siyonist Kongresi’ni düzenleyerek attılar. Theodor Herzl, başkanlığını yaptığı bu kongrede kuracakları Yahudi Devleti’nin sınırlarını şöyle açıklıyordu:

“Kuzey sınırlarımız Kapadokya’daki (Orta Anadolu) dağlara kadar dayanır. Güneyde de Süveyş Kanalı’na; sloganımız Davut ve Süleyman’ın Filistin’i olacaktır.” (The Complete Diaries of Theodor Herzl, Theodor Herzl, cilt 2, sf.711)

Arzı Mev’ud 7 ülke üzerinde, Nil-Fırat arasında, Toros yayı ve bunun kuzey doğusu olan “Murat havzası=Aczmendi” ile güneyde Akabe ile Basra hattı boyunca çizilmiştir. İsrail’in Bu hedefinden dönmesinin hiçbir mümkünü yoktur. Bu yemindir ve sonuna kadar ilerletilecektir. Aynı yeminli protokolde, Türklerin ve Arapların bu havzadan çıkarılmaları ve sadece “goyim” tabiatlı (Öküz de demektir) Kürtlerin, Yahudi ırkının ayak işlerini yapmaları için “Yudaik-Kürdo” müstemlekesi kurulması için imza atıldı. Bu protokol ayrıca “Zero-n” denen gelecekteki torunlarına da yeminli olarak iletildi.‘’’’Siyonist lider Theodor Herzl: ‘’Türkiye jeopolitik açıdan israil ilgi alanındadır’’ 

Toros yayının Güneyi, büyük İsrail’in rezerv Arz-ı Mevut’udur. Oranın adını Kürdistan olarak belirlediler. Türkiye Kürdistan’ı su açısından; Irak Kürdistan’ı Musul petrolleri açısından  İran Kürdistan’ı da  Yahudilerin ilk çıktığı, sonra göç ederek, Sırayla Irak’a ve oradan da Mısır’a köle olarak gittikleri güzergâhın kaynağı olan anayurt olma açısından (Hamedan ya da Isfahan) vazgeçilmez ve orta vadede ellerine geçirecekleri alanlar, olacaklardır. Yahudiler,bu bölgede Arapları ve Türkleri istemiyor. İşçi olarak, devlet tecrübesi olmayan Kürtler, Goyim (işçi-hizmetkâr) Kürdistan’da, İsrail devletinin dominyonu olarak belirlenmiştir.

Sıra Arz’ı Mevut’un bir parçası olan Büyük Kürdistan’a gelmiştir. Önce Irak’da kurulacaktır. (Türkmen ve Arap’lardan arındırılacaktır.) Bu kısa vadede oluşturulmuştur. Suriye ve İran’a bilahare saldırılacak Kürdistan’a toprak katılacaktır. Bu da orta vadelidir. Sırada Türkiye Kürdistan’ı var: Bu da uzun vadelidir. Türkiye’yi AB içinde “Hak ve özgürlükler” dümenleriyle “Önce Otonom, sonra tam bağımsız Kürdistan’a yönlendirilecektir. Ermenistan’ın da AB içine alınmasıyla, Van’dan Doğuya doğru bir serbest dolaşım bölgesi oluşturacaklardır. Böylece Sevres anlaşması yürürlüğe girecektir.
(HTTP://WWW.HANİFİSLAM.COM/SİYONİZM/ARZİ_MEVUD.HTM

PKK’nın, kesinlikle Kürt asıllı kardeşimin haklarını savunmak gibi bir amacı yoktur. PKK pek çok Kürt kardeşimi de katletmiş, büyük İsrail’i kurma hedefine hizmet eden MOSSAD’ın tam desteğindeki gizli Yahudi örgütüdür. Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndan Emekli Güvenlik Uzmanı Mete Yarar’ın İstihbarata dayalı bilgisine göre, ABD Ordusu’nun Irak Savaşı sırasında kullandığı Blackwater İsimli “Karanlık” Güvenlik Şirketinin Elemanları,  PKK’lıları eğitmişlerdir. Yaser Arafat’ın Ölmeden Önce Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hüseyin Tanrıverdi’ye söylediği söze göre kuzey Irak’ta üniforma değiştirmiş çok sayıda İsrail askeri ve istihbarat görevlisi vardır. Bölgede hem sivil hem de Amerikan ve İngiliz üniformaları altında görev yapmaktadır.ABD yönetiminde, AB yönetiminde, Rusya yönetiminde, dünya ekonomisinde etkin olan Siyonist tarikat avangalistlerin iman esaslarına göre’’Rab, dünyanın yönetimini  Yahudilere bırakmıştır.Onlara bu yolda hizmet etmek Avangalistlerin, Ahret saadetini sağlayacaktır’’ Bu sapık düşünceye inanan tarikat mensupları ABD, Rusya  ve AB Ülke yönetimlerinde son derece etkin konumlardadır.Kısacası geldiğimiz noktada Arz-ı Mevut dedikleri sözde vaad edilmiş topraklarda Büyük Kürdistan görünümünde  büyük İsrail’in oluşumunu hazırlamaktadırlar.  Sur ve Dicle de gerçekleştirilen PKK operasyonlarında PKK saflarında savaşırken  yakalanan Sırp, Rus,Yahudi, Alman ve değişik AB ülkesi askeri uzmanları, savaş stratejisi uzmanları macera için mi PKK saflarında savaşmışlar, savaşıyorlar dersiniz?

Oluşturdukları dinle diyanetle ilgileri olmayan, İslam’ı kelle kesen vahşi, canavar, yabani görüntüsü içerisinde aslında İslam düşmanlığı yapan DAEŞ’in, PYD-PKK’nın, Rus ayılarının, Rusya’dan, ABD’den AB ülkelerinden gizli ve açık destek gören Suriye rejiminin kendilerine ilk hedef olarak Türkmenleri seçmiş olması Türkmen katliamına girişmeleri tesadüf müdür? Suriye’den tecrit edilen, Irak’tan kovulmak istenen, sınırlarında Kürt kantonlarını sineye çekmek zorunda kalan,oluşturulan Kürt koridoruna seyirci kalan,Türkmen katliamını önleyemediği gibi, sınırlarının dibinde oluşturulan Rus üssünün oluşturulmasını, Suriye’de  çaresizliğe düşürülen Türkiye nereye sürükleniyor dersiniz? İzlediği gayri milli yanlış politikalar yüzünden Türkiye’nin yalnızlığa düşmesine sebep olan iktidar mensupları, “one minut”ları unutmuş, İsrail ile iyi ilişkiler kurulması çabasına girmiş, Kıbrıs’a su götürme görüntüsü içerisinde İsrail doğal gazının Türkiye üzerinden pazarlanabilmesinin alt yapısını oluşturmuştur. Kasabının bıçağını yalayan acziyet içerisine düşmüştür.

Yüce Allah Türk-İslam dünyası üzerinde oynanan oyunları tersine çevirecek feraset, anlayış ve gücü Türk milletinin her ferdine, siyasetçilerine, yöneticilerine bahşetsin….Yüce Allah Türk-İslam dünyasını korusun ve yüceltsin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.