Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

Aydın halkıyla alay etme Çerçioğlu!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu, gündemden düşmeyen pahalı su kullanıyoruz eleştirilerine çözüm için, siyasi partilere işbirliği çağrısı yapmış.

Çerçioğlu bir basın bildirisi yayınlayarak : “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk ve önemli icraatı olacağını düşündüğüm bu teklifi bugün buradan ilan ediyorum” diyerek; “Gelin Elektrik Ve Suyu Bedava Yapalım” demiş ve eklemiş:

“Özlem Çerçioğlu olarak, su ücretlerine ilişkin kanunlarda değişikliğe gidilmesi, sosyal devlet olmanın bir gereği olarak su ve elektrikten bundan böyle para alınmaması çağrısında bulunuyorum” diyerek sözüm ona meydan okumuş.

Ben de diyorum ki;

Aydın halkıyla alay etme sayın başkan.

Önce üzerinize düşen ve sizin su paraları konusunda yapmanız gerekenleri yapınız. “Ben en ucuz hale getirdim, onlarda yasayla kaldırsınlar” deyiniz de size inanalım.

Aksi halde hiç de inandırıcı değilsiniz Sayın Çerçioğlu!

Aydın halkını siz geri zekâlı mı sanıyorsunuz?

Yoksa kendinizi çok üstün zekâlımı?

Muhaliflerinizi değil bizleri, yani taraftarlarınızı bile güldürmeye başladınız.

Biliyorsunuz ki üzüntünün en üst seviyesidir gülmek.

Birçok eleştirilecek konunuzu ve yanlış uygulamalarınızı, eleştirmemek için direndim. Dayanılmaz hale getirdi bu son demeciniz.

Sosyal devlet in yöneticileri tüm imkânlarını, halkın yararına kullanır. Siz kullandınız mı? Hizmetlerinizin bedelini her ilden daha ucuza sundunuz mu?

Hayır!

Hani diyoruz ya, her vatandaş üzerine düşen görevi yaptıktan sonra başkalarından da yapmaları gerekeni istemeli diye; siz bunun tam tersini yapıyorsunuz. Bizlerle alay ediyorsunuz Sayın başkan!

Son seçimden CHP’nin Aydın’da birinci parti olarak çıktığından bahsediyorsunuz ya, sakın ola o oyların size ait olduğunu zannetmeyiniz. O oylar Sayın Muharrem İnce’nin oylarıdır.

Üzülerek söylüyorum ki, ilk yerel seçimlerde hepimizi hüsrana uğratan, yenilgiyi sayenizde alacağız.

Aydın halkını, aptal yerine koymanızı size yakıştıramadım.

 “Gerekli yasal düzenlemelerin yapıldığı gün, Aydın’da suyu bedava yapmayı kamuoyu önünde taahhüt ediyorum.” Diyorsunuz. Gerekli yasal düzenlemeler yapıldığında, size söz düşmeyeceğini, bu halk bilmiyor mu zannediyorsunuz?

O basın bildirisini, hangi akıllı danışmanınız elinize tutuşturdu bilemiyorum. Siz bu kadar mesnetsiz ve tutarsız bir açıklama yapmazdınız.

Kaldı ki sizden, Aydın halkı suyu ya da hizmetlerinizi bedelsiz alalım demiyor. Sizin o hani halkın yanında olduğunuzu bildiren açıklamalarınızdan dolayı, her ilden daha ucuza olmasını bekliyor.

Üzgünüm Sayın Başkanım Çerçioğlu! Sizin, su ve hizmet bedellerini ucuzlatmanız için, siyasi partileri iş birliğine çağırmanıza gerek yok. Gerekeni yapınız yeter.

Bu Aydın halkının aklıyla da bir daha alay etmeyiniz lütfen. Aksi halde, sayenizde Aydın’ı da kaybederiz.  Saygılarımla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum