Aydın’da Çok Şey Değişecek!

Aylar öncesi Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7. katında bulunan başkanlık makamındayız. Toplantı masasında Başkan Özlem Çerçioğlu, danışman Erkan Karaarslan ve bendeniz bulunuyoruz.

‘Adrese teslim ihaleler yapıyorsunuz’ deyip rahatsızlığımı dile getirdiğimde Erkan Karaarslan, ‘Biz her şeyi hukuki yapıyoruz’ demiş ben de ‘Yapılan işler hukuki olabilir ama etik değil’ demiştim. Bu diyalog Özlem Çerçioğlu ile iplerin kopmasına neden oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki üst düzey makamlar ile kilit noktalar, Erkan Karaarslan’ın referansı olan kişilerce dolduruldu. Böylece Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) benzer bir yapılanmaya Özlem Çerçioğlu geçit verdi. Hem de 'Adamın adamı olmaz. Bunlar Erkan Karaarslan'ın adamı' şeklindeki defalarca yaptığım uyarılarıma rağmen.

Önümüzdeki gün/haftalar da haklılığım daha net anlaşılacak ama bugün geldiğimiz noktada bile haklılığım ortaya çıktı, Erkan Karaarslan, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı ve (yazının kaleme alındığı saatlerde) Mersin’de sorgulanıyor.

Sıra Aydın'a da gelecek.

“Basit bir kural vardır. Parayı takip et suçluyu yakalarsın” diye. Erkan Kararslan ve ilişkisi olan siyasetçi, bürokrat, hısım akraba, hatta selam verdiği herkesin mali ayağı iyi araştırılmalı, varsa haksız kazanç ve kirli ilişkiler ortaya çıkarılmalıdır.'

Çünkü “Suç ve suçluyu bulmak için parayı takip et” sözü son derece isabetli bir yöntemdir.

Dünyada azılı suç örgütlerinin çoğunluğu, “para ve kadını” takip ederek çökertilmiş.

Bizde de politikacı, bürokrat, asker, polis, mafya ve paralel yapı oluşturan devlet çetelerinin önceliği, ülkenin âli menfaatlerinden öte kendi “çıkarları” olduğu açık!

Görünen o ki; devletin “içine” sızmanın gerekçelerinin arkasında hep “rant” var!

Belediyelere sızmanın nedeni farklı mı?

O da rant...

O nedenle Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin paralarının takibi ile her şey ortaya çıkacak. Para, politikacıyı da, danışman görünümlü soyguncuları da, bürokrat ve de FETÖ’ye destek çıkanları ortaya çıkaracak!

Bekliyorum.

Ta ki “paranın izi” çıkana dek!

İşte o zaman Aydın’da çok şey değişecek!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum