Bir garip uygulama

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihinde ilk kez Avrupa'nın zirvesine çıktı.

Tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonluğuna ulaşan Filenin Sultanları, turnuvanın ardından Türkiye'ye döndü. Belçika'dan havalanan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı VIP Terminali'ne iniş yapan millileri, çok sayıda basın mensubu ve sporsever karşıladı.

Sadece filelerin değil aynı zamanda gönüllerin de sultanı olmayı başaran milli gururumuz bayan voleybol takımını Belçika'dan tarifeli uçakla yolcuların arasında döndüren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile olmadık yerlere sponsor olan Türk Hava Yolları (THY) yöneticilerine halkımız adına şiddetle kınıyorum.

THY deprem bölgesine uçak göndermez iken 95 yaşında ölen tarikat şeyhi için aynı şehre her 15 dakikada uçak kaldırmayı ihmal etmemiş hatta görev bellemiştir.

Futbolda emeklilik yaşı gelmiş futbolcular için uçak kaldıranlar Avrupa şampiyonu voleybol bayan takımından bu cömertliği esirgeyen zihniyet çağın gerisinde kalmış, kendi karanlıklarında boğulmaya mahkûmdurlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum