Çerçioğlu’ndan Mustafa Savaş’a mesaj

AK Parti’nin İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki aday tanıtım toplantısı gövde gösterisine dönüştü.

Aralarında Aydın’ın da bulunduğu 11 büyükşehir ve 15 il belediye başkan adayının tanıtıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat isimlerini açıkladığı belediye başkan adayları arasında Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş da vardı.

Savaş’ın adaylığının açıklandığı törene Aydın’dan da yoğun bir katılım gözümüze çarptı. AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Umut Tuncer, İl Başkanı Gökhan Ökten, milletvekilleri Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, İl ve ilçe teşkilatları, belediye başkanları salonda yerlerini aldılar.

Erdoğan, adayları kapsamlı istişareler ve değerlendirmelerle belirlediklerini, eksikleri de olabileceğini ifade ederek şu cümleleri kurdu:

“Milletimize rüştümüzü önce yerel seçimlerde ispat ettik. Tüm engellemelere rağmen 94 ruhuyla belediyecilikte yepyeni bir çığır açtık. Ülke yönetimine talip olduk. 30 büyükşehir ve 51 il belediyemiz de kazanmak için yola çıktık. Milletimizin tercihi ne olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır. Cumhur İttifakı olarak belediyelerimizi kazanmak için çalışacağız, ama son sözü milletimize bırakacağız.”

Erdoğan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı adayının tanıtıldığı anlarda sahneye Mustafa Savaş ile birlikte AK Parti MKYK Aydın milletvekilleri, İl Başkanı ve Gençlik ve Kadın Kolu başkanlarını da davet etti.

r.jpg

Erdoğan sahnede Mustafa Savaş ve Aydın Teşkilatı ile milletvekillerinden 17 ilçeyi birden Cumhur İttifakı’na kazandırmaları için çalışmalarını istedi.

Tören sonrası telefonda görüştüğüm Mustafa Savaş’ın Aydınlılara önemli mesajları vardı. Hizmete susamış Aydın’ın yol, su, trafik gibi birikmiş sorunları olduğunu belirterek, çözüme ilişkin projelerinin hazır olduğunu söyledi. “Kentin birikmiş sorunlarının çözümü için hazırız kararlıyız, kazanacağız” derken kendinden çok emin, AK Parti teşkilatları ile hemşerilerine güveni tamdı.

Mustafa Savaş, Aydın Büyükşehir Belediyesini alacağına inanıyor.

Herkesin bildiği şöyle bir özlü söz var.

“İnanmak başarmanın yarısıdır.”

Doğru mu?

Doğru…

Çünkü…

Bir insanın bir şeyi başarmasının en önemli ilk yolu bir işi gerçekten yapabileceğine inanmasıdır.

Ancak…

Mustafa Savaş’ı başarıya götürecek bu inanç Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu rahatsız etmişe benziyor.

Çerçioğlu, “Mustafa Savaş bildiğimiz bir kişi. Umarım seçim centilmence geçer. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi iftira atmazlar” demiş.

Halk Bankası Genel Müdür Yardımcılığı, 3 dönem milletvekilliği, 2 dönem TBMM KİT Komisyonu başkanlığı görevlerinde bulunan Mustafa Savaş şaibeli işlere bulaşmayan prıl prıl bir isimdir, beyefendi kişiliktir. Tanıdığım Mustafa Bey’in ne geçmişte ne de gelecekte iftirayla işi olmaz.

Ya Özlem Çerçioğlu?

Boyuna kadar şaibeye batmış biri. “Daha önceki seçimlerde olduğu gibi iftira atmazlar” sözleriyle bile şaibeyi işaret etmiş.

Aydın’ın 143 yıllık belediyecilik tarihinde, şaibeli işlerde zirve yapmış tek isim olan Özlem Çerçioğlu, “Daha önceki seçimlerde olduğu gibi iftira atmazlar” derken, Mustafa Bey’e “şaibeli işlerimi gündeme getirme” mesajını vermiş.

Selam ve saygıyla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum