Çerçioğlu’nu ayakta alkışlıyorum!

AK Parti ve İYİ Parti’ye parmak atan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’nu kutluyorum. Kutlamak yetmez ayakta alkışlıyorum.

Neden mi alkışlıyorum?

“İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener beni ziyaret etsin” dediği için partinin il yöneticilerini seferber ederek, Akşener’in kendisini ziyaret etmesini sağlayan CHP’li Özlem Çerçioğlu her türlü alkışı hak etmedi mi? Etti…

AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem ve Abdurrahman Öz ile İl Başkanı Ömer Özmen görüşemezken, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la 23 dakika görüşme başarısı gösteren CHP’li Özlem Çerçioğlu’nu alkış tutmayalım da, kime tutalım?

Hakkında FETÖ soruşturması, ihaleye fesat, edimin ifası gibi konularda Aydın Cumhuriyet Savcılığı’nda 23 dosyası bulunmasına, İçişleri Bakanlığı ve Danıştay’ın soruşturma izinlerine rağmen CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’ı alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’la, baş başa görüşen Özlem Çerçioğlu’nu alkışlamayalım da, kimi alkışlayalım?

Cumhurbaşkanıyla baş başa görüşüyor, koskoca bakanı, genel başkanı kendisine ziyaret ettirip lehine algı oluşturmayı sağlayarak, her siyasi gelişmeyi kendi lehine çevirme başarısı gösteren siyasi deha (!) Özlem Çerçioğlu’nu alkışlamayayım da ne yapayım?

Danışmanı FETÖ firarisi olan Çerçioğlu’nu çok iyi anlıyorum, paçayı kurtarmak için her yolu mubah sayıyor. Görüşmede CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’ın ne işi var? Onu anlamadım…

Mesele paçayı kurtarmaksa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü ama sonuç malum…

Cumartesi günü AK Parti Aydın il kongresi işte bu görüşmenin gölgesinde yapıldı. Organizasyon oldukça güzel olmasına rağmen, kongre de beklenen coşku yoktu. 100 bin katılım beklenmesine rağmen insanlar çok fazla rağbet göstermedi.

Kongre salonunda ilçelerden gelen gençler, kendi ilçe adlarının bulunduğu pankartların arkasında Erdoğan’a yönelik tezahüratlar yaparak ortama renk katmaya çalışıyorlardı.

Tabi bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu vardı. CHP ve Kılıçdaroğlu FETÖ’ye ve teröre destek vermekten tutun, “çukur” benzetmesine kadar eleştirildi ama yerel yönetimle alakalı tek cümle kurulmadı.

Bu da akıllara şu soruyu getiriyor.

Fırtına öncesi sessizliği mi?

Yoksa…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın’ı gözden mi çıkardı?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum