Çerçioğlu’nun İYİ Parti’ye ziyaretinin perde arkası

İYİ Parti eski Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci’ye “Seni görevden aldıracağım” diyecek kadar kendini dev aynasında gören…

İYİ Partili ilçe başkanlarına randevu vermeyen üstüne üslük, "Külahıma anlatın" der gibi; “Derdinizi CHP il başkanına anlatın. O da bana iletsin” diyerek küstahlığın daniskasını yapan…

İYİ Partililer sayesinde koltuğa oturduğunu unutup, onları marabası olarak gören…

İYİ Parti Genel Merkezinden biri Aydın’a geldiğinde kendisini ziyaret etsin diye dokuz takla atarak bi yerde zorla ziyaret ettirip “İYİ Parti heyeti beni ziyaret etti” diyerek bundan kendine pay çıkaran…

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner göreve geldiğinde ona bir “hayırlı olsun” telefonunu bile çok gören Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İYİ Parti Aydın İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

ziyaret.jpeg

Bilirsiniz…

"Özlem Çerçioğlu söylenmiş" diyebileceğimiz, “Huylu huyundan vazgeçmez” diye bir atasözümüz var. İYİ Partilileri tepeden bakmayı huy edinmiş onları marabası görmeye alışkanlık edinmiş Özlem Çerçioğlu’nu bu huyundan vazgeçirmek için ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın, çaba verilirse verilsin, olumlu bir sonuca ulaşılmaz diye düşündüğüm için “Hangi dağda kurt öldü” dedim kendi kendime…

Zira İYİ Partililer de hangi dağda kurt öldüğünün cevabını arıyor… Parti kulislerinden edindiğim bilgilere göre Özlem Çerçioğlu, Recep Taner’den “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Aydın’a geldiğinde beni ziyaret etsin” talebinde bulunmuş. Taner de “Genel başkanımızı karşılama programına katılırsanız, iade-i ziyaret edebiliriz” cevabını vermiş. Bunun üzerine Özlem Çerçioğlu, Akşener’in Nazilli programına katılmış.

Çerçioğlu bildiğimiz Çerçioğlu, hiç huyundan vazgeçer mi? Yine yapmış yapacağını… Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın makam odasında; ‘6’lı Masa’dan Ali Babacan’ın DEVA Partisi’ni, Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’ni, Temel Karamollaoğlu’nun Saadet Partisi’ni ve Gültekin Uysal’ın Demokrat Parti’sini kastederek, “Bu partiler size daha yakın, seçimlere İYİ Parti listesinden girsinler” diyerek İYİ Parti liderine ayar vermeye kalmış.

Meral Akşener kendisine yapılan bu densizliği görmüş ve “Size göre CHP yüzde 30’luk İYİ Parti yüzde 10’luk parti. Bu dört parti CHP’ye yakışır” diyerek Özlem Çerçioğlu’nun ağzının payını vermiş.

Bu diyalog sonrası programına devam eden Akşener’in telefonu çalmış. Özlem Çerçioğlu, olup biteni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na anlatmış olmalı ki; telefonun ucundaki Kılıçdaroğlu’na programda olduğunu daha sonra görüşebileceğini söyleyip telefonu kapatmış.

Daha sonra Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesi gerçekleşti mi bilmiyoruz ama Kılıçdaroğlu’ndan iyi bir zılgıt yiyen Özlem Çerçioğlu zevahiri kurtarmak için İYİ Parti’ye koşmuş ama İYİ Partililer bunu yememiş.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum