Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

Dünya neden yanıyor?

Güneşten gelen radyasyon, her 11 yılda bir olduğu gibi geçen yıldan beri, son derece yüksektir.  Siyasi yetkililerin ilgi alanını dışında olduğu içini onların bundan haberleri yoktur. 

Gariptir, üniversitelerde de, radyasyonun ne olduğunu bilmeyen akademisyenlerimiz vardır.  Zaten doktorlarımızın birçokları da fiziği hiç sevmediler, bu yüzden bu günlerde kovit 19 ve yangınlar nedeni ile çamurun ve çıkmazların içindeyiz.  

Güneşten gelen 11 yılda bir yüzlerce kat fazlalaşan Elektro manyetik radyasyon hücrelerde bozulmaya yanmaya ve virüslere neden oluyor. 

Bu dediğimiz yüksek ölçüde radyasyon, yangınlara da neden oluyor.  Radyasyon kanserlerin her çeşidine neden oluyor.  

Bizler ülkemizde, suçlular arıyoruz. 

Fizik yasalarını görmezden gelen hepimiz suçluyuz. 

Şimdi, binlerce yıl önce uydurulan yalanı yok etmek için, Güneş etkisini yüzlerce kat fazla göstererek insanlığı uyarıyor.  

Evet, güneş gücünü gösterirken, bizler beceriksizliğimizi görüyoruz.  

Sevgili dostlar, radyasyonun aşırı yüksek olması, ağaçlarda su eksikliği nedeniyle ağaçları içten dışa yakıyor. Fizikte bu fenomene içten yanma denir.  

Isınma mikro dalga fırınlardaki gibi içten dışa doğru oluyor. Birde kuraklık nedeni ile havanın neminin sıfıra yakın oluşu, ormanlarımızda şişe kırıklarının dışında, kuvars kristallerinin çokluğu yangınları her noktada artırıyor. Bütün dünyada durum aynıdır. 

Söylediğim gibi, fizik zor bir bilim dalıdır. Disiplin ister araştırma ister, sebep sonuç ilişkisi kurmayı gerektirir. Bu yüzden fizik sevilmiyor ve çoğumuz tarafından bilinmiyor.  

Doktorların her türlü hastalığı virüse bağlamasının sebebi budur. Sebebini bilmediğiniz bir şeyi ortadan kaldıramazsınız. Tedavi etmeye çalışırsınız ama kökünden kaldıramazsınız.   

Bizim, fizik sevmememiz, fizik bilmememiz,  bazı çevrelerin ekmeğine yağ sürüyor, Sevgili dostlarım.  Tüm gezegen güneş tarafından kavruluyor. Tüm gezegende aynı anda yangınlar çıkıyor. Tüm gezegende virüs oluşuyor. Yayılıyor demiyorum. Bu virüs sizin anlayacağınız dilden güneş yanığıdırGüneş yanığı bulaşıcı değildir. Güneş tüm gezegeni aynı anda kavurduğu için; Dünyanın her yerinde insan hücreleri de, en zayıf oldukları yerden yanıyor. Ormanlarımız da tüm gezegende aynı anda yanıyor. 

Onları aynı anda kim senkronize edebilir, güneşten başka? 

Sibirya, Kanada, Avustralya, Güney Afrika, Amerika, Brezilya, Amazon ormanları, bir anda alev aldı. Tüm gezegen aniden bir virüs ile enfekte oldu. Bunun bir tesadüf olduğunu söyleyebilir misiniz?   

Arkadaşlar Dünyada ve fizikte tesadüf yoktur, Sebep sonuç ilişkisi vardır. 

Sayın yetkililere sesleniyorum, lütfen fizik öğreniniz. 

Fizik evrendeki tek bilimdir, diğerleri fiziğin dallarıdır.    

Sayın Doktorlar, her zaman bir sebebin etkilerini iyileştirmek için çalıştınız ve birçoklarını iyileştirdiniz, ancak sebep devam ediyor. Bu sebep güneşin elektro manyetik radyasyon yayılımının 11 yılda bir yüzlerce kat artmasıdır. 

Geçmişe dönüp bakınız, 11 yıl arayla, kuş gribi dediler, deli dana hastalığı dediler, İspanyol gribi dediler, hiv virüsü, Donuz gribi, dediler. Dürüst olanlar, Sebebini bilemedikleri halde çare üretmeye çalıştılar. Ama Nasa’nın gözlemlerini bilen, Dünyanın 4 zengini, bunun sebebini bildikleri halde; insanların fizik bilgisizliğini paraya dönüştürdüler. 

Elektro manyetik radyasyonun belirtileri: 

Eklem ağrısı -baş ağrısı -kas ağrısı -karın ağrısı -burun mukozasının tahrişi -sindirim mukozasının tahrişi  -göz ağrısı vb.  

Ortaya çıkardığı rahatsızlıklar şunlardır:

Tükenmişlik sendromu  -akciğer ağrısı -inme  -kan pıhtılaşması -kas kasılması -karaciğer fonksiyon bozukluğu  -zatürre  -bağırsak tıkanıklığı -kalp krizi –felç ve daha birçok rahatsızlıklardır. 

Sevgili arkadaşlar sağlıkla kalın. Viorel Ciocan. 

***

Anlatıldığına göre çare, güneşe direkt maruz kalmayınız, Güneşin zararlı ışınlarından uzak durun dostlarım. Değerli okurlarım bu fikirlerin tamamına katıldığım için köşemde yayınlanmasına aracı oldum. Saygıyla sevgiyle, sağlıklı kalın. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.