Ermeni tehciri yalanı (6)

23 Ağustos 1991 tarihinde Sovyetler birliğinin dağılmasından sonra da bağımsızlığını ilan etti. Türkiye ilk tanıyan ülkelerden oldu. Ermenistan bağımsızlığını ilan eder etmez eskiden beri güttüğü büyük Ermenistan hayalini gerçekleştirmek üzere harekete geçti ve komşularına saldırmaya başladı. 1915’lerden beri Türklere saldıran Ermeniler saldırı ve katliamlarla bir yere varamayacaklarını anlayınca büyük Kürdistan kurma hayaliyle ortaya çıkıp devletin birimlerine ve vatandaşlarımıza saldıran PKK terör örgütü ile anlaşıp arenadan çekildi. Artık ya her türlü para, silah, mühimmat, yiyecek vererek onları desteklemeye başladı. PKK 1984 yılında Eruh ve Şemdinli baskınlarıyla ilk saldırılara başladı. Bu saldırıların başlamasından sonra Ermeni asala örgütü geriye çekildi. 

PKK ve Ermeni örgütleri aralarında anlaşıp Türkiye’ye karşı birleştiler. PKK’da 21-28 Nisan1980 tarihini kızıl hafta ilan etti. 24 Nisan tarihini sözde soykırım günü ilan etti. Nisan 1980 yılında Lübnan’ın Sidon kentinde bir araya gelen PKK’lı ve Emeni terör örgütlerinden asala ortak basın toplantısı yapmışlardır. Bu toplantıdan sonra 9 Kasım 1980 tarihinde Strazburk başkonsolosluğumuza ve 19 Kasım 1980 tarihinde Roma Türk Havayolları büromuza ortaklaşa saldırmışlardır. Bölücü terörist başı Abdullah Öcalan Ermeni yazarlar birliği tarafından onur üyeliğine seçilmiştir. 4 Haziran 1993 tarihinde Ermeni Hınçak partisi, asala ve PKK’lıların katılımıyla batı Beyrut’ta bir toplantı yapmışlar ve Ermeniler PKK’ları eğitmeye başlamışlardır Ermeni örgütlerinin ve doğudaki bölücü örgütün Doğu Anadolu topraklarında gözü vardır. Bu nedenle bölgeyi ele geçirmek için birbirlerine, eylem ve saldırılarında taşeronluk yapmak için anlaşmışlardır. Bekaa ve Zeli kamplarında Emeni ve PKK militanları ortak eğitim yapmaktadırlar. 

Yine PKK ve Ermeniler arasında bir anlaşma yapılmıştır. Buna göre Ermeniler PKK terör örgütü elemanlarını eğiteceklerdir. PKK terör örgütü elemanları için kişi başına Ermenilerce 500 dolar ödenecektir. Ermeniler PKK’lıların yapacakları küçük çaptaki eylemlere katılacaklardır. 

Yine 18 Haziran 1990 tarihinde PKK ve Ermeni asala örgütleri yine bir toplantı yaptılar. PKK ve Asala örgütleri ortak yönetileceklerdi, Ermeniler istihbarat sağlayacaklardı. Muhtemel devrimden sonra da ele geçirilen topraklar eşit paylaşılacaktı. PKK’nın kamp masraflarının yüzde yetmiş beşi Ermenilerce karşılanacaktı. Her iki örgüt elemanlarınca metropol şehirlerde ortak eylemler yapılacaktı. 

Şimdi Ermeni terör örgütlerinin özelliklerini, hareket etme ilkelerini görelim. Ermeni terör örgütleri 1890 yıllarından itibaren Türklerin moralini bozmak, öldürmek, Türkleri yok etmek, Ermeni azınlıkları silahlandırmak, ayaklanma, isyan ve ihtilal ortamları hazırlamak, katliam birlikleri kurmak, yağmalama yapmak gibi eylemlere katılmaktadırlar. 

Taşnaklar 1918 –1920 Sovyet ihtilalinden sonra Kurulan Ermenistan Cumhuriyetinde iktidarı ele geçirmişlerdir. O tarihten beri saldırmaktadırlar. Ermeniler Sovyetlerin dağılmasından sonra da Türklere saldırmaya devam etmektedirler. 1972 yılında Ermeni soykırımı adalet komandoları örgütünü kurarak dış elçiliklerimize saldırmaya başladılar. Bu saldırıları Marksist esasa göre kurulan Hınçak örgütü de daha önce kurulan ermeni adalet komandoları örgütünün ilkelerini benimseyerek dış temsilciliklerimize saldırmaya devam ettiler. 

Ermenistan’ın Türklere karşı kurduğu örgütlerin hepsinin ortak noktası terör, katliam ve eylemdir. Kurdukları örgütlerde eylem birimleri dar kadrolardan oluşmaktaydı. Böylece değişik yerlerde eylemler yapıp etkin gözükmeye çalışmaktaydılar. Aslında tüm bu terör ve eylem birimlerini ve örgütlerini merkezi olarak Ermeni Devleti kontrol etmektedir ve yönlendirmektedir. Yaptıkları eylemler genelde propagandaya yönelik olmaktadır. Genelde propagandaya yönelik olmaktadır. Yapacakları eylemleri önceden haber vermektedirler veya olan eylemlere sonradan sahip çıkmaktadırlar. 

Ermenilerin yaptıkları eylemlere ve terörist hareketlere diğer devletler sahip çıkmakta veya desteklemektedirler. Bu ülkeler bölgede kendi yaptıkları faaliyetleri de böylece kamufle etmektedirler. Bir yerde Ermeni terör örgütlerini maşa olarak kullanmaktadırlar. 

Ermenilerde dünyanın her tarafında Türklere saldırmakta ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çıkarına ters düşen faaliyetlerde bulunmakla Dünyayı kandırmakta devam etmektedirler. 

DEVAMI 13 NİSAN CUMA GÜNÜ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.