Hayır Çarşısı Başlıyor!..

Artık Aydınımızın geleneksel bir etkinliği haline gelen, her yıl, Alpler ve Hacı Emin Öğrenci Yurtları’nın bahçesinde yapılan, “BÜYÜK AYDIN KERMESİ”, esas adıyla “HAYIR ÇARŞISI” 23 Mayıs itibariyle halka açılacak ve 10 gün süresince devam edecektir.

Bu kermesin hangi şartlarda, hangi emekler sonucu yapıldığını, hangi maksada hizmet ettiğini halkımızın birçoğu bilmektedir. Yinede bilmeyenler için açıklamakta fayda görüyorum. Tamamen halkımızın katkılarıyla ve gayretleriyle yapılan bir organizasyon. Hazırlanışında büyük özveri görmekteyiz. Teferruata girmek istemiyorum. Zira oraya gelip, oranın havasını teneffüs ettikten sonra o özveriyi hissedecek ve bunun devamlı olmasını isteyeceksiniz. İçten, samimi bir “hoşgeldiniz”le karşılanacak, her reyonda ılık bir tebessümü yaşayacak, huzuru yakalayacaksınız. Yardımlaşmanın, millet için çalışmanın, nesillere okuması için sunulan katkının, duygunun, muhabbetin özü yaşanıyor bu mekânda.

Değerlerin ölmediğini, ölmemesi için nesillerin yetiştirildiğini, anne-babaya hürmetin hala var olduğunu, büyüklere hürmetin, sevginin ve şefkatin, anlatamayacağım bir çok güzelliklerin yar olduğunu bir kez daha göreceksiniz.

Maksadın alış veriş olmadığını, memleket evladının kaynaşması olduğunu, hayırda birleşmesi olduğunu fark edeceksiniz. Ensarla muhacirin kucaklaşmasını burada hissedeceksiniz.

Gelin bu güzelliklere bir katkı da biz bulunalım. Nasıl mı? Gerek iş yerimizin reklâmını vererek, gerek nakdi katkıda bulunarak, gerek ürün toplayarak, gerek kermes alanına gelip alış veriş yaparak.

Size kermesle ilgilenen arkadaşların irtibat numaralarını vermek istiyorum. Bu numaraları vererek vesile olabilirsek ne mutlu bize.

İrtibat No: 0505 889 51 92  

               0532 424 72 56

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum