Her derde deva 200 lira!

Teşhisi doğru olmayan doktorun hastası iyileşmek yerine gün gittikçe kötüleşir.

Nasıl kanser aspirin ile tedavi edilemez ise, 86 milyonluk koca bir ülke yanlış ve yanlı ben yaptım oldubitti mantığıyla yönetilemez.

Ülkenin ekonomik, sosyal, kültürel anlamda ciddi sorunlar yaşadığı sadece bizim değil bütün dünyanın bildiği gerçeğidir.

Taa başından beri karşı çıktığımız başkanlık sistemi ülkeyi bir karış ileri götürmediği gibi her alanda geriletmiş sorunlar yumağına çevirmiştir.

Ülke sürekli kan kaybetmekte, telafisi mümkün olmayan dertlere sürüklenmektedir. 6 Şubat günü saat 4:17 de canımızı yakan 10 ilde meydana gelen deprem gösterdi ki dağınığız, hazırlıksızız, şaşkın ve koordinesiziz. Kimin nerede ne yaptığı belli bile değil. 50 binin üzerinde ölü sayısının olduğu bir yerde depremzedelere üç gün sonra ancak eksik alet edevatla ulaşılabilmesi trajikomiktir. Depremin ikinci gününde Kızılay'ın onca vatandaş soğuk ve yağmurdan donarken çadır satması, gazetelerde yazıldığı gibi kan satması vatandaşın gönderdiği kamyonlar dolusu yardımları kaşla göz arasında hurdacıya satması hem doktorun hem de reçetenin yanlış olduğunu gösterir. Doktor da reçete de acilen değişmelidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum