İddia Ediyorum

Bütün samimiyetimle inanıyor ve iddia ediyorum ki Haçlı zihniyetinin Ortaçağ karanlığında saplanıp kalan emperyalist Ehl-i Salibin ısrarla Türkiye ve Türk-İslam dünyası üzerinde bıkıp usanmadan oyun üzerine oyun tezgâhlaması, Türkün birliğine, dirliğine, manevi ve milli değerlerine saldırıp durmasının tek sebebi var. İliklerine kadar hissettikleri, rüyalarında kabusları olan Türk korkusu… Neden mi?

374 yılında başlarında Balamir adlı başbuğlarının sevk ve idaresinde İtil Nehrini geçerek önlerindeki Alan, Ostrogot, Vizigot,Vandal, Gepit, Frank vb Romalıların barbar diye isimlendirdiği kavimleri kurt görmüş koyun sürüsü gibi dağıtarak sığınacak delik aratan Hun Türklerinin  kılıç artıklarının, tabanları kıçlarına vura vura İtil nehrinden İspanya ya kadar kapağı zor atıp bütün Avrupa coğrafyasına dağılarak buralardaki yerli halklarla kaynaşıp millet olma vasfına Türkün kılıç zoruyla erebilmiş tabansız Avrupalıların torunlarının aşağılık kompleksinden.

Bugünkü siyasi coğrafyaya göre Avrupa da: Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Karadağ, Sırbistan’ın tamamıyla Romanya, Çekoslovakya,Polonya,Avusturya İtalya,ve Rusya’nın bazı kesimleri…Ortadoğu da Irak, Suriye, Lübnan, Ürdün, İsrail, Suudi Arabistan,Yemen, Umman, Basra Körfezi Emirliklerinin tamamı…İran’da, Güney Azerbaycan, Laristan, Hamedan, Hamse, Kirmanşah, Ardellen, Hazistan, İsfahan, Yezd, Tahran bölgeleri….

Afrika da Mısır, Libya, Cezayir, Tunus, Mali, Nijer, Çad, Sudan, Habeşistan, Somali, Volta, Senegal’in Türk hakimiyetine alınmış olmasını…1571 de Rus başkenti Moskova ve Kıbrıs 1574 de bugünkü Moritanya dahil batı Afrika’nın Türk toprağı haline getirilmesini 16. Asrın sonuna doğru Lehistan ve  Litvanya’nın Türkiye’ye tabi olmasıyla hudutlarımızın Baltık Denizine ulaşmasını hatırlamalarının beyinlerini felç etmesinden.

Bitmedi,Türk akıncılarının Karadan Moskova’nın kuzeyindeki Nijniy novgrada kadar uzandığı, Münih ve Münih’in Kuzeyindeki Alman Ovalarından Türk süvarilerinin eksik olmadığı, Preveze de Müttefik Avrupa Donanmasının imha edilmesiyle Karadeniz’den sonra Akdeniz'in Topraklarımız arasında bir havuz haline geldiği, donanmalarımızın Atlas Okyanusu, Hint Okyanusu, Pasifik Okyanusuna yelken açıp, Barbaros’un yeni keşfedilen Amerika’yı istila planları yapmış olmasının rüyalarında kabus olmasından…

Daha bitmedi… Murat Reisin 17. Yüzyılda Manş’ı geçerek Kuzey kutup dairesine girdiği,Danimarka ve Norveç sahillerinin topa tutulduğu,İzlanda Adasına asker çıkarıldığı daha sonra Buz denizi aşılarak New Faundland adası ve Kanada’nın St. Lawrence Labrador kıyılarına Türk Donanmasının demir atması…

Hayır hayır henüz bitmedi… Dünyanın bütün Okyanuslarında düşman avına çıkan Türk Filolarının yüzlerce İspanyol,İngiliz,Hollanda gemilerine el koyduğu,İngiltere sahillerine sadece 10 Km uzaklıktaki Lundy adasını birkaç kadırga ile işgal ettiği,bugün İngiltere’nin birer sanayi merkezi olan Bristol, Plymout şehirleriyle İrlanda Limanlarının topa tutulduğu dönemlerin geriye gelebileceğinin kendilerini dehşete düşürmesinden…

Sağcı-solcu senaryoları, Alevi-Sünni ayrıştırma çabaları, Türkiye’yi etnik gruplara parçalama tezgahları,mezhep ayrılıklarını kaşımaları, PKK’yı taşeron olarak kullanmaları,  Ilımlı İslam, Dinler Arası Diyalog safsatalarıyla İslamı pasifize etme planları hep bu korkunun ürünleridir

Unutulmasın!.. Korkunun ecele faydası yoktur eninde sonunda dirliğine, birliğine kültürüne sahip çıkan, Yüce Allahın rıza-yı  ilahisine sarılan Türk Milleti nizam-ı alem  mefkuresi, İlay-ı  Kelimetullah Ülküsünde bütünleşip Türk-İslam tuğunu dikecek  mücadelesine  kaldığı  yerden devam edecek Türk-İslam düşmanlarının kabusları gerçeğe dönecektir…..

Unutmayın! Türk Milleti bu görev için güce, engin tecrübeye, ihlas kaynağına da sahiptir…

Sakın ha   unutmayın!… Bu ihlas kaynağından içenlerin yürekleri tunç olur, Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olur… Allah Türkü korusun ve yüceltsin.         

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.