İYİ Partili Sarı ve Alak’a çağrı: İsimleri açıklayın!

“Biri sigara parası ister, biri ses kaydı çeker, biri kocasından beklediği ilgiyi senden bekler, biri iftira atar, biri yalakalık yapar, biri başkan olmak ister, biri belediye başkanı, biri parti parasına göz diker, biri herkesin içinde kocasına hakaret eder, biri sandalye aldım der cebinden para çıkmadan” diyor İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak’ın eşi Pınar Alak..

“İnsanların ailesi, namusu, şerefine iftira atarlar ama görsen namussuz, iffetsiz, haysiyetsiz, seviyesizlik had safhada.. Birbirlerinin yüzüne bakar arkasından konuşurlar.. Yalakalık uğruna önüne gelen abla olur, önüne gelen anne olur.. Fakir insan sevmezler, bilmezler cepleri delik. Biri gemi yakar biri beyni, biri işini bırakır, seni suçlar. Birinin şekeri düşer, seni suçlar. Bir yabancı ülke gördüm diye kendini filozof sanar, böyle seviyesiz birinin ses kaydını çeken, birbirine kışkırtan insanların bulunduğu çoluk çocuk tayfası...” diyor Pınar Alak…

“Siz siyasete pislik, çamur bulaştıran insanlar.. Siz insan olamamışsınız, ilçe başkanlığı kim siz kim. Önce iyi insan olun, aile, namus, şeref kavramını öğrenin.. Ben neyim kimim diye düşün. Bir sosyal sorumluluk projesi yapmaya çalıştınız, topladıklarınızı fakir yerine yakınlarınıza dağıttınız, menfaati olmadan su vermezsiniz kimseye. Aile terbiyesinden yoksun, ahlak bilmeyen, ağzı pislik dolu insanlarsınız” diyor bayan Alak.. “Yine yine yeniden başkan belli..” diyerek yazısını tamamlıyor Pınar Hanım..

Ben de katılıyorum, Pınar Hanım'a.. Siyasi arenada at koşturan cambazları tarif etmiş ama önce “kocasından beklediği ilgiyi” başkasından bekleyen kadını, “partinin parasına göz diken” paragözü, “para harcamadan sandalye satın alan” sihirbazı öğreneyim.

İnsanların ailesi, namusu, şerefine iftira atan “namussuzu, iffetsizi, haysiyetsizi, seviyesizi, siyasete pislik, çamur bulaştıran mikropları, bir sosyal sorumluluk projesinde topladıklarını fakir yerine yakınlarına dağıtan menfaatperesti, aile terbiyesinden yoksun, ahlak bilmeyen, ağzı pislik dolu insanları bilmek isterim.

Pınar Alak’a katılıyorum. Doğrudur; kimse savunamaz bu siyasi dinozorları. Onun için de çağrıda bulunuyorum, Pınar Hanım’a.. Buyrun, açıklayın başkasından ilgi bekleyen kadının adını soyadını.. açıklayın paragözü, sihirbazı, menfaatperesti..

Açıklayın, insanların ailesi, namusu, şerefine iftira atan namussuzun, iffetsizin, haysiyetsizin, seviyesizin kimliğini.. Siyasete pislik, çamur bulaştıran mikropları, bir sosyal sorumluluk projesinde topladıklarını fakir yerine yakınlarına dağıtan menfaatperesti, aile terbiyesinden yoksun, ahlak bilmeyen, ağzı pislik dolu insanları deşifre edin. Bütün bunlar parti yönetiminde mi? Belediye meclis üyesi mi? Parti üyesi mi? Açıklayın..

Evet, Pınar Alak, açıklamak zorunda, bahsettiği kişilerin isimlerini..

Açıklasın, bilelim gerçekleri..

Bu çağrı da İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı’ya gitsin..

Bir deyim vardır; “Bu pilav daha su kaldırır ” derler. Bu mesele de öyle, daha su kaldırır... İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak’ın eşinin kurduğu cümleler yenilir içilir cinsten değildir. Evet, Pınar Hanım’ın sözleri genel siyasetin fotoğrafıdır ama daha geçtiğimiz ay 2’nci kuruluş yıldönümünü kutlayan İYİ Parti’de sorun bu noktada ise durum gerçekten vahimdir. Bu olay “Hoş bir şey olmadı” diyerek geçiştirilemez. Umursamazlık yapmayın! Ucu nereye dayanırsa dayansın, araştırın.. Pınar Alak’ın tarif ettikleri partinize sirayet etmişse.. isimlerini tek tek açıklayın, sonra gereğini yapın.. Unutmayın! İncirliova İlçe Teşkilatı kadar, siz de sorumlusunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum