Karanlık Tünelden Ne Zaman Çıkacağız

Değerli okurlar çok önemli bir bilgin ve Filozof olan Bergamus, dünyaya gelişimizle ilgili olarak şunu söyler;
“Dünya güzel bir yer olsaydı gelirken ağlamazdık, yaşarken temiz kalabilseydik giderken yıkanmazdık!”

 

Ne doğru söylemiş…

Kişisel olarak hepimizin kendi boyumuza göre dertlerimiz, sıkıntılarımız var.
Hem bu problemleri çözmek hem görevlerimizi yerine getirmek hem de misafir olarak geldiğimiz bu dünyadan.

Ülke ve millet yararına iyi işler yapmak ve tanrının insanoğluna bahşettiği nimetlerinden yaralanıp bize verilen yaşamı tamamlamaya gayret etmeye çalışıyoruz. Bizden daha eğitimli- daha çalışkan- daha verimli -daha barışçı evlâtlar yetiştirip, bizlerin torunlarımızdan emanet aldığımız bu yerküreyi daha yaşanabilir bir yer olarak çocuklarımıza devredip, gelecekte iyi ve faydalı insanlar olarak anılmayı umut etmek istiyoruz!

Ülke ve ulus olarak da aynı duyguları yaşamak istiyoruz!
Bize atalarımızdan devredilen Türkiye Cumhuriyetini daha özgür, daha demokrat, daha zengin, daha medeni, büyük Atatürk’ün dediği gibi “yurt’ta barış Dünyada barışı yaşayan bir ülke olarak çocuklarımıza devretmek en büyük dileğimizdir!
Bizleri yönetenler bugüne kadar maalesef bunu başaramadık.
En azından şu ana kadar böyle görünüyor.

Ülke olarak ise şu an tarihimizin en sıkıntılı dönemini yaşıyoruz.
14 yıldır Türkiye’yi tek başına yöneten AKP iktidarı başımıza yıllarca sürecek büyük sorunlar ve dertler açtılar.  Öcalan’ı-Kandili-Barzani’yi Türk Devletinin muhatabı yaptılar.
PKK Terör örgütü militanlarının ilçelerimize-mahallelerimize yerleşip, kilometrelerce barikat-tünel yapmalarına, ülkemizin bomba ve silah deposu haline getirilmesine bilerek izin verdiler.
Ne uğruna?

Üç beş fazla oy alıp, koltuklarını korumak uğruna!
Bugün her şehidimizin, her yaralanan Asker-Polis-Korucumuzun sebebi ve sorumlusu bu oluşuma göz yumanların marifetleridir.

 

Değerli okurlar cep telefonuma gelen ve AKP Aydın İl Başkanlığınca gönderilen mesajda Atatürk meydanında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözleri kınamak veya telin etmek için basın açıklaması yapacaklarını belirttiler.

 

Her vatandaşın açıklama yapma hakkı var. AKP Aydın teşkilatının da var. Sayın Kılıçdaroğlu’nun söylediği sözü istismar konusu yapıyorsunuz da onca cinsel istismara uğrayan o çocuklar hakkında hiç bir basın açıklamanız oldu mu?

 

O çocukların hayatları karardı ilerde toplumun karşısına çıkamama durumuna düşürüldü. Ana ve babaların durumlarını hiç düşündünüz mü?

 

Sayın İl başkanı bir de bu çocuklar için bir açıklama yapar mısınız? Tabi buna gücünüz yetmez. Çünkü yukarı buna izin vermez.

 

CHP il Başkanı Sayın Bayram İnci’de telefon ederek basın açıklaması yapacağını duyurdu.  O gün il dışında olduğum için toplantıya katılamadım.

 

Ama basından öğrendiğim kadarı ile çok heyecanlı iyi bir katılımla Sayın Bayram İnci toplantıyı gerçekleştirmiş. Sayın İnci güzel bir konuşma yaparak AKP’nin bu istismar politikasına çok güzel yanıt vermiş.

 

Ülkemizde yıllarca;  

Türk Milleti demeyen, milletimiz diyerek, Müslüman kardeşim diyerek kendilerini gizleyen, Türk Milleti’ni aldatan, kanı, zihni, inancı bozuk dönme İslamcı görüntülü Türk düşmanlarının ihanetleri takip edilmektedir.

 

Son olarak Sayın Nurullah Aydın’ın şu temennisi ile bitirelim.

 

“Duyarlı olan herkes; imkân ve kabiliyetlerine göre bireysel olarak veya örgütsel birlik içinde aydınlatmayla ve bilgilendirmeyle yapacak.

 

Uyan Türk Milleti uyan!

Çağdaş dünyanın şerefi üyesi olmak için uyan.

Bağımsızlığını yeniden sağlamak için uyan.

Birlik ve beraberliğini yeniden sağlamak için uyan.

Tarihine, kültürüne, milli ve manevi değerlerine sahip çıkmak için uyan.

  

Son söz sorumluluk ve duyarlılık, sağlıklı bir toplum ve kamu düzeni için olmazsa olmaz gerekliliktir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum