Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

Katar, katar para

Mecliste bas, bas bağırıyorlar. İçeriğine karşı değiliz ama zamanlaması konjektüre  uygun değil. Ne için söylediler? Meclisten öne alınarak geçirilen Katar la iş birliği yasası için.

Bir ülke düşününüz, AB kriz yaşarken, sizinle iş birliği yapmış katar, katar para akıtmış ülkenize, siz kriz yaşamamışsınız. Dostluğunu kendi zararlarını göze alarak göstermiş.

ABD şeytanı, sizin kaynaklarınızı, Orta doğudan akan paraların kesilmesi ile kurutulacağını tespit etmiş. Ve katar’ı Müslüman görünümlü, 7 ülke ile birlikte teröre destek oluyor diye, çökertme kararı almış.

İlan ettikleri terörist örgütlere bir bakınız. Birisi Hamas, diğeri Müslüman kardeşler örgütleri. Bu örgütlerin ne derece terörist olduğu bile tartışılır. Diyelim ki bu örgütler terörist, PYD nedir? PYD ye kimler yardım ediyor, bize rağmen, bize karşı?

Asıl büyük terörist ABD’dir. Arkasına taktığı Suudi Amerika denilen kaypak, korkak ikinci şeytanla birlikte, orta doğu ya İslam’ın haç paraları ve petrol paraları ile silah yığacaklar ve kan gölüne çevirecekler.

Bizim meclistekiler de bağırıyor şimdi sırası mı idi Katar’la iş birliği yapmanın?

Zeka özürlü kardeşim, adama şimdi lazım destek, şimdi yanında olmak zorundasın. Şeytana karşı susar ve sessiz kalırsan şeytanın dostu asıl şeytan sen olursun.

Biliyor musun Katar emiri ABD aleyhinde konuştu diye olmadı bu olay. Katar emiri siber saldırıya uğradığını internet de kendisine maledilen konuşmaları yapmadığını, açıklamasına rağmen, ABD nin  BUSH’dan daha BUSH yeni başkanı tarafından büyük bir olasılıkla Türkiye ile ilişkilerinden dolayı  linç edilmek istendi.

Siz sadece Tayyip düşmanlığı yüzünden olsa gerek şimdi sırası mı idi Katarla işbirliği anlaşmasının mecliste öne alınıp geçirilmesinin, diyorsunuz.

Allah’ınızı severseniz adam gibi alternatif bir dış siyaset çizgisi oluşturunuz. Her konuda olduğu gibi “Hükümet ne diyorsa tersini söyleyelim” diye bir siyaset çizgisi olamaz.

Suudi Amerika, büyük şeytan ABD ile 150 Milyar dolarlık bir ilk bağlantı ile bu rakamın üç katına varan uzun vadeli bir ticaret anlaşmasına imza atmış.

Gıda mı alacak oradan, yoksa silah mı?

Hepiniz biliyorsunuz silah olduğunu.

Bu silahlar kime karşı kullanılacak?

İsrail’e karşı mı? Hayır, Müslümanlara karşı.

Birinizde çıkın bağırın, ABD ye, sen bu silahları orta doğuya satamazsın diye.

Ya da, Suudi Amerika’ya, Sen ne yapıyorsun, Müslüman kardeşim diye müdahale etmeye çalışınız.

Bizim yetkimiz mi var, bizi muhatap mı alırlar. Diyorsunuz değil mi? Bir gölge kabine kurmayı düşünebildiniz mi bu güne kadar? Yarın hükümet olsanız, var mı dış işleri ekibiniz? Olsaydı, onlardan birkaçını gönderebilirdiniz ama nerde.

Sizin hükümet olma gibi bir mantığınız da yok ki. Ne gereği var bu tür çaba harcamaya.

Mevcut hükümetlerin aksini söyleyin siyaset yapmış sayılırsınız öyle mi?

Ulan başkalarına Ak Koyun diyorsunuz ya, sizler kara koyunun daniskasısınız. Beceriksizler, basiretsiz, uyuyan kara koyunlar.

Millet sizden iyi takip ediyor, tüm dünya siyasetini, Ülke çıkarlarını.

Kendinizi yenileyin artık hani eskiden diyordunuz ya halka inelim diye; Allah rızası için halkın seviyesine çıkmaya çalışın artık.

Rahmetli Erbakan hoca, “Suriye ye müdahale ettiklerinde sıra bize gelmiştir.”

Rahmetli Kaddafi, “Irak’a girdiklerinde sıra bize gelmiştir.” Demişlerdi.

Katar a müdahale, Orta doğunun kan gölüne döndürülmesi ve Türkiye’nin can damarlarından birinin kesilmesi olacaktır. Katar’ın yanında olmanın tam zamanıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum