Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

Kurt töresi

Eziz ve Böyük Türk Milletim.

Bu yazdigim hekaye milli düşüncesi, milli mefküresi olan Türkler için.

Bir zamanlar Kurt Yurdu deyilen bir memleket vardi. Bu memleketi kurtlar yabançi çakkalarla , tülkülerle, kaftarlarla savaşarak kurmuşlar.

Kurtlarin Lideri mavi gözlü bir Bozkurt yurdlarinin yabançi çakkalardan ve kaftarlardan azad etmek, temizlemek için bütün Kurtlari bir yere toplamiş ve onlarin karşisinda bu sözleri söylemiş - Ey damarlarinda Kurt kani akan kurtlarim, memleketimiz, yurdumuz , dedelerimizin bize armagan etdiyi yurdumuz , bu gün çakkalarin, kaftarlarin yönetiminde. Bu çakkalar da bir tike ekmeye kulluk eden kurt-lugunu unutmuş, töresini unutmuş kurtlarla kendi yurdumuzda biz Kurtlara zülm edir, fakirleşdirib bir karin ekmeye muhtac edib, aglakini pozmuş, kurt töresinden uzak tutmuşlar, kurt yurdunda kurt söylemek zor bir şey olmuş. Memleketin ust katina kurt kimi görsenib içden çakkal olanlari kendi soyundan olanlari yönetime koymuşlar. Kendileri memleketi, yurdu talayib, her cür hirsizlik yaparak varlanib yag –

bal içinde yaşayirlar, memleketde kurt olmuyan kim varsa ,yabançilara da her türlü destek ederek , kurt soyünu ve yurdunu ac göz kimi sömururler. Kurtlar sa yalniz bazarlarda, herb de, hambalçilikda, kiçik bakal dükanlarinda yavrulari ve ailesi için ölmemek için heyatda kalmak için mucadile edirler. Dişi kurtlari sahibsiz bilib parayla yabançi Develerin altina yikib namusuz bir toplum yaradiblar.

Kurt yurdunda çakkallar ve kaftarlar o kader kudurmuş, harinamiş ki, çakkal balalari ve onlari destekliyen çakkal yönetimdekilere arkalanarak , kurtlara baş kaldirir, tek zeyif kurtlara üsten aşagi bakir, aşagiliyirlar, hetta kurt soyundan olanlara yurdunda yabançi kimi bakirlar. Ben Kurt dam demek kurt olmuyanlari sancir. Kurtlarin kendine gelmesini öyreden, Bilgeleri , Bozkurtlari her türlü şerliyerek, imkanlarindan isifade ederek, ya ceza evine atirirlar, ya da yurdundan ailesinde uzak salirlar. Memleket başka düşmenlerle savaşa girerse hemen Kurt yavrularini teriflerler , herbe alib savaşa sokarlar amma kendi çakkal ve kaftar söyundan olanlari ya dişariya kaçirdarlar, ya da gizlederler ve ya ust katda yönetimde yerleşdirerler. Savaş bitdikden sonra yine Kurtlara boş laflar söyleyerek kendi yönetimlerini davam ederler. Saraylarinda, Villalarinda kef işret çekerler.

Ey Kurt soyum- mesele bizim kendimizdedir. Öz yurdumuzda bizden görsenib bizden olmuyan çakkalari getirib yönetime koyduk, süfremizin başinda oturduk, kendimizden bildik, kendi kurtlarimizi kendimiz bir tike ekmeye ve yönetimde mekam, koltuk sahibi, para sahibi olmaga göre vurduk, satdik, kirdik, kendi kurt ürekli cavanlarimizi yabançilara verdik parçalasinlar, kendi KURT Töremizden , dedelerimizin yasalarindan uzak durduk, yabançi düşmen olanlarin ,çakkallarin, tülkülerin, kaftarlarin yasalarina uyduk. Şirin dillerine aldandik.

Unutmayin tarihde hiç zaman bir devlet, yurd, memleket kura bilmiyen çakkalar soyu , biz Kurtlarla ayni ola bilmez. Biz Kurt söyu tarihde devletler, yurdlar, memleketler kurduk ve kuracagikda, hetta kurdugumuz yurdlara sahb çikmagida bilirik.

İlk önce Kurtlarin kendine gelmesi, kimliyini bilmesi asas şartdir. Kurt kurtlaşdikca güclenir. Bizim tarihde savaşlarimiz ne için KURT ULUŞ adlandirilmiş? Kurt un ulusu için.

Başka memleketlere bir bakin, orda her bir ayni soydan olanlar yurdlarinda yönetiçidirler, çün ki, kendi soyundan, dilinden, kökünden olanlar bir birinin derdine yanar, sevincine seviner, ölümde olsa bile kendi yurdunu yabançilara satmaz, ihanet etmez.

Kurtlar kendi soyundan olan ve yurd kuran milletinin , memleketinin , şeref ve layakatini her şeyden üstün tutar. Yaltaklara ve korkaklara yönetimi vermez, herb , sovunma, askariyede KURT ürekli , işini bilen kurtlara verer, Kurt töresine ters olan ne varsa hepsini silib atar, halkina iyi bakar, egitimi ve adaleti millileşdirer, satilmişlari ve çakkalari cezalandirar, kiminse göz yaşina ne de ag başina bakmaz, ihanet eden kim varsa hepsini ipden asdirar.

Ey Kurt soyum- ihanet tek düşmene satilmak deyil, ihanet bütün milli deyerlere, yasalara, kulturuna , yurdunun her bir kiymetli deyerlerine saygisizlik etmek, bu kutsallara karşi laf etmekdir.

Mavi gözlü Bozkurt bunu dedikden sonra etrafi süküt aldi, bir an sakit durarak Kurtlara bakdi.

Her bir kurt un gözlerinde bir ateş , bir kurt töresine uygun intikam işiginin pariltisini gördü. Gecenin bu karanliginda kurtlarin gözlerinde ki, bu alov etrafa minnlerle işik saçdi. Göklerde AY PARAYA bakan kurtlarin gözünde sevinc göz yaşlari damcisi üreklerini dagladi, demek zaman gelmiş, bu günü hesretle bekleyen kurt üreklerin göz yaşlariydi. Çün ki, her bir kurt un kalbinde yillarla yigilib kalmiş bir öfke vardi. Yurdlarinda çakkal söyunun kurtlara hökm etmesini hiç cüre kabul etmeyen, imkan bula bilmeyen, yurdun bekasi ve kurt soyunun istiklali için bekledikleri zamanin yakinlaşmasi, kurtlarin kurt olmaklarini her bir soydan üstün olmaklarini, yurdun, milletin güvenlik reflekisini daşiyan tek kurtlarin olmasini anlamişlar. Yillarla aşagilanmiş, alçaldilmiş kurtlar damarlarindaki asl kurt kaninin herekete gelmesini her bir hüceyresinde hiss etdi. Cihani kendiyle baraber partladarak ,ben yokamsa Cihanda yokdu düşüncesiyle AY YİLDİZA bakdi. Artik çakkalar için geri sayim başlamişdi, kimse bu gücün karşisina çika bilmez, bu kurt un Ruhundan gelen minyillerdi sakladigi bir gücdür.

Mavi gözlü Kurt- Kurt başli sancagini göklere kaldirarak söyledi-

Yurdumuz her terefden hem içden, hem de dişdan kuşatilmiş, bu KURT ULULUŞ savaşi çok zor kanli savaş olacak. Tarihimizde atalarmizin savaşarak canlarini feda vermelerini yada salarak, zeferler kazanarak ,yurdlarimizi kurmaklarini , onlarin ruhunun bu gün bize bakdiklarini düşünün ve savaşa hazir olun. İlk önce bizde olub, boynuna tasma takan hayin satilmiş kurtlari parçalayacagik, sonra karşimiza çikan çakkallari ve kaftarlari parça parça edeceyik. Kimese acimayin, göz yaşlarina bakmayin, her çakkal ve yavrularinin biz kurtlara etdikleri zülmü yada salib , hakk etdiklerini verin. Bu arada kendimizden olub, satilmiş güya kurtlarin derdini bilen, pafoslu çikişlar eden, mankurtlarinda bizden olmalarini söylemeklerine kulak asmayin, onlarla da savaş bitdikden sonra hesab çekeceyik.

Bu sözlerden sonra KURT Yurdunda yuzminlerle kurt KURT ULUŞ savaşina kurt başli sancagi altinda toplanarak , başinda Mavi gözlü Boz kurt Başbugun emriyle can alib can vermeye and içdiler. GÖK girsin KİZİL çiksin.

Savaş başladigi andan , bitene dek tek bir kurt durmadi, memleketi, yurdu yabançilardan, çakkal surüsünden ve kaftarlardan temizleyib silib atdi. Öldürülen öldürüldü, asr düşenlerde KURT TÖRESi yle mehkemeye verilerek ipden asildi.

Kurt yurdu yeniden her sahesi kuruldu, yeni yasa kabul edildi-

Bu günden asl kan Kurt kani olmuyan kimse ust yönetimde ola bilmez, hetta annesi yabançi olan kim varsa o dahil ola bilmez. Temiz Kurt olmali. Yönetimin her sahasinde Kurtlar olmali. Sag kalan çakkalar surusunden ve kaftarlardan kim varsa ya Kurt yasalarina uyub sakit yaşiyacaklar ya da def olub başka memlekete getsinler.

Kurt yurdunda sülh emin amanlik, iş yerleri, egitim, tibb, Herb , sanaye her ne varsa millileşdi Kurtlaşdi. Dişi kurtlarin namuszulari yok edildi, Daveler kovuldu, KURT TÖRESİNE uygun Yurd kuruldu. Diş düşmenlerde korkuya düşdü. Çün ki, iyi bilirler tarihden ki, KURT larla savaşmak onlarin sonu olacak.

Tarihe iyi bakin her kes kendi soyundan, kanindan olani destekler, ayni soydan, dil den, kökden olanlar, en zor ayakda bile kendi soyunu tutar, destekler.

Bize Kurtlara hep yalan söyleyerek bütün soylar kardeşdir, aynidir deyerek yurdlarimizi işgal etmişler. Bu savaşdan sonra her bir kurt , töresine ve yasasina siki baglanmali ve genc yavru kurtlarimizi ilk okuldan kafalarina iyi sokmaki saklamali. Yabançi soylar anlamalidir ki, Kurt yurtdunda Yurdun sahibi Kurtlardir. Devleti kuranlarin.

Eziz okuyucularim siz Böyük Türk Milletisiniz, kendinize inanin ve bir birinizi sevin. Kendi kanindan olani hiç zaman yabançi milletlere deyişmeyin, ne paraya ne de neyese. Her bir milletlerin kötüleri ve merdleri var.

Kendi Türk milletimin merdleri benim canimdir, kötüleri de kendim cezalandiraram , kimese yabançiya vermerem. Bu bir Onur meselesi.

Milletini seveni Milletde sever. Yüz yillar kafamiza yabançi atalar sözü sokmuşlar-

Milleti için agliyan gözü kor olar. Şu tam bir yalan ve biz Türklerin bir birimize destek vermemeyimiz için düşünmüşler.

Milletini Uca tutani Milletde ebadi sonsuzadek uca tutar, ismini yaşadar.

Saygilarimla Reis Difai.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.