Cevdet ŞAHİNOĞLU

Cevdet ŞAHİNOĞLU

Özlem Çerçioğlu’nun CHP genel merkezindeki düşüşü paraşütsüz oluyor!

Aydın’ın Topuklu Efesi (!) Özlem Çerçioğlu’nun CHP genel merkezindeki değişime karşı duruşu ve kendisinin siyasi hırsı sebebi ile CHP genel merkezindeki itibar kaybı paraşütsüz atlayış yapan intihar komandolarına benzetiliyor.

1 dönem Aydın Belediye Başkanı, son 2 dönem BŞB başkanı olarak 4. döneme giren Özlem Çerçioğlu’nun her dönem kendisine rakip gördüğü bir CHP’li belediye başkanını hedef alması artık hem Aydın’da hem de Ankara’da karşılık bulmuyor. Aksine gerek Aydın il örgütünde gerekse CHP genel merkezinde istenmeyen bir BŞB başkanı olarak anılmaya başlandı.

Nedir bu Özlem Çerçioğlu’nun Ömer Günel ile kavgası? Hâlbuki ki ne kadar güzel bir 5 yıl geride bırakmışlardı. Kuşadası’nda Ömer Günel bugüne kadar kimsenin yönetmediği bir süreci çok başarılı bir şekilde yürüterek hem ikinci kez belediye başkanı seçildi hem de Özlem Çerçioğlu’nun Kuşadası’nda ciddi bir oy almasını sağladı.

Bunun karşılığı ne oldu?

Seçim sürecinde Özlem Çerçioğlu Kuşadası’nda Ömer Günel’i yalnız bıraktı. Tek bir açılışına gitmedi. Tek bir mitingine katılmadı. Tüm bunların aksine Kuşadası ziyaretlerini tek başına yaptı. Ömer Günel seçilmesin diye gizli ittifakları destekledi.

Özlem Çerçioğlu’nu Ömer Günel’i ne zaman rakip gördü. Ömer Günel bir vefa örneği bir siyasi duruş gösterip Özgür Özel’in Aydın ziyaretinde kendisini karşılamaya giden tek belediye başkanı olmuştu. Topuklu Efemiz (!) ise neredeydi? Tüm örgüte “bu karşılamaya gitmeyeceksiniz” diye talimat yağdırıyordu.

İşte o fotoğraf karesi sonrasında Ömer Günel Topuklu Efe’nin(!) hedefine oturdu. Sonra Özlem Çerçioğlu’nun İzmir hayali başladı. Kendisini İzmir’e Ömer Günel’i Aydın’a önerdi. Ama o hayali de suya düştü. İşte tam da o zaman düğmeye bastı.

CHP içindeki değişim isteyen milletvekilleri de Özlem Çerçioğlu’nun bir anda düşmanı oldu. Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül… artık Çerçioğlu’nun savaş cephesinde ki en önemli karşı unsurlarıydı…

Özlem Çerçioğlu klasik hamlelerine başladı…

Çünkü Özlem Çerçioğlu düşman olmadan var olamıyordu.

Ömer Günel’i cezalandırmak köşeye sıkıştırmak için hamleler üst üste geldi. Neden? Çünkü bölgede yeni seçilen belediye başkanları ve örgütler ziyaret edilirken ve Ömer Günel heyetin içinde yer alırken, Özlem Çerçioğlu trollerine “Darbeciler iş başında” diye haber yaptırmaya başladı.

Seçim döneminde de Ömer Günel seçilmesin diye İYİ Partililer ile romantik danslar yaparken de tek hedefi vardı.

“Ömer Günel seçimi kaybetsin, İYİ partili Behçet kazansın nasıl olsa Behçet siyasi fırıldak iki günde CHP geri aldırırım ben de atımı istediğim gibi oynatırım.”

Ama olmadı Çerçioğlu olmadı! Bu kez oyunların tutmadı tutmayacak…

Biz seni iyi tanıyorduk şimdi tüm Aydın tanıyor. O kadar kırdın döktün ki artık sana kimse inanmıyor. Sen hala kaşeli muhbirinle siyasi kumpaslar kur. Sen hala Silik haber kaynağınla iftira haberleri hazırlat.

Özetle sayın topuklu efem (!) siyasi hayatında paraşütsüz inişe geçtin.

Sana rast gele….

Dikkat et Kuşadası ne Efeler’e ne Didim’e ne Söke’ye benzer.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum