Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

Savaşmadan savaş kazanılmaz!

Aziz ve Büyük Türk Milletim,

Bugün hem Türkiye’mizde hem Azerbaycan’da hem de Türkistan’daki Türk Devletlerinde giden siyasi oyunları görmezden gelemeyiz. Eski SSCB’den kalan Türk Devletleri Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan ve Azerbaycan hala Rusya’nın korkusunu enselerinde hissediyorlar. Her zaman olduğu gibi devletin üst kat memurlarının birçoğu Rus İstihbaratına bağlı olarak çalışan mankurtlaşmış kendi insanlarımızdır. Yüzde 90’nı böyledir.

Türkiye Cumhuriyet’i de 1952 yılından bu yana ABD tarafından idare edilir. Bunun böyle olmadığını söylemek doğru değildir.

Yukarıda ismini yazdığım devletlerde kim; milli düşünceye, milli mefkureye, devleti güçlendirmek bağımsız kılmak, Türk Devletler Birliğini yani TURAN- I istemişse, o kişiler ya öldürülmüş ya da bir hastalık veya kaza ile ortadan kaldırılmıştır

Büyük güç merkezlerinden biri olan (CFR) Dış İlişkiler Konseyi araştırma merkezi, ABD’de Rockefeller vakfı tarafından kurulmuş ve oraya üye olanların desteği ile Türk Devletlerinde dış politikanın nasıl olması gerektiğini dikte ettirmişler. Rusya da (SVR) Dış İstihbarat Merkezi eliyle Post- Sovyet ülkelerinde aynı oyunu kurmuştur.

Bugün bu savaşı onlar kazanmıştır. Çünkü devletlerimizdeki üst yönetim kadroları hem CFR hem de SVR’nin etkisi altındadır. Bu da savaşmadan devletimizin işgal edilmesi demektir.

Biz Azerbaycan olarak 1918’ den bugüne kadar hiç bağımsız olamadık. Kimse kendini aldatmasın. Dün böyleydi bugün de böyledir. İtirazı olan tarihi düzgün araştırmalıdır.

Burada isimlerini yazmayacağım. Bazı devlet adamlarının Türkçü, Turancı, Devletçi gibi tanıdığınız şahıslar aslında bu devlete ve Türk Milletine ihanet etmişlerdir. Televizyonlarda, siyasi arenada milliyetçilik ve Türklükten konuşanlar toplumu etkilemek için bu yönde sözler söylemiş olmak maksadıyla konuşmuşlardır.

Ey Büyük Türk Milletim, sözüm sizedir. Bize karşı yürütülen bu savaşa karşı aynı savaşı veremezsek eğer yakın gelecekte devletimizde Türk ismi kalmayacak, asil kanlı Türk Milliyetçilerini yok edecekler ya da güçten yoksun bırakacaklar, geriye kalan mankurtlaşmış Türkleri asimile edip kendi çıkarları için kullanacaklar. Şimdi yaptıkları da budur.

Sözüm, Türk milli düşüncesi ve milli mefkuresi sağlam olanlaradır. Dünyanın neresinde temiz Türk kani taşıyan milli ülküsü ve milli mefkuresi olanlar (alimler, araştırmacılar, stratejistler, savunma ve güvenlik analizcileri, temel bilim mensupları, mühendisler, sporcular, iş adamları ve başkaları) varsa, birleşip bir stratejik düşünce merkezi kurmalıdır. Bu merkez ya Semerkant ya Ankara ya da Astana’da kurulmalıdır. Devletlerimizdeki az da olsa milli mefkuresi sağlam olan devlet adamları tarafından desteklenmeli ve finans sağlanmalıdır. Bu merkez, kadrolarımızın önünü açarak devletlerimize yerleştirmek ve devletin üst katlarına çıkmasını sağlamalı, dünyanın neresinde bir Türk iş adamı veya toplumu varsa her biriyle istihbarat yaparak dışarıdan ve içeriden her türkü kahpeliğe karşı savaş verilmelidir. Bu merkez; medyada, TV’lerde, üniversitelerde, her yerde, yani bütün devlet’ idare etme sisteminde kendi adamlarını yerleştirmeli ve bu yönde mücadele etmelidir.

Dünya Türkleri Stratejik Araştırma Merkezi (DTSAM) adını alacak olan bu Merkez, Türk coğrafyası için bir çığır açacaktır. İstersek bunu yapabiliriz. Bazılarına bu hayal gelebilir. Gerekli olan adamlarla bu merkezi kurmak mümkündür. Zengin iş adamları ve devletimizin uygun göreceği kişilerle masa etrafında toplanılmalıdır.

Bu merkez, Türk Devletlerinin ve Türk milletinin bekası ve geleceği için veriler toplayıp geliştirdiği stratejilerle, yetiştirdiğimiz genç kadrolar devletlerimizi koruyabilsinler. Çok detaya girmek istemem. Bu merkezimiz olmazsa eğer 20 yıl içinde Türk Devletlerinde ne Türklük ne devletçilik ne de milliyetçilik kalacak. Hepsi yok edilecek. Türk milletli de başka milletler arasında asimile edilmiş olacak. Tarihte bunun örneklerini görmek mümkündür. Milli mefkuresi olmayan, düşünen beyin merkezi olmayan milletler nasıl yok olmuşlar.

Aziz ve Büyük Türk Milletim,

Bu yazım bir hayalden ibaret değil, tehlike düşündüğünüzden de büyük ve yakındır.

Türk Devletleri Birliği kâğıt üstüne yazılmış bir yazı olarak kalmasın. Her Türküm diyen Türk değil, her milliyetçiyim diyen milliyetçi değil, her Turancıyım diyen Turancı değil, bu mücadele ve savaş fedakâr insanlarımızın savaşıdır.

Difai ve İttihat Terakki fedaileri hiçbir zaman kendilerini düşünmediler. Ne para ne makam ne banka hesapları vardı. Şehit oldukların 5, 10 lira ceplerinde par çıkan inanmış insanlardı. Talat Paşa, Enver Paşa, Ahmed Agaoğlu, Ahmed Cevad, Hüseyin Cavid ve niceleri rahmete gittiler. Allah mekanlarını cennet eylesin.

Bulgaristan’da Türklere yapılan yapılan zulmü Birleşmiş Milletler Teşkilatından dünyaya haykıran Naim Süleymanoğlu, Bosna Hersek’te Boşnaklara karşı yapılan katliam ve zulümlere direnen Aliya Izzetbegoviç ve bu uğurda mücadele etmiş nice insanları saygı ile anıyor ve onların ruhları önünde baş eğerim.

Efendiler. Bizim yapmakta ve yapacak olduğumuz mücadele için bizim tek bir şeye ihtiyacımız var. İnanmak ve inanan insanlara ufuk açacak bir düşünce ve strateji merkezi. Bu olmadığı taktirde bu savaşı kazanmamız mümkün görünmüyor.

Saygılarımla

DIFAI.

Azerbaycan dilinde,

Savaşmadan savaş kazanılmaz!

Eziz ve Boyuk Turk milletim,

Bu gun hem Turkiyemizde hem Azerbaycanda ve hemde Turkistandaki Turk devletlerinde geden siyasi oyunlari gormemek mumkun deyil.Eski SSCB – den kalan Turk devletleri kazaxstan, Turkmenustan, ozbekistan,Kirgizstan ve Azerbaycan heledi rusiya korkusunda ve her zaman oldugu kimi de devletin ust kat memurlari Rusya Bas Kesviyat Idaresine bagli calisan mankurtlasmis Turkler terefinden idare olunur. Deyerdim 90% beledi.

Turkiye cumhuriyyetide 1952 ilden bu gune ABD terefinden idare edilir.Kimse yalakalik eib demesin bu bele deyil.

Yukarida ismini yazdigim devletlerde kim milli dusunceye , milli mefkureye , devleti guclendirmek bagimsiz etmek Turk Devletler Birliyini yani TURAN- I istemisse hemin kisiler ya oldurulmus yada bir hastalik ve kezayla otradan kaldirilmisdir.

Boyuk guc merkezlerinden biri olan GFR analitik merkez ABD- de Rokofeller vakfi terefinden kurulmus ve ora uye olanlarin desteyiyle Turk devletlerinde dis siyaseti nasil olmasini dikte etmisler. Rusyada da ( SVR) DIS KESVIYAT MERKEZI post sovet olkelerde ayni oyunu kurmus.

Bu gun bu savasi onlar kazanmis cunki devletlerimizde kadrolari hem GFR hem de SVR - n etkisiyle devletlerimizde ust kata getirilir.Bu da devletlerimizin isgali demekdir. Savassiz.

Biz Azerbaycan 1918- den bu gune kimi hic bagimsiz olmadik, kendinizi aldatmayin bu beledir bilmek isteyen tarihi duzgun arasdirsin, simdi de beledir. Ben burda isimler yazmiyacam cunki yazarsam bezi devlet adamlarini siz bir Turkcu Turanci kimi devletci kimi tanidiginiz sexsler aslinda bu devletlere Turk milletine ihanet etmislerdi. TV- lerde pafoslu siyasi aRENada milletcilik Turklukden konusanlar toplumu ele almak ucun etdikleri cikislardi.

Sozum sizedi ey Boyuk Turk milletim biz bu savasa karsi aynen savas vermesek yakin gelecekde devletlerimizde Turk ismi kalacak ve asl kan Turk milliyetcileride yok edecekler yada bizler gucden dusub olub getdikden sonar yerde kalan mankurtlasmus Turkleri asimlaiya edib kendi cikarlari ucun ancak masa kimi istifade edecekler , simdi de etdikleri kimi.

Turk milli dusuncesi saglam olanlar, milli mefkuresi olanlara sozum burdan, dunyanin neresinde bir temiz Turk kani dasiyan milli ulkusu ve milli mefkuresi olanlar ( alimler, arasdirmacilar, stratejiler, herbi analitikller, fizik ve muhendislern sporcular , is adamlari ve baskalari ) varsa birlesib bir beyin dusunce merkezi yaratmali. Bu merkez ya Semerkentde ya Ankarada ya da Astanada yaradilmali ve devletlerimizdeki az da olsa milli mefkuresi dusuncesi saglam olan devlet adamlari terefden desteklenmeli finans edilmeli. Bu merkez devletlerimize kadrolarimizi yerlesdirmek ucun kadrolarin onunu acmagi ve devletin ust Katina cikmasini saglamali, dunyanin nersinde bir Turk is adami vey a toplumu varsa her biriyle istibarat islerri aparmali ve disaridan hemde iceriden her turlu kahbeliye karsi mucadile savas aparmali. Bu merkez Mediyada . tv-lerde , unuverstitetlerde , herbidede yani butun devlet idare etme sisteminde kendi adamlarini yerlesdirmeli ve umumu isimiz ucun mucadile etmelidi. Bu merkez DTBM. Istersek bunu yapa bilirik. Kimlerese bu xeyal gorunur amma lazim olan adamlarla bu merkezi kurmak olar ve Turk millyarder is adamlariylada hem de devletlerimizin lazimi kisileriylede masaya oturmak olar ki, bu merkez TURK DEVLETLERININ ve Turk milletinin bekasi ve geleceyi ucun yaradilmali ki, yetisdirdiyimiz genc kadrolar devletlerimizi koruyacak . Cok detallarini yazmiram amma bu merkezimiz olmazssa yakin 20 yila Tuyrk devletlerinde ne Turkluk, ne Devletcilik ne de milliyetcilik kalacak, hepsi yok edilecek, Turk milletide baska milletler arasinda asimlasiya olacak. Tarihe bakin gorun milli mefkuresi olmuyan , dusunen beyin merkezi olmuyan milletler nece yok olmus.

Eziz ve Boyuk Turk milletim bu yazim bir hayal deyil bir hakiketdir, tehluke siz dusunduyunuzdende boyukdur.

TURK DEVLETLER BIRLIYI yoksa kagiz uste bir yazi olacak. Her Turk em deyen Turk deyil, Her milliyetciyem deyen milliyetci deyil, her Turanciyam deyen turanci deyil. Bu mucadile bu savas fedakar insanlarimizin savasidir.

DIFAI ve ITIHHAT – TEREKKI fedaileri hic vaxt kendileriuni fikirlesmedi, ne para ne de mekam, sehiud olandada bankalarda ne de ciblerinde 10 lireden baska paralari yok iydi, TALAT PASA< ANVER PASA< AHMED AGA OGLU< KUSCU BASI ESREF< NURI PASA< MUHSIM YAZICIOGLU< AHMED CAVAD< HUSEYN CAVID< ve bir coxlari allah sizlere rehmet etsin.

Isimsiz kahramanlarimizn bolgaristanda Turklere edilen zulmu BMT dunyaya haykiran NAIM SULEYMANOGLU , KOSOvoda Bosnaklara karsi edilen zuklme karsi duran ALIYE IZZETBEKOVIC ve baskalari her biri kendi mucadilesini etmis. Onlarin ruhu karsisinda bas eyirik.

Efendiler bizim vahid bir dusunen strateji merkezimiz olmazssa bu mucadilede bu savasda kalib gele bilmeyeceyik.

Saygilarimla DIFAI.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum