Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

Şeytani sistem

Eziz ve Böyük Türk milletim.

Tarihi araşdirdikca bu gün dünyada insanoglunun bəşəriyyetimizin başina gelen belalarin, savaşlarin kaynagi, bizi dünyani idare eden bir,, Şeytani sistem’’ den bilgi vermek istrem. Bu sistem bizim hayatimizda ne varsa, her düşündüyünüz şeylere sizmiş- Din, ilm, sosiyal hayatimiz, mediya, iktisadiyat, okullar, devletler, gida , Herb ve b. Ne düşünürseniz se her şeye.

Bu sistemin kökleri Babillerden, Misir Firaonlarindan bu günümüze gelen kurulmuş bir şeytani sistemdir. Bu sistemi kuranlar yüziller boyu insanlara uydurulmuş revayetlerden ve dini inaclardan başliyarak, toplumu ve milletleri idare etmek üçün bir Yahudilerin sapkin zekasindan ve Sümerlerden, Babillerden çaldiklari yüksek bilgilerden kurduklari bir sistemdir.

Bura dikket- Musa firaonlardan yahudi gövmünü ved edilmiş torpaklara kaçirdarken, elindeki asayla denize teref tutdu ve dua etdi, deniz yarildi ve İsrail ogullari ordan keçdi, son anda onlar firaonun koşunu denizde boguldu. Evet bu olay Dini kitablarda hepsinde var. Tamam ecaba korkudan kaçan İsrailogullari ve Musa bu kader zehmet çekmekdense niye ne için elindeki asayla Misirdeyken Firaona teref tutub onlari mehf etmirdi ki, bu kader zülm çekmezdiler. Hemde azmiş gövüm Misirden Ved olunmuş torpaklara 7 günlük masafeni 40 yil sehrada ireli geri gederek sonunda çatmişlar.Misir Fiaravonlarinin heyati onlarin ne etdikleri ve kimlerle görüşdükleri , onlarin heyatlarinda, zamaninda nelerin baş vermesi papiruslara ve daş divarlarda yazili bulunmakda ken, hiç Musa isminde birinden bes etmir. Ne de o hakda hiç bir kelime de bile yokdur.

Ben inancli bir Türk ogluyam, tek tanrima inaniram, amma İsrailogullarinin zülme meruz kalmasi her zamanlarda bence başka bir olay. Bu onlarin sapkin inanclariyla kendileri terefden düşünülmüş bir işler. Kendilerinin yazdiklari ,,Talmut’’ isminde kitablarda tek İsrailogullarindan başka yer yuzünde kim varsa her kese ,, Goyim’’ ismini vermişler, ,,Goyim’’ denilen kes ,her bir yahudi olmayan insan, milletdir. Yahudilerden başka kim varsa her kes onlara .çalişmali, Goyimlere edilen katilyamlara hak vermişler Tanri adindan. Evet burdan yola çikarak asasda 18-ci yüzilden itibaren bunlar bir yere toplanarak Şeytani bir sistem kurdular. Para ve Gidani kontrol etmek, sonra Silah sanayesini kurmak, Mediya, Bankalar sistemini kurmak, elm merkezleri yaradib zekali insanlarin bilgisinden faydalanmak, güclü milli mefküresi üstün olan Türklerin tarihini silmek ve yalan tarihler yazdirarak bizleri kendimizden kulturumuzan ayirib, parçalayarak torpaklarimizi, devletlerimizi içden işgal ederek, bizi savaşlara sokarak katl etdirib, kendileride paralari üstüne para katarak, böyük bir güc topluyarak,, Şeytani Sistemi’’ dahada güçlendirib dünyani ve halklari idare etdiler, bu günde bile edirler.

Bu sistem 20-ci yüzyildan imperiyalari yikdi, devletler kurdu, her bir milletleri kendi eliyle vurdu, kirdi. Parçala, böl, idare et, projesyle düşündükleri Darvinizm, Kapitalizm, Sosiyalizm, Ateizm, Faşizm, İrkçilik, Antisemitizm,Milliyetçiik, Şovinizm, Demokratizim, İnsanhaklari, LGTB, Eşcinslik, Feminizim ve bu günümüzde ne varsa insanliga karşi her şeyi çikardan hemin lenetlenmiş,, Lut gövmünün’’, Şeytani Sistemi kuranlar terefinden yaradildi.

Bu sisteme karşi çikan Atatürk zeherlendi öldürüldü, Mustafa Kemal Atatürke bu savaşda destek veren V. İ. Lenin SSCB başkani annesi yahudu, babasi Cuvaş Türk , öldürüldü, Azerbaycan Cumhuriyyetinin komunist Ali başkani N. Narimanov , Gürcü Sergo Orcenikidze terefinden zeherlenerek öldürüldü, Kazan Türk komunist General Sultan Galiyev pantürkist, milliyetçi adiyla damga vurularak, ilk önce ceza evine atildi ve sonunda kurşuna düzüldü, Türkiye Komunist Partisinin başkani Mustafa Subhi ve 14 kişi terefdarlariyla Karadenizde yok oldular, Enver Paşa, Atatürke gizli istihbarat verdiyi desteyi bilindikden sonra , Türkistana gederek, savaşi davam etdirdikde , savaşda ,şehid edildi, bunlari birleşdiren, bu,, Şeytani Sisteme’’ savaş açan Gazi Atatürke verdikleri destek ve idyalogiyalari başda olmakla , bir tek ,,Türk kani ‘’ esas rol oynamiş. Bu ,Şeytani Sisteme ‘’ karşi dünyada yine savaş açan tek Böyük Türk Milletinden bir Türk olacak, butun Türkleride bir Sancak altinda toplayacak. Gelecekde bu Türklerin her biri hakkda ,igid ogullari hakda geniş bilgi verecem eziz okuyucularima. Sonra 60, 70-ci illarda Sagçi- Solçü deyilerek genclerimizi bir birine katl etdirdiler, Kürd-Türk-Ermeni deyerek 1000 yil bir yerde kardaş kimi yaşamiş milletleri bir birine kan düşmeni etdiler. İngilis- Fransizlar, Alman-Ruslari, Arapleri- Türklerle ve bir çok milletleti bir biriyle savaşdiranlarda bu Şeytani Sistem.

Bu sistem iki koldan, 12 aileden, komitet 300 deyilen masadan, merkezleri biri ,,City of London’’, ikincisi ABD de ,,B nai B rith ‘’ merkezinden 12 haham terefinden idare olunur. Kurduklari şirketlerle , ,,Bilderberg klubu’’, İMf bank sistemleriyle, devletleri, savaşlari kontrol edirler. Bu sisteme karşi gelen kim varsa yok edirler. ABD de Avraam Linkolin ( 1809- 1865) karşi geldi öldürüldü, J.F. Kennedi( 1917- 1963) ABD cumhurbaşkani, sisteme savaş açdi öldürüldü.

Bu Şeytani Sisteme karşi ancak ondanda Güclü,, Sistem’’ olmalidir ki, bunlara son versin. Mehdi, Mesih, İsa kurtarici gelecek söyleyenler de bu sistemin düşünülmüş bir projesidir. Yeni Dünya Düzeninde dünyani hangi güc kontrol etmek üçün bu iki teşkilat Sionistler ve Evanjilistler arasinda geden savaşlara göredir bu gün baş verenler. BOP projesinin karşisinda iki devlet Türkiye ve İran Cumhuriyyetlerinin dik duruşlari , projeni tamamlamaga imkan vermediyi için, bu gün İran da teror aktlarinin töredilmesi 103 kişinin ölmesi İrana mesajdir, İran ise füzelerle kardaş Pakistani vurmasi, İran in bu sisteme kullug etmesinin göstericisidir. Küzey İrakda PKK terorçularinin Türk mehmetçiklerine bir ayda ik defe saldirisi sonuncunda 23 mehmetçiklerimizin şehid edilmesi ( Allahdan Rehmet olsun) Türkiye Cumhuriyyetine mesajdir. İsveçin NATO alyansina alinmasina Türkiyenin karşi gelmesinin bedelidi.

2030 ve 2050 bu zamana kimi savaşlar çikacak, insanlar katl edilecek, Din i inanclar azalacak, denizler ve kara yollar bir gücün Sistemin tam kontrolunda oldukdan sonra , Yeni Dünya Düzeni projesinin ikinci methelesi başliyacak ,yani Ticaret, tek para, tek dünya polisi, kütübleşmiş devletler birliyi – TDT, Afrika Devletler Birliyi, AvroAsiya Devletler Birliyi ve yeni Avropa,, Almaniya’’ merkezli Devletler Birliyi. Birleşmiş Milletler Teşkilati BMT yeniden kurulacak ve her devletler ora bagli olacaklar. Şimdi ki, BMT artik kagiz üste yazilmiş, hiç bir faliyyeti olmayan bir felc olmuş bir teşkilata dönmuşdur.

Evet eziz okuyucularim bu proje Şeytani Sistemin projesidir.

Bu sistem niye güclüdür ? çünki zamanla cunhurbaşkanlarini, devletlerdeki siyasileri, iş adamlarini , generallarini ve her kim ki , bunlarin parasinin, desteyinin kulu oldu, burdan da her şeyi ele aldilar. Sistemin en güclü işi isanlari cahilleşdirmek, aglakini pozmak, düşüncelerinde parayla her şey i satin alib, satmak olar fikrini, eşcinsleri yukselderek insanlarda esasda genclerde LGTB üzdeniraklari TV ve Mediyalarda reklam etmekle , uyuşdurucuya baglilikla , Tarihini , kimliyini, silmekle zombi bir işçi krupu toplumu yaratmakla istediklerini kolay kolay edirler. Hollivood sinemalari son 20 yilda ancak manyaklardan, katillerden, zombilerden, ateizimden ve fantastikadan filimler çekerek genclerin zihnini zeherleyirler. Hollivood bu şeytani sistemi bir parçasidir. Son baş veren ,, Epishdeyin’’ olaylarinda nelerin ve kimlerin ismi keçmesi ni artik her kes bilir.

Evet efendiler tek yolumuz kendi milletimizin törelerine, yasalarina, kulturuna, medeniyyetine , diline ve kimliyine dönmekle, inancimiza berk, düzgün sarilarak bu kutsal insani kanunlarimizi gelecek nesilerimize öyretmekle, yaşatmakla ayaktda dura bilerik ve milletimizi koruya bilerik. Bunun için bu kutsal davaya baş koyanlar bir birine destek vererek, halkin ireli gelenleri olan bu insanlarimizi korumali ve bilgilerinden faydalanmalidirlar. Bu Şeytani Sisteme karşi devletlerimizde sert kanunlar koyulmali.

Gencler okuyun, bilgili olun, kimliyinizi dedelerinizin kim oldugunu, nerden gelib nereye getmeyinizi bilin. Tek yaradana inanarak Milli düşüncenizle, mefkürenizle, davamiza sahib çikin. Tarihimizi araşdirin düşmenide, dostunuzuda iyi taniyin.

Milli Ruhu , Düşüncesi, Mefkuresi , Ülküsü olan insanlara bu ,,Şeytani Sistem ‘’ hiç bir şey ede bilmir. Her şeyden önce VATAN ve Milletinin namusu ve şerefini korumak, sahib çikmagin sizin kutsal görevinizdi. Gazi Atatürkün Genclere hitab etdiyi Nutukunu unutmayin, Okuyun , ruhunuzda yaşatin.

Sonda bunu da zihninize iyi yazin ki, bu gün dünyamizda ne kader teror teşkilatlari var sa, hepsini kuran bu Şeytani Sistem dir.

Milletin istiklali tehlukeye girdiyi zaman, millet ordularini toplar ve yalniz bir hereket terzi kabul eder.

O da azadlik ugrunda sonuna kader kanini tökmek.

Kuvvet birdir ve o Milletindir.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK.

Saygilarimla Reis Difai.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.