Sizden değilim

Müslüman olduğumuzu iddia edip İslam’dan bihaber yaşadığımız için, hem kendimize hem çevremize Emevi Vahhabi geleneğinin bağnaz gölgesinde yol haritaları çiziyoruz.

İslam’ın temel felsefesinden bihaber kökten karşı çarşı da bizi kendi küçücük kefelerine tıkmaya çalışıyorlar tıkıyorlar da ne yazık ki.

İslam’ı referans alan bir aileden gelmenin en büyük şansım olduğunun bilinciyle şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Seccadesi hiç yerinden kalkmayan babam asla haram lokma getirmemiştir soframıza ve asla soframızdan aç kalkan bir canlı olmamıştır.

Okuma yazmayı çocuklarından öğrenen annem ilk eğitimimize kul hakkından başlamış can sevgisiyle Allah sevgisini eşlemiştir yüreğimize.

64. yaşımın hiç bir anında annem ve babam hiçbir yasak koymamıştır hiçbirimize ama İslami referansla özgürlüğümüzün sınırlarını hakka saygı sınırında tanımlamışlardır modelliklerinde.

İlk okuma yazmayla birlikte Kuranı da yaşamsal içeriği boyutunda model olarak sundular ki ben de aynı ilkeler doğrultusunda her çocuğuma okuma yazmayla birlikte. Türkçesiyle öğrettim Kuranı ve ilk bağımsız tatillerini Kuran’ı Türkçesinden okuma ve bir haftalık inceleme zorunluluğuna endeksledim

İşte bu referans doğrultusunda Ceren dahil tüm çocuklarım da benim gibi hiç bir menfaat karşılığında hiç bir baskıya boyun eğmez hiçbir yanlışın yanında yer almazlar.

İslam’ın kadını köle konumuna getirdiğini varsayan kendi bağnaz kimliklerinin kölesi olan insanlara söylemeden edemeyeceğim.

Tek referansım İslam olduğu, İslami Kuran kaynaklı öğrenip kabul ettiğim içindir ki  eylemle cana zarara dönüşmeyen her düşünceye saygılı, her yaratılana yaratanın kaynağıyla sevgili, Kuran ahlakıyla aydınlanmış bireysel ibadetlerim boyutunda da riyadan uzak aleni- gizli yaşayan Allah'tan başkasına eyvallahı olmayan dünyanın tanıdığım en özgür kadınıyım.

Neden gerek gördüğüme gelince bu açıklamaya bugünkü yönetim kadrolarını işgal edip canım ülkenin içine eden Müslüman söylemli münafıklara olduğu kadar aydınlık ölçeğine bürünüp aynı bağnazlığın ortak çanakçılarına aynı mesafede olduğum bilinsin istedim.

Siz Müslümanlığınız benim Müslümanlığıma sizin aydın kimliğimiz benim aydınlığıma denk gelmiyor beyler.

Kategorize etmeyin beni. Secdeye gidiyorsa alnım bilirim ki Allah'ın huzurundayım.

Aç bir kediye su verirken de, hırsızın uzattığı sus payını elimin tersiyle iterken de Allah'ın huzurunda olduğumun bilincindeyim.

Dişetlerinizden bebe kanı sızarken spermlerinizi bebe beşikleri süzerken Müslüman aydın sağcı solcu dinli dinsiz rozetlerinizle bana tepeden bakmayın beni yanlamayın yandaşlamayın.

SİZDEN DEĞİLİM BEN KESİNLİKLE.

nermin-akkan-007.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.