Suç Kimde

İstisnalar kaideyi bozar.

Anneler ve babalar!

Mütecavizler /katiller!

Taciz mağdurları ve maktüller!

Günlerdir istisnasız her yürekte kanama var. İnsanlık adına başımız sağolsun. İnsanlığın başı sağolsun.
Kalem tutan her can, ederince acıyı,utancı ve öfkeyi dile getiriyor.Yine yetkinliği oranında çözüm önerileri getiriyor ve önlemler paketi sunuyor.

Buraya kadarına evet.Çok anlamlı ve evrensel bir tavır elbette.Ancak bu yetmiyor.Bu tarihin tekerrür etmesini engellemiyor.

NEDEN BU VE BENZERİ OLAYLARI YAŞIYORUZ

Nedenlerimizi irdeleyebilir, kendimizi bilinçli bir gözle sorgulayabilirsek çözüme doğru adımlar atmaya başlarız sanıyorum.

Taciz, gücün güçsüze rızasız hakimiyetidir en öz söylemle.
Cinsel içerikli tacizde güç unsuru ve sembolü nedir. Erkek cinsel organı.

Biz anne ve babalar,

Daha bebekken erkek çocuklarımızın penislerinin boy boy fotoğraflarını sergiler, erkek olma adımı diye bin yetim çocuğu doyuracak düğünü yaparken, kız çocuklarımızın vajinalarını ayıbın ve günahın merkezi kabul edip bezlerini gizli mekanlarda değiştirir, regl olmayı kirlenmek diye vasıflandırarak fısıltıyla konuyu ancak kadınlar arasında konuşursak mütecaviz erkekleri büyütür, tecavüze uğrayan kadınları da ölmeyi tecavüze uğramaya yeğler bireyler olarak koşullarız.

İslâm felsefesinde mütecavizi öldüren mağdura ceza yoktur. Cinsel ihtiyacını evliliğinde eşiyle giderebilen erkeğe tacizde ölüm cezası vardır ki bekar erkeğe getirdiği darp cezası da ölüme eştir. Kaldı ki penis kesme cezası da islâm hukukunda yerini almıştır.
Şimdi ne oluyor da biz Müslümanlar bu suçu işleyebiliyoruz.
Bir:
Anne ve babalarımız bizi cinsel organlarımıza endeksli büyütüyorlar.
İki:
Annelerimiz kadınlarımızı suç işlediklerinde babaları ve erkek kardeşleri tarafından şiddetle cezalandırılmak üzere tehdit ederek toptan baş eğmeye, güce eğilmeye şartlandırıyorlar.
Üç:
Yine Annelerimiz erkek çocuklarını kız çocuklarına yani kendilerine vurmaya kendilerini cezalandırmaya, ironik bir şekilde hazırlıyorlar ad konmamış bazı yüklemelerle
Dört:
Yine ebeveynler tecavüze ve cinsel organlara öylesi ütopik anlamlar yüklüyorlar ki kadınlar tecavüze uğramayı, bir köpeğin saldırısına uğramak, bir trafik kazası geçirmek gibi değil de mensup olduğu ailenin tüm değerlerini yerle bir etmek gibi algılıyorlar ve sonraki yaşamlarında da sağlıklı kalamıyorlar.
Beş:
En özgür ve elit toplumlarda bile bir çok erkek evlerinde eşlerine tecavüz ediyorlar ve bu öylesine kanıksanmış bir durum ki hiç bir erkek kendisini tacizci gibi hissetmiyor.
Hiç bir kadında tacize uğramış gibi algılamıyor.

Bu koşullarda yasa koyucu ve uygulayıcılar da bu anne ve babalardan birileri oldukları için mütecavizlere hak ettikleri yaptırımı uygulamıyorlar.

Sonuç ise Özgecan-Güldünya-Ayşe Fatma....

Anne ve babalar silkelenin ve kendinize dönün.

Mütecavizler /katiller

Taciz mağdurları ve maktüller

Bizim eserimiz.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.