Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

Tanrı tarafından seçilmiş Türkler

Aziz ve büyük Türk milletim!

Tarihte biz Türkler kadar devletler kuran, devletler yıkan ikinci bir millet yoktur ve olmamıştır.

Bugün dünyada 200 milyondan çok Türk dilinde konuşan insan vardır.

Büyük Hun İmparatorluğundan (M.Ö 228) bugüne kadar devletler, imparatorluklar kurduk.

Dünyada siyasi ve iktisadi değişikler yaptık.

Çağ açtık, çağ kapattık…

Tanrının biz Türklere bahşettiği kutsal devletçilik anlayışını, seçilmiş Aşina (eski Türklerde devletler kuran hakan soyu) soyundan olan kişilerle, bilgelerle töremize sadık kalarak bu günlere geldik.

Modern dünyada bugün adlandırılan parlamenter sistemi biz Türkler kurmuştuk. Milattan önceki yıllarda Kurultay adını vererek serbest oy kullanan ilk millet olduk.

Devlette her bir bilgeyi dinledik, nizami ordu, istihbarat, ticaret, savaş sanayi ve savunma sistemlerini kurduk.

Tarihte olduğu gibi Bugünkü yeni dünya düzeninde de düşmanlarımız güçlenmişler. Tarihten ders çıkartmışlar ki, biz Türklerle savaşta karsı karsıya gelmemek için yeni yöntemler ve taktikler geliştirmişler. Bize karsı hile ve içimizde fitne yaratıp bizi birbirimize düşürme planları kurup projeler hazırlıyorlar.

Biz bu oyunları, planları bozmak ve bu hileleri bertaraf etmek için gece gündüz çalışmalıyız. Zaman, akıl ve gücün birleşme zamanıdır. Her zaman her millette olduğu gibi içimizdeki hainleri kullanarak devletimize ve milletimize saldırdılar, saldırıyorlar, saldıracaklar.

Bugün hem Türkiye hem de Azerbaycan ve Türkistan’da oynanan siyasi oyunları görmezden gelmemeliyiz.

BOR madeninin, dünya üretiminin 78% ‘i Türkiye’dedir. Karadeniz’de petrol ve gaz yatakları, Mavi Vatanda petrol ve gaz yatakları, Azerbaycan’ın petrol, gaz ve madenleri ile İpek Yolu Turan kapısı olan Zengezur Yolu, bütün Türkistan’ımızın enerji, petrol, gaz ve su yataklarını ele geçirmek isteyen güçlerin dikkat merkezidir.

14. yüzyıldaki büyük Timur zamanından bugüne kadar ilk defa büyük Turan ailesine, Turan Türk Devletleri Birliğine hiç bu kadar yaklaşmamışızdır. Bu şartları ve zamanı iyi değerlendirmek, Türk Devletlerinin üst katlarında olan idareciler, geçmişte bu uğurda mücadele vermiş isimsiz kahraman ve siyasilere karşı borçludurlar.

Biz uğurda yazarlar, siyasiler, sanatçılar, bilgeler, stratejistler, öğretmenler, ordu mensupları ve bütün Milletini ve devletini karşılıksız seven ve bu davada can alıp can veren herkes, bütün gücümüzle ve aklımızla bir hedefe, kızıl Elma’ya odaklanmalıyız.

Bu yolda kendi çıkarlarımızı korumak ve gerçekleştirmek için şeytanla bile pazarlık etmeliyiz.

Benim bu sözümden hoşlanmayanlar olabilecektir.

Ben, bir Türk oğlu Türk olarak Türk milletimizin, devletimizin refahı ve geleceği için ve Büyük Türkistan için her ne lazımsa yapmaya hazırım. Allah’ın verdiği canı, gözümü kırpmadan bu yolda feda etmeye hazır olan bir Türküm.

Bu yolda tarihten bugüne kadar canlarını feda ede ve bugün de bu yolda mücadele eden herkese buradan selamlıyorum.

Bu şansı ve tarihi iyi değerlendir. Ey Büyük Türk evladı, dedelerimizin, fetihçilerimizin, Mehmetçiklerimizin ruhu bize bakıyor.

Cumhurbaşkanlarımızdan ta ki bütün devlet memurlarımıza, sıralı bütün insanlarımıza kadar herkesi bu kutlu davada cesur, akıllı ve başı dik olmaya çağırıyorum. Biz bir oldukça; Kerkük, Musul, Doğu Türkistan’ ve Kuzey Kıbrıs bu büyük ailemizin parçası olacaktır.

Bizde olan enerji, petrol, gaz, su, kömür, bor ve diğer tabii servetleri akıllı kullanarak hedefimize ulaşabiliriz. Kimse şüphe etmemelidir ki o günler yakındır. Bu dava Allah’ın bize verdiği kutlu bir davadır.

Kendi gücüne ve aklına inanan insanlar bunu kullanabilirse hedefe ulaşabileceklerdir.

Mesele odur ki, bu hayatta ister çöpçü ister iş adamı ister bakan ister Cumhurbaşkanı ister

Öğretmen ister sporcu ol;

Esas olan nedir biliyor musun?

Şeref ve namusunla kendi işini yap, şerefinle yaşa ve şerefinle ölmesini bil.

Tanrı tarafından Türk ulusuna verilen Kılınç tutma görevi Asina soyuna, kitap tutmak görevi de Asete soyuna verilmiştir. Eski Türk töresinde Yasef’in oğullarına verilen görev işte budur. Türklük; yurdunu, toprağını ana-baba gibi sevmektir. Yaşarken devleti için yaşarlar, ölürken de devleti, milleti, töresi, inancı, inandığı davası için ölürler.

GÜÇ, ONU ELDE ETMEK ISTEYENLERİNDİR.

DIFAI REIS.

***

AZERBAYCAN TÜRKÇESİ İLE

KUT VERİLMİŞ TÜRKLER

Eziz ve Boyuk Turk milletim.

Tarihde biz Turkler qeder devletler quran devletler yixan ikinci bir millet yokdur ve olmamis.Bu gun dunyada 200 milyondan cok turk dilinde danisan Turk millet var.

M.O. 228 ilden Boyuk Hun iperiyasindan bu gune kader devletler imperiyalar kurduk. Dunyada qeosiyasi ve qeoiktisadi deyisiklik etdik.

Tanrinin biz TURK-lere kut verdiyi mukaddes devletcilik secilmis ASHINA soyundan olan kisilerle BILGE-lerle toremize sadik kalarak bu gunler geldik.

Sivil dunyada bu gun adlandirdiklari parlamentar sistemi biz TURK-ler m.o. KURULTAY ismi verib azad ses (oY) kullandik, Devletcilikde her Bilgeni dinledik,

Nizami ordu, istiparat, ticari, herbi sanaye ve( sovunma) mudafiye sistemini kurduk.

Bu gun dunyamiz yeni dunya duzeninde 21 esrin baslangincinda ve tarixde oldugu kimi her zaman dusmenlerimizde guclenmis , dusmenler tarixden ders cikartmislar ki,

Biz Turklerle savasda karsi karsiya gelmek mumkunsuz. Buna gore bize karsi hiyleden ve icimizde fitne yaradib bizi bir birimize karsi saldirmaktan planlar kurur projeler hazirlayirlar.

Biz bu oyunlari, planlari pozmak ve bu hiyleger oyunda kazanmak ucun gece gunduz akilla calismaliyik.Zaman akil ve gucun birlesme zamani.Her zaman her milletlerde oldugu kimi icimicdeki hayin satkin serefsizlerden istifade(kulanarak) ederek devletimize ve milletimize saldirmislar.

Bu gun siyse gedisatlar hem TURKIYE- mize hemde AZERBAYCAN-miza ve Turkistanimiza oynanan siyasi oyun Turkiyemizde BOR madessunin dunyada 78% olmasi kara denizde petrol ve qaz yataklari, mavi vetende petrol yataklari, Azerbaycanin petrol ve tebii serveti ve esasda ipek yolu TURAN kapisi olan zengezur yolu butun turkistanimizin enerji petrol, qaz, su yataklarini ele kecirmek isteyen

Guclerin dikket merkezind. 14 esrden EMIR TEYMUR zamanindan bu gune ilk defedirki biz Turklerin BOYUK bir ailesine TURK, TURAN, TURK DEVLETLER BIRLIYI- ne bu qeder yaxinlasmamiz hec olmamisdir.Bu sertleri zamani iyi deyerlendirmek her bir Turk devletlerinin ust katinda olan kisilerin isimsiz kahramanlarin ve bu yolda mucadile eden hem siyasilerin hemde devlet adamarinin mukaddes borcudu.

Biz hamilikla yazarlar, siyasiler, incesenet xadimleri , bilgeler, analitikler, oyretmenler,herbiciler ve butun milletini sevev devletini qeyri sertsiz seven bu davada can alib can veren her bir kes

Butun gucumuzu aklimizi bir nokteye bir hedefe KIZIL ELMA-ya yuklemeliyik. Bu yolda kendi cikarlarimiz ucun lazim gelirse seytanlada bazarlik etmeliyik, menim bu sozum kiminse xosuna gelmez amma men bir turk oglu turk olarak turk milletimizin devletimizin rifahi geleceyi ucun ve BOYUK TURKISTAN ucun her ne lazimsa etmeyi allahin verdiyi bir canimi gozumu kirpmadan bu yolda feda etmeye hazir olan bir turkem.

Bu yolda tarihden bu gune kimi canlarini feda eden ve bu gunde bu yolda mucadile eden her kese burdan SELAM deyirem.

Bu sansi tarihi iyi kiymetlendir ey BOYUK TURK milletinin oglu ovladi,Dedelerimizin fatehlerimizin mehmetciklerimizin ruhu bize bakir ,cumhur baskanlarimizdan ta ki butun devlet memurlari siravi insanlarimiz her kesi bu kutlu davada cesur akilli basi dik olmaga cagiriram, Biz bir oldukta kerkukda, musulda, dogu turkistanda kuzey kibris- de bu BOYUK AILEMIZDE olacak .

Bizde olan enerji petrol, qaz, su, komur ,bor ve digger tebii servetleri akilli siyasetle kullansak hedefimize bulasacagik. Kimse subhe etmesin o gun yakindadi. Bu dava tanrinin bize kut verdiyi davadi.

Kendi gucune ve aklina inan.

Mesele odur ki, bu heyatda ister copcu ol, ister isadami, ister bakan ol, ister cumhurbaskani, ister oyretmen ol , ister sporcu esas sert serefinle namusunla kendi isini yap, serefinle yasa serefinle ol.

Kilinc tutmak Asina soyuna ,kitab tutmak Asete soyuna Tanri terefindenTURK ulusuna verilen gorevdi.Eski Turk toresinde Yasefin ogullarina verilen gorev.

Iste budur TURKLUK-Yurdu, topragi,ili,ana kimi, ata kimi sevmekdir. Yasarken devleti ucun yasayib, olurken de devleti icin, millet icin,toresi icin, inandigi dava icin, bir inanc icin olmekdir.

GUC ONU ELDE ETMEK ISTEYENLERINDI. DIFAI REIS.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum