Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

Teşkilatlar ve vakıflara dikkat!

Aziz ve büyük Türk Milletim:

Bugün size yaşadığımız dünyanın hem siyasi hem de ekonomik gidişatını belirleyen ve yöneten B'nai B'rith teşkilatından ve bu teşkilatın Türkiye’deki ve dünyadaki faaliyetlerine dair yaptığım araştırmalardan elde ettiğim bilgilerden bahsedeceğim.

B'nai B'rith “ittifak Evlatları’’ ABD’nin NEW YORK şehrinde Henri Jones da dahil olmakla 12 kişi tarafındın 1843 de kuruldu. Dünyadaki Bütün Yahudi faaliyetlerini kontrol etti ve ediyor. Bu teşkilatın bugüne kadar 65 ülkede kurduğu yüz binlerce locası var ve yıllık 75 milyon Dolarlık bütçesiyle dünyanın en güçlü sivil yapılanması durumundadır.

Küresel siyasetin önemli merkezlerinden Washington, Londra, Paris, Brüksel, Kudüs, Berlin, İstanbul ve Moskova’da büyükelçilikler gibi çalışan ofislerinde 160 bin çalışanı ve üyesi bulunmaktadır.

Üye olmak için Yahudilik şarttır (Almanya başbakanı Merkel istisna).

12 Alman Yahudi’si tarafından kurulan bu teşkilat hem Osmanlı’da Hem de Türkiye Cumhuriyeti’nde çok güçlü faaliyet göstermiş ve göstermektedir.

Birinci Dünya Savaşının çıkmasıyla dünyadaki imparatorlukların çöküşünü hızlandırdılar. İkinci Dünya Savaşından sonra da İsrail Devletinin kurulması ve hatta Hitler Almanya’sında, Hitler’i ve ekonomisini destekleyerek 1933 yılında Nasyonal Sosyalist Partisinin iktidar yapmışlardır.

B’nai B’rith, 20. yüzyılda ilde 3 büyük devletin ortaya çıkarmıştır.

1-Rusya’da SSCB,

2-Çin Halk Cumhuriyeti,

3-Türkiye Cumhuriyeti.

Gelelim Türkiye Cumhuriyeti’ne ve B’nai B’rith üyesi olan Haim Nahum Efendiye,

Efendiler, şimdi sıkı durun. Lozan anlaşmasından önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları TBMM’nin acılısında Hacı Bayram Camisinde cuma günü Kuran okutup iki rekât namaz kıldılar. Kurbanlar kesildi. Evet canlar, Atatürk’e dinsiz diyenlere sözüm o ki sonraları Atatürk yurt gezilerine çıktığı her yerde Allah’ın adını söyler ve dua ederdi.

Biraz daha derine inersek;

24 Temmuz 1923 Lozan görüşmelerindeki heyette Haim Nahum Efendi de vardı. Nahum, hilafetin kaldırılmasında da yer almıştır. B’nit B’rith adına İslamsız Türk ve Türkiye projesini savunan kişidir. İstanbul, Beyoğlu’ndaki Constantinople Locasının en güçlü üyesidir. 1923 şartlarına göre bu anlaşmanın yapılması önemliydi ve yeni kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması için bu şartlara mecbur kalındı.

İstanbul Beyoğlu’ndaki Constantinople locası, 1938 de 3512 sayılı Cemiyetler Kanununun 10. maddesi uyarınca, merkezi yurt dışında olan cemiyetin Türkiye’de şubesi açma ve kurabilmesi mümkün değildir denilerek, bu loca kapatılmıştır.

Bu çıkan kanundan sonra 1938’de “Fakirleri Koruma derneği” kuruldu ve devam etti.

500. yıl Vakfı 1989’da kuruldu. Bu vakıf Yahudilerin Osmanlı’ya gelişlerinin sözde 500. Yılını kutlamak için kurulmuş. Ancak 1989’da kurulmasına rağmen, Yahudilerin İspanya’dan Osmanlı’ya gelişlerinin 500. Yılı 1992 yılıydı. Aslında iki yıl önce kurulması Sovyetler sonrası kurulacak yeni dünya düzenine bir an önce başlamak içindi.

500 Yıl vakfı başkanı Jak Kamhi, Türkiye’deki B’nai B’rith teşkilatının siyasi koludur. Çok derine inip okuyucumu yormak istemem.

500. yıl vakfı üyeleri genelde hepsi de masondur. Efendiler, bu teşkilatlar günümüzde hem Türkiye’mizde hem de dünyada baş veren bütün siyasi ve ekonomi gidişatlardı baş rol oynamaktadır.

Yaptığım araştırmalar şunu söylüyor. Hangi devlette kim iktidara gelmek istiyorsa, B’nai B’rith’ in çıkarlarına, jeo siyasi ve jeo ekonomi projelerine uymak zorundadır. Karşı duranlar ne başbakan ne de cumhurbaşkanı olabilir. Olsa da ayakta kalamazlar. Ya darbeyle indirilir ya da suikastla ortadan kaldırılır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün hızlandırılmasında, ABD’nin 16. Başkanı Abraham Lincoln’ un 15 Nisan 1865 de, J.F.Kennedy’in 1963 de, Başbakan Adnan Menderes’in 1961 de, cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1993 de öldürülmesi olaylarına baktığımızda sonuca ulaşabiliyoruz. Hayatta tesadüf denilen bir şey yoktur. Hepsi bir proje ve bir planın parçasıdır. Her zaman büyük resmi görmek ve düzgün, akıllı siyaset yürütmek lazımdır.

Bu konular hakkında gelecek yazılarımda geniş yer ayıracağım.

Hangi devlette kim cumhurbaşkanı ya da başbakan olursa olsun, eğer dünyanın parasını kullanıyorsa, güç ve aklı birleştirenler, o erkleri kontrol eder ve yönetirler.

Son yıllarda dünyada baş veren ekonomi ve siyasi olaylara bakacak olursak;

Artık gizli bir şey yok. ABD, dünya hegemonyasında kendine rakip gördüğü iki büyük devlete savaş açmıştır. Bunlardan biri Çin, diğeri de Rusya’dır. Bu iki devleti dünya siyasi ve iktisadi hegemonyasından çıkartmak için önce Rusya’yı (Rusya – Ukrayna savaşıyla) hedef almıştır. Hem askeri gücüne hem de ekonomisine zarar veriyor.

Çin ve Rusya’nın iktisadiyatını (ekonomisini) çökertmek içinkullanılan yol bellidir. Petrolün fiyatını 3 ayda bir dalgalandırmak, yani aşağı yukarı yönlü oynatmak suretiyle zarar verdirmek. Bunu ekonomistler çok iyi biliyor ve kullanıyorlar.

Buraya dikkatinizi çekmek isterim. Dünyada petrolün ve diğer yeraltı servetleri ithal ve ihracatı Londra borsaları ve dünyanın 5 önemli bankasının iştirakiyle yapılır.

1.NSBC- BUYUK BRITANIYA BANK

2.SCOTIA MOCATA-SHOTLAND BANK

3.DEUTSCHE BANK ALMANYA

4.SOCIETE GENERAL BANK.- FRANSA

5.BARELYS CAPITAL BANK-Büyük BRITANIYA

Bu bankların üst katı, gerekli operasyonları hayata geçirmek için Londra’da Rothschild’ın bankasında toplanır. Bu banklar Rockefeller, Murdoch’lar ve diğer 12 aileye bağlı ve bunlara altın karşılığı akredite açarlar.

Hepsinin de başı, siyasi üst katını kontrol eden B’nai B’nirt teşkilatıdır.

Ukrayna –Rusya savaşı Çin’in lehine gelişiyor. Öyle ki ABD ve Avrupa Ukrayna’ya milyarlarla destek verirken, Çin ise Rusya’nın tabii servetlerine yönelmiş ve bu fırsatı değerlendirmektedir.

Putin, kendini ve Rusya’yı bir şekilde kurtarabilir. Eğer Rusya, Türkiye ile birleşip Çin’i oyun dışına çıkarabilirse bağışlanabilecektir. Aksi halde dünyayı idare edenler, yani B’nit B’rith ve 12 aile onları mahvedecek. Bunlar, zarar ettiklerinde hiç kimseyi bağışlamıyorlar.

2. Dünya Savaşından bu yana devlet başkanlarını, hatta sporcular da dahil olmak üzere kimseyi bağışlamadılar. Buna yüzlerce örnek vardır. Yukarıda anlattığım gibi bu teşkilat, Hitler’i hakimiyete getirdi ve kendilerini de yok ettiler.

Eğer büyük resmi sizlere gösterebildimse ne mutlu bana,

Okuyucularıma saygılarımla,

Yüce Allah yardımcımız olsun.

REİS DİFAİ

AZERBAYCAN TÜRKÇESİ İLE

Teşkilatlar ve fondlara dikket!

Eziz ve Boyuk TURK milletim:

Bu gun size bildirmek istediyim yasadigimiz dunyanin hem siyasi hemde iktisadi(ekonomi) gedisatini yonelten(berilliyen)

B-nai B-rith teskilatindan ve bu teskilatin turkiyedeki ve dunyada ki failiyetinden apardigim arasdirmalarin neticesindn bes edecem.

Bnai B rith ,, Itiffak Evladlari’’ ABD-nin NEW YORK seherinde Henri Jones dahil olmakla 12 kisi terefinden 1843 de kuruldu. Dunyada

Butun yahudi failiyyetlerini control etdi ve edirde bu gune kimi.Bu teskilatin 65 ulkede kurdugu yuz minlerce lojasi var ve illik 75 milyon

Dollarlik butcesiyle dunyanin en guclu sivil yapilanmasi durumunda.Kuresel siyasetin onemli merkezlerinden Washington,londra,Paris, Bruksel,

Kudus, Berlin, Istanbul, ve Moskvada boyukelcilik kimi calisan ofisleri var. dunyada 160 min uyesi(uzvi) var.

Uye olmak ucun yahudilik sertdir(Almaniya basbakani MERKel istisna olmakla.).

12 alman yahudisi terefinden kurulan bu teskilat hem Osmanlida , Hem Turkiye cumhuriyyetinde cok guclu failiyyet gosterdi.

Bura dikket 1-ci dunya savasinin cikmasiyla dunyada imperiyalarin cokusunu hell etmek,2- ci dunya savasinda sinra Israyil devletinin kurulmasini hettda Hitler Almaniyasinda HItLERE bir basa ekonomi desteyini 1933 nacional sosiyalist partinin iktidar olmasinda kendi desteyini Verdi.

B-nai b-rith 20 yuzilde 3 boyuk devletlerin ortaya cikmasinida saxladi. 1-rusyada SSCB, 2- CIN halk cumhuriyyeti,3- Turkiye Cumhuriyeti.

Gelerim Turkiye cumhuriyyetine B na i Brith uyesi olan HAIM NAHUM-a .

Efendiler siki durun Lozan anlasmasindan once Qazi MUSTAFa KEMAL ATATURK hem TBMM acilisinda Haci bayram mecidinde cume gunu

Kuran okudurdu, iki ruket namaz kildilar ve kurbanlar kesildi. Evet canlar ATATURK-e Dinsiz deyenlere sozum o ki, sonarlar QAZi memleket gezintisine cikdikda her yerde Allahin adini cekir hemdua edirdi, BOYUK TURK milletine, BIr azda derine gedek.

LOZAN anlasmasinda 1923 heyyete katilan HAIM NAUM evet. LOZANDa HILAFETIN kaldirilmasi rol alan B-nit B-rith adina Islamsiz TURK ve TURKIYE projesini uyguluyan kisi. Istanbulda ,Beyogluda ,,Constatinopole Lojasinin en guclu uyesi. 1923 sertlerine gore bu anlasma yapilmasi sert iydi yeni kurulmus TURKIYE CUMHURIYYETINI koruyub saklamak ucun bu sertlere mecbur kalindi.

Bu loja Istanbul Beyoglundaki Constantinopole ‘’ lojasi 1938 de 3512 sayli Cemiyyetler Kanununda MERKEZI yurd disinda olan cemiyyetin Turkiyede subesi acila bilmez kurula bilmez diyen 10 maddesi bu lojani feshetmek zorunda kaldi.

Bura dikket bu cikan kanundan sonar 1938 ,,FAKIRLER KORUMU DERNEGI’’ kuruldu devam etdi.

1989 yilda ,,500 YIL’’ Vakfi kutulmaya karar verildi. Bu vakfi sozde yehudilerin Osmanliya 500 yilda gelisinin kutlamak ucun kutulmus ancak 1989 kurulmasina regmen yehudilerin ispaniyadan osmanliya gelisinin 500 yili aslinda 1992 yiliydi. Aslinda iki yil once kurulmasi sovyetler sonrasi kurulacak yeni duzen calismalarina bir an once baslamak icindi.

500 Yil vakfi baskani JAK KAMHI Turkiyedeki B-nai B-rith teskilatinin siyasi koludur. COk derine getib okucularimi yormuyum.

500 YIl VAKfi uyeleri genelde masondur hepsi. Efendiler bu teskilatlar gunumuzde hem Turkiyemizde hemde dunyada bas veren butun siyasi ve ekonomi gedisatlarda bas rol oynayir.

Burda onu anlatmak isteyirem ki, hansi devletde siyasilerden kimse ikdidara gelmek isteyirse B-nai B-rith cikarlarina qeosiyasi ve qeoekonomi projelerine karsi gelerse ne basbakan nede cumhur baskani olamaz, olsa da cok cekmez ya derbeyle endirilir yada suikastle oldurulur. Apardigim arasdirmalar hepsi sonuc noktesi budu. QAZI MUSTAFA ATATURK –n olumunun tezlesdirilmesi, ABD –nin 16 cumhurbaskani AVRAAM LINKOLIN 15 aprel 1865 , ABD cumhur baskani (1917-1963) 22 kasim 1963 J.F.KENEDDI, TURKIYE BASBAKANI ADNAN MENDERES 17 eylul 1961, TURKIYE - TURQUT OZAL TURKIYE CUMHURIYYETI basbakani 17 aprel 1993. Bu heyatda teseduf deyilen bir sey yokdur. Hepsi bir proje bir planin

Terkibidi, boyuk resmi gormek ve duzgun akilli siyaset yurutmek lazim her zaman. Bu hakda gelecek yazilarimda yazilarim olacak insallah.

Guc ve Akilin birlesmesi dunya parasini kulannan, hansi devlet olur olsun o devletde kim cumhurbaskani ya basbakan olur olsun o devleti paraya control eden guclerin kisileridi kulanan.

Gelek bu gun dunyamizda son illerde bas veren siyasi ekonomi hadiselere.

Artik hec kime gizli deyil ki, ABD devleti dunya hegamoniyasinda kendine rekib gorduyu iki boyuk devlete savas acmagi. Bunlardan bir CIN, digeri Rusyadi. Bu iki devleti dunya siyasi hemde iktisadi hegamoniyasindan cikartmak ucun ilk rusyani ( rusya – ukrayina savasiyla) siradan cikarir, hem herbi gucunu hemde iktisadiyyatini(ekonomisini) cokdurur.

Cin ve Rusyanin iktisadiyatini (ekonomisini) cokdurmek ucun en esas yolu 3- Aydan bir Neftin (petrolun) kiymetinde (fiyatinda) VOLOTILLIK yaratmakla yani-petrolun kiymetini (fiyatini) bir anda suretle asagi salmak ve 3 aydan bir bir an yukseltmekle bir yil erzinde hem Rusyanin hemde CIN-n iktisadiyyatin( ekonomisini) cokdurmek olur.Bunu ekonomistler cok iyi bilir, kullanir.

Bura dikket edin dunyada petrolun ve digger tebbi servetleri idxal ve ixraci London birjalari ve dunyanin 5-li banklari nin istiraki iyle bas verir.

1.NSBC- BOYUKBRITANIYA BANKI

2.SCOTIA MOCATA-SHOTLAND banki.

3.DEUTSCHE BANK_ Almaniya.

4.SOCIETE GENERALR BANK.- FRANSA

5.BARELYS CAPITAL BANK-BOYUK BRITANIYA bank.

BU banklarin ust kati lazim olan emaliyyatlari heyata kecirmek ucun Londonda ROLTSHITLERIN bankina toplanirlar. Bu banklar ROKVELLER < MORQANLAR VE Diger 12 aileye baxli ve bunlardaKizil alqi sarqisi ucun akkriditiv acirlar ,hepsininde basi siyasi ust katini control eden Bnai B nirt teskilatidi.

Ukrayina –Rusya savasi CIN-n xeyrine isleyir, beleki ABD ve Avropa ukrayinaya millyardlarla destek edir,Cin iyse rusyanin tebbi servetleri ( medenleri, yataklari) maraglndadi ve bu furseti iyi kullanir.

Putin kendi canin (rusyani)bir halda kurtara biler ki,- eger Rusya –Turkiye iyle birlesib Cin-I oyuna sala bilseler o halda PUTIn bagislana biler.EKs halda dunyani idare edenler bnit Brith ve 12 aileler onlari mehf edecek. Bunlar bu keder ziyan deydikden sonar hec kimi bagislamirlar.2 – ci Dunya savasindan tutmus –devlet bascilarini, hetta idmancilara kimi hec kimi bagislamadilar. Buna 100-le missal getirmek (ornek) olar,Yuxarida qeyd etdiyim kimi bunlar (teskilat) ADOLF HITLERI hakimiyyete getirdiler, kendileride yok etdiler.

Eger boyuk resmi anlata bildimse okucularima saygilarimla UCA TANRI yardimciniz olsun. REIS DIFAI.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum