Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

Türk olmak şerefdir

Eziz ve Böyük Türk Milletim.

Bu gün sizlere biz Türklerin tarih boyu başimiza gelen belalardan ve bu belelarin asas en vacib sebebinden bilgi verecem, sonda kendi düşünceniz sizin.

Biz Türklerin medeniyyetin beşigi olmasi hiç bir milletlere sir deyil.Önce 4000 yilerde Orta Asiya da yaşanan böyük bir felaketten sonra yaşadiklari yerleri terk ederek, Mezopotamiya ve indiki Rusiya üzerinden Avropaya gelen Aryanlar, yani dünyadaki en medeni olarak kabul ettigimiz Ari İrktandirlar ve Avropadaki Finler, Macarlar gibi bazi uluslar Türk kökenlidir. Ayrica Anadoluda böyük uygarliklar kuran Hittitler ve Asurilarin da Türk kökenli olma ihtimali yüksekdir. M.Ö. 3.500 yillarinda Mezopotamiya da yaşamiş olan Sümerler ilk yaziyi bulan, toplumda adaleti saglamak için ilk yasalari çikaran ve mehkemeleri kuran, ilk para kullanan ve vergi toplayan, ilk okul açan ve tekeregi bulan ulusdur.Yani dünya medeniyyetinin başlangic nöktasidir ve soylari tarihçilerimizin araşdirmasina göre Türk kökenli insanlardir ( Araşdirmaçi Sümerolok professor MUAZZEZ İLMİYE ÇİG kitablarindan faydalanin). Çünki Sümerler o bölgede yerli halk deyildiler, yani köçebedirler ve tarihçilerimizin araşdirmasina göre ,,Kiz ‘’ manasina gelen ,, KİR ‘’ kelmesi, ,,Öküz ‘’ menasina gelen ,,Ökür ‘’ kelmesi gibi bu güne kadar çözüle bilinen 1000 civarinda Sümerce kelme ve ,,, Ayagini yere siki bas’’’, ,,,Tatli söz ilani deliginden çikarir,’’’ Sel kimi silib süpürmek ‘’ yüzlerce atalar sözü bu gün Türkcemizde kulanmaktadir.

Sümerlerin,, AY Tanrisi ‘’ simgesi olan ,,Yarimay’’ bü gün Türk bayraginda kulanmaktadir. Roma ve Yunan medeniyyetleri Sümerlerden çok fazla faydalanmişlar.

Evet efendiler şimdi bura dikkat- Yahudi sion ve evanjilistler biz Türklerin medeniyyetini ve tarihini yok etmek üçün Sümerlerden 1500 yil sonra başlamiş olmasina ragmen Yunan medeniyyetini, dünyadaki ilk medeniyyet olarak dünyaya tanititmişlar, tarihi kitablara sokmuşlar. Dahada ilginc olani, Yunanlardan önce Misir medeniyyeti başlamişdir, amma onlarda Sümerlerden 1000 sene sonra piramitleri yapabilecek uygarlig düzenine gele bilmişler. Maya ve İnkalar Sümerlerden 2000 sene sonra ziguratilarini ayni biçimde yapmişdirlar.

Evet biz Türkleri medeniyyetin beşigi olmasindan çikartib, bizi barbar olarak dünyaya tanitmişlar. Aslinda Türkler tarih kitablarini açip okusalar , bütün gerceyi görecekler ama ne yazik ki, duyduguna inanmakla yeterlenirler.

Bu gün dünyada ve etrafimizda ve devletlerimizde baş veren siyasi ve ekonomi hadisseler, Avropa halkarinin ve ABD , İngiltere, Fransa devletleri başda olmakla bizim üzerimize insanhaklari, demokratiya, eşcinslik, teror örgütleri ve kendileri kurduklari siyasi partillerle gelmesi , biz Türklere olan tarihi bir düşmençilikden başka bir şey deyil.

Biz Türkler devletler kurduk ve devletlerimiz yikildi, yine devletler kurduk. Bura dikket eziz okuyucularim. Devleti kuran biz Türkler olduk, yönetiçilerde Türkler oldugu sürecde devlet ucaldi, halkin rifahi iyileşdi, Ordusu güclendi, her kes sülh içinde yaşadi ,ama ne zaman devletlerimizi yabançilar yani Türk olmuyan ve ya kani karişik olan dönmeler yönetmeye başladisa , Devletler dagildi, işgal oldu, halkin günü zeher zenberek oldu. Çin-leşdik yok olduk, Farslaşdik yok olduk, Araplaşdik yok olduk, Ruslaşdik mankutlaşdik işgal olduk, Avropalaşdik töremizden uzak olduk, kuıturumuzu itirdik. Devletin ust katina Türk olmayanlari getirdik , biz Türkler kendi yurdumuzda yabançi olduk. Devletlerimizi yöneten yabançilar kendi milletini ireli çekerek devletlerimizi işgal ettiler, varlandilar, para sahibleri oldular, Türk milletini hiçe saymaga başladilar, bizi bizden ayirdilar, düşmen etdiler ve sonundada Devletlerimizi işgalçi devletlere, milletlere satilar.

Size bir soru- Yaponiyada, Çin de, Rusiyada, Ermanistanda, Gürcüstanda , Yunanistanda, Arapstanda, Koreya da ve başka devletlerde Devleti yöneten bir Türk olsa ve ya başka yabançi milletden olmak isterse , diline getirerse ona ne ederler yahud ne deyerler? Evet ya öldürürler ya da vatanlarinden sülalesiyle kovarlar. İlk önce hiç imkan vermezler ki, her hansi bir yabançi milletin numayendesi ister siyasi parti lideri olsun, isterse kim olur olsun, ferk etmez o, devleti kuran milletin vatandaşi olsa da bile, devletin ust katina, sinir nöktesine görevlendirmezler. Bak buna göre de o devletler her türlü işgala karşi dik durur ve kendi medeniyyetini dilini, kulturunu, yasalarini korur, inkşaf edir.

Bakin biz Türklerin devletlerinde tarih boyu yabançi milletlerden olanlarin devlet yönetimini ele keçirdikden sonra , devletde satilmayan, alinmayan bir şey koymamişlar, genclerimizin aglakini pozmuşlar, tahsil ( egitim) ne günlere düşmüş, fahişelik, yolsuzluk adi bir iş olmuş. Mezhebler, tekkeler, tarikatlar her yere sizmiş, milli deyerlerden uzak tutulmuş , milli mefküre yok olmak derecesinde, Türk kulturumuz, adetimiz demek olar ki, yoka çikmak erefesinde, benlik, dostluk, kişilik, adamlik paraya satilmiş , arap ve fars kulturunu bize islam din i adiyla beynimize yeritmişler. Yarsi Rusbaşli, yarisi Farsbaşli, yarisi arapbaşli, ne bilim ne başli olmuş, ama Türk olmak zor olmuş. Türkem söyledikde , Türk olmuyanlara sancar bu söz. Hemen bizleri irkçi, faşist adlandirirlar kendi medyalarinda. Bizim devletde milletinmizin vergisiyle maaş alan Rum, Ermeni, Arap, Fars, Yahudi bizim Türklerin Vatanini bölmekle, parçalamakla Kürdistan , Ermenistan, Pontos Rum devletleri, ayaletlere bölmekle rahatca konuşmaklari sizce kimlere arkayin olub bunlari söyleyirler? Nedir bu Türke düşmençilik ?. Sizi biz Türklere karşi maşa kimi kulanirlar, yoksa sizimi sevirler düşündünüz. Size devletmi kuracaklar? Yaziklar olsun size.Be

Dişaridan imperialist güclerden ve içeriden demokratiya adiyla konuşan siyasilerden. Teroristlere sayin deyen bir millet vekili ve ya devlet adami ve ya parti liderleri kimler lan bunlar. Azerbaycanimizdada Rusiyanin uşaklari ( cocuklar) bizi bizden Azerbaycani -Türkiyemizden ayirmak isteyib, Moskvanin yeniden işgalina vermek istiyenler Türk olmayan yabançilar ve hetta Türkdürse artik mankurtlaşmiş bir zatdir. Benim milletime Türklüyüme düşmen olan kim varsa , bende onlara düşmenem.

Biz Türkler Azerbaycan ve Türkiyemizin Cumhuriyyet deyerlerimizi, şeref ve layakatini her şeyden üstün tutarak , her kesin karşisinda durarik.

Milli deyerlerimizi korumaga, medeniyyetimizi, töremizi, yasalarimizi korumaga ve bir bedende bir ruh olmaga, sözde yok amelde Türk olmaga , her sahede birleşmeye hakiriram.

Bu gün Orta Dogu kan gölüne dönmüş, Kafkazlarda her an savaş çika biler Zengezur yolu, 44 gün Karabag savaşinin Zeferini hezm ede bilmiyen gücler, konşu İran, ABD ve İsraille savaş halinda, Suriyede ve İrakda PKK, YPG, PYD, Peşmerge teror örgütleri, Yunanstanin adalari ABD ussu yapmasi, etrafimizi kuşatmişlar. Her keçen gün mehmetçiklerimiz teroristlere mucadilede şehid düşenlerimiz ( allahdan rehmet olsun her birine) ola ola, bir olmak, yas saklamak evezine hallay çekenler, mossadin ajanlarinin arap ve filistin milletinen olmasi ve hetta halki Hilafet bayragi açdirarak kişkirtmalarina dikket etmeli, Vatanlarini koyub kaçan kimler varsa, bize İslamdan ders vermesin, son Osmanli askeri Medineni ve Küdüsü koruyarak şehid düşdükde, siz İngilislere ve Yahudilere satilib biz Türklere arkadan hecer sokdunuz. Hilafet isteyenlerde getsin Arapstana ya SUUDiye, Türkün yurdunda ekmeyimizi yiyib, suyumuzu içen, biz Türklere ihanet eden kim varsa hepsi bu VATANA ve Türk Cumhuriyyetine düşmendir.

Ama şunuda bilsinler ki, zamani çatanda her kes hakk etdiyinin bedelini ödüyecek, ne paralri, ne devletdeki adamlari, ne siyasi partileri ne de kimse onlari adalet mehkemesinden, halkin , devletin hakli intikamindan kurtara bilmiyecek. Teroristler nasil paketlenirse, aynen onlarda, onlara destek edenlerde tek tek paketlenecekler, kiminse şübhesi olmasin.

Biz Türklerde bir söz var- Sap döner, kasab döner, vaht gelir hesab döner

Söz sizin eziz okuyucularim. Ruhdan düşmek yok, mucadilemize davam, durmak yok. Türk Milleti, Türk Devleti, Türk Bayragi, Türk Yurdu.

Ne Mutlu Türküm Deyene.

Saygilarimla Reis Difai.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum