Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

Türklerin iziyle -1

Eziz ve Böyük Türk Milletim.

Biz Türkler tarih boyunca Dünyaya huzur ve saadet getirmiş bir ecdadin varisleri olmanin onurunu ve sorumlulugunu taşimaktayiz.

,,, YİGİT DÜŞDÜYÜ YERDEN KALKACAK ‘’’

Türkiye Cumhuriyyeti ve Azerbaycan Cumhuriyeti iki kardaş bir millet iki devlet yeni adil bir medeniyyet degişimine öncülük yapacaktir.

Önce ki, Yazilarim da yazmişdim indide tekrar edirem ki, her bir güzel okuyucularim asasda genclerimiz yadaşlarinda beyinlerinin derinliklerinde hekk etsinler.

Bu gün BATİ devletlerinin Türk devletlerine ve Türklere kardaş olan diger miletlerin içinde FİTNE FESAD yapmalarinin kökü tarihin karanlik zamanlarina gedib cikir. Biz Türkleri de yüz yillar boyu bir birimizden ayri saldilar, devletlerimizi yikdilar, Türkü Türke düşmen itiler.

Burdan yola çikarak her zaman ben bu FİTNE FESSATİ canimiz bir, kanimiz bir, soyumuz bir olan Böyük Türk Milletine nerde olmagimdan asli olmuyarak anladiram ki, içimizde bu FİTNE FESAT yapanlara imkan vermeyin ayak açsin yürüsün.

Her bir devlet te iyi v kötü , satilmiş ve igid merd insanlarimiz vardir ve olub, olacaktir.

Bu gün Sultan Mehmet Fatihin Kostantinopolu 1453 FETH etmesini unutmayanlar, 1923 GAZİ MSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜN KURTULUŞ savaşini hezm ide bilmiyenler, 2020 -ci yil eylül 27 de başlamiş 44 gün sürmüş KARABAG ZEFER savaşimizi hezm ede bilmiyen küvveler ayni düşmenlerimizdi.

Her zaman oldugu kimi biz Türkleri içden işgal etmişler ve sonra devletlerimizi ele keçirmişler.

Her kes iyi okusun bütün Türkler

SELCUKLUDA BİZİK, GÖK TÜRK DE, SEFEVİ DE BİZİK, OSMANLİ DA, AFŞAR DA BİZİK, HUN DA, KACAR DA BİZİK, HAZAR DA, BABUR DA BİZİK , EMİR TİYMUR DA, KAZAX DA BİZİK, ÖZBEK DE, KİRGİZ DA BİZİK, TÜRKMEN DE, KERKÜK DE BİZİK, KİBRİS DE, BATİ TRAKİYA DA BİZİK, MACAR DA, DOGU TÜRKİSTAN DA BİZİK , BOŞNAK DA, BAŞKURT DA BİZİK, KRİM DA, GÖKOGUZ DA BİZİK, YAKUT, TUVA DA BİZİK, TÜRKİYE CUMHURİYYETİ DE BİZİK, AZERBAYCAN TÜRK CUMHURİYYETİ DE.

Bin yillar di var olan DEVLET- lerimiz rejim degişdirmiş yeniden organize olmuş ve yoluna devam etmişdir.

Malasef tarih çok basitce karalanlari basitçe yayilan fitne ile bir birine düşürülen toplumlari yazir.

Bakin FİTNE öyle bir şeydir ki, bir süre sonra insanlar kesin biçimde güvendikleri Liderlerini bile o konuda dinlememeye başlarlar. O FİTNE içeriginin dogru oldugunu Liderin bir sebeble şimdilik DOGRUYU dile getirmedigi düşüncesiyle , kişi inandigi FİTNENİ rasiyonalize etmeye çalişir.

Hetta yillarca cok kesin bildikleri, hetta alişkin olunan modeller o fitneye uymuyorsa FİTNENİN içerigi degil... o kesin GERŞEKLERİ degiştirip FİTNEYE uyarlamaya çalişirlar.

İlk önce etrafimizda dünyada giden siyasi ve ekonomi hadiseleri analiz edib nelerin baş vermesini görmek dir, sonra üzerimize pionlariyla gelen düşmen gücleri bilmekdir.

Bunun için tarihimizi iyi bilmek ve ireli günlerimize ve yillarimiz da adim atarak yürüdükde , tarih de Atalarimizin verdiyi yanlişliklara yol vermemekdir.

Bu gün biz Türklerin Böyük bir AİLEMİZE TURAN a ve ya Türk dünyamiza Türk Devletler Birliyine kovuşmagimiza , tarihden bu yana hiç vaht bu kader yakin olmamişik.

Tarih de ilk defe ve son defe EMİR TEYMUR 1370- 1507 bütün Türkleri bir çati altinda yigmiş TURAN ismini söylemişdir.

BİZ Kİ, EMİRİ TURAN, MELİKİ TÜRKİSTANİZ, MİLLETLERİN EN KADİMİ OLAN TÜRKÜZ , TÜRKÜN BAŞBUGUYUZ.

Unutmayak ki, bu mucadile de PİRİ TÜRKİSTAN lekebini kazanmiş HOCE AHMED YESEFİ – ninde Türkistandan Azerbaycana, indiki İran deyilen memlekete ve ordan da Anadoluya , ordanda Balkanlara yürüdüyü KUT -lu mucadilesinin asas Türk dünyasinin memari da HOCE AHMED YESEFİ 1094-1166 olmuşdur.

Gelecek yazilarimda Hoca Ahme Yesefi hakkda kisa da olsa bilgi verecem. Çün ki, Hoca Ahmed Yesefini bilmeyen Türk , bu günümüzde başimizda olan bu belalarin sebeblerini anlamazlar.

Hoca Ahmed Yesefi den sormuşlar- MÜSALMANMİSAN?

EVET MÜSALMANAM TÜRKEM DEMİŞ.

SORU SORAN DEMİŞ- BİZ SENDEN MÜSALMAN OLUB OLMAMAGİNİ SORDUK, AMMA SEN TÜRKLÜYÜNÜDE DEDİN?

HOCA CAVAB VERMİŞ- DİN SEÇİMDİR AMMA TÜRKLÜK BENİM KADERİMDİR.

Evet aziz okuyucularim kimlerse isteselerde istemeselerde biz TÜRKLER BÖYÜK AİLEMİZE KOVUŞACAGİK İNŞALLAH.

Karşida min yillardi giden savaşin son aşamasina gelib çatmişik. Böyük Savaş in haziliklari gedir. Dünyaya aleme Nizam veren biz Türkler, yeniden ŞAHLANARAK bir birimize destek vererek UCA TANRİ terefinde SEÇİLMİŞ olan BAŞBUGUMUZLA bu KUTLU savaşi kazanacagik. Kimse şübhe etmesin, bu savaş ADEM OGULLARİNİN ASİL KAN DAŞİYİCİLARİNİN, ŞEYTANİ SİSTEME KULLUK EDEN MAVİ KAN DAŞİYİCİLARİYLA OLAN SAVAŞDİR.

Bu gün Dünyamizda beşer övladlarinin başimiza gelen bu belalar hepsi bu şeytani mavi kan daşiyicilarinin fitneleridir.

Dünyada bunlara tek savaş açan her zamanlarda biz Türkler olmuşuk ve bize de başka milletler koşulmuşlar. Çün ki, her zaman biz Türklerle yüz yillar bir yerde RİFAH içinde yaşamiş millertler toplumlar bunu iyi anlayirlar.

Bu gün bele bunu görürler. Oyuna gelenler se kendi milletlerinin sonunu getirir.

Eziz okuyucularim ruhdan düşmek yok, her kes kendi mucadilesini vermeli, mucadilenin azi çoku yokdur, bir kitab ya, bir yazi , ya bir hereket , bir insanin ve ya bir milletin heyatinda deyişiklik edir.

Deme ben ne ede bilerem? Dahi Fatehlerimiz tek başlamiş , ATATÜRK de tek başlamiş sonra ayni düşünce de olan dava arkadaşlariyla bu Kutlu mucadileni vemişdir.

Saygilarimla reis Difai.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum