Türk’ün Bünyesindeki Ölümcül Mikrop Devşirmeler

Kuruluşundan kısa bir süre sonra, önce devlet, hedeflediği Nizam-ı Âlem ülküsünün bir sonucu olarak izledikleri fetih siyasetiyle de dünya ya hükmeden bir İmparatorluk haline gelen Osmanlı Türk İmparatorluğu’nun yıkılış sebepleri denildiğinde, bilinen klasik unsurlar sıralanır.

Gelişen Avrupa ve teknolojilerine ayak uyduramamaları,

Sanayi toplumu haline gelen batının sömürgeci faaliyetlerine maruz kalması,

Fransız İhtilali’ndan sonra azınlıkların dış güçlerce kışkırtılmaları ve ayaklanmaları vesaire…

Hepsi de doğrudur Osmanlı Devletinin yıkılışında hepsi birer etkendir ama asıl önemli sebep hep göz ardı edilir.

Bünyemize kendi ellerimizle yerleştirdiğimiz ölümcül mikrop devşirmelerin ve ikiyüzlü, münafık, riyakâr, söylediklerinde ve yaptıklarında samimi olmayan dönmelerin zararlı faaliyetleri…Dualarla, himmetlerle kurularak Allah Rızası ve İlay-I Kelimetullah adına Nizam-ı Âlem için kanını, canını, terini sebil etmiş, Osmanlı Türk Devletinin en üst makamları, Devletin bütün kudreti, 16.Yüzyıldan itibaren, Türk olmayanı ödüllendiren, Türkü kendi devletinin idaresinden, kendi ordusunun komutanlığından uzak tutan, devşirmelerin eline geçmiştir. Çeşitli milliyetlere mensup bu devşirme Sürüsünün devletin ve devleti kuran Türk’ün kaderine hâkim olması Osmanlı’nın çökmesindeki en önemli unsurların başında gelir. Ülkenin en önemli noktalarına egemen olan bu devşirmeler Türk’ten intikam alma yarışına girmişlerdir. Tam manasıyla kozmopolit, vahşi, ahlaksız, çapulcu, egoist, şahsi hırs ve çıkarları için her türlü alçaklık ve ihanetten çekinmeyen bu devşirmeler, her türlü entrikayla Türk düşmanlarına daima işbirlikçi olmuş, sabatay sevi (Yahudi dönmelerinin sözde! Müslüman Maskesi takarak ihanetlerine devam ettirme) olayından sonra Yahudi dönmeleriyle bütünleşerek, azınlıklarla iş birliği yaparak, azınlıklar aracılığı ile de Avrupa’yla bağlantı kurarak, Türklük ve İslam’a kin ve nefret kusmaya devam etmişlerdir.

Birinci Dünya Savaşını yenik bitiren, Osmanlı’nın en zor günlerinde, işgalci güçlerle işbirliği yapan,

Türk Kurtuluş Savaşı’nda düşmanlarla birlikte hareket eden, Amerikan ve İngiliz Mandasını çare olarak sunanlar,

TBMM ye karşı halkı kışkırtıp, ayaklanmaları çıkartanlar,

İşgalcilerle işbirliği halinde milli varlığımıza, milli kimliğimize, düşman zararlı cemiyetleri kurup, Türk avına çıkanlar,

Mustafa Kemal’e en yoğun ve acımasız muhalefeti gerçekleştirenler,

Mustafa Kemal’in ateşlediği milli mücadele ve milli bilince set çekmeye çalışanlar kimlerdi dersiniz?

Günümüzde de Türkiye, Hıristiyanların "Şark meselesi" Yahudilerin son seferde fethedilecek "Edom ülkesi" hedefi ile Kendilerini Siyonizm’e hizmet etmeye adamış, Yeni Dünya Düzeni politikacılarının ve devşirmelerin kıskacı arasındadır.

Hiç şüphem yok ki, Türk Yurdunda yaşayıp, Türk’ün engin hoşgörüsü neticesinde İkbal kazanarak en yüksek mevkilere gelen ve büyük bir nankörlükle Türklüğe düşmanca faaliyet, söylem ve eylemleri gerçekleştirenler,Türk-İslam Düşmanlarına taş çıkartacak, zil takıp oynattıracak  şekilde, her fırsatta Türklüğü yok etme hususunda kendini ortaya atanlar geçmişte vatana ihanet içinde olan devşirmelerin soy uzantılarıdır. Onları hemen tanırsınız…yüzlerine Kürt, İslamcı, laik, Atatürkçü, demokrat, hümanist, hayvan sever maskeleri takmışlardır.. ancak ne zaman TC devletinin dirliğini birliğini ilgilendiren bir husus ortaya çıkarsa hemen Türk devletinin karşısında saf tutarlar….

Değişik taktik ve yöntemlerle milli ve manevi değerlerimizi el ele vererek kemiren, siyonistin ehl-i salibin, bu mihraklara hizmetçilik eden Türklük düşmanlarının, devşirmelerin top yekun emperyalist-Siyonist ataklarına karşı hala gaflet içinde aymazlık göstermek Türk-İslam âlemine en büyük ihanettir.

Ey! Türk milleti, ülken ve Türk-İslam dünyası üzerinde oynanan bu oyunların tersine çevrilmesini istiyorsan, korktukları olun. Tanrı dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar İslam olun.

Yüce Allah, Türk’e birlik, dirlik, feraset, Türk-İslam düşmanlarını dize getirecek güç ve kuvvet ihsan etsin. Yüce Allah milletimizi İslam ahlak ve fazileti, Türklük gurur ve şuuru ile teçhiz etsin.

Yüce Allah Türk-İslam dünyasını korusun ve yüceltsin. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.