Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

Yıkın beyninizdeki yanlış öğretileri

Birçoklarınıza göre sıra dışı, bazılarınıza göre uçuk, bazılarınıza göre de hayalci olarak değerlendiriliyor fikirlerim biliyorum. Bu yazımı okurken, bir an, bu güne kadar olan öğrendiklerinizi ve yaşadıklarınızı unutunuz.

           

Neden unutalım diyeceksiniz, biliyorum. Şunun için söylüyorum. Eğer bizlere, doğduğumuz günden beri gram, gram öğretilenleri ve beynimizin arka kısmına yerleştirilenleri bir kenara koymadığınız da, yazdıklarımı anlamakta zorlanacaksınız.

             

Eğer hazır iseniz konuma gireceğim.

             

Toplumumuzun, yüzde ikisinden gayrısı, yarın endişesi içinde yaşıyor. Birçoklarımızın gelirleri, giderlerini karşılamaz durumda. Yine, toplumumuzun yüzde yetmişinden fazlası borç içinde yüzmekte.. Yine neredeyse nüfusun yarısı, antidepresan, yani uyuşturucu hap kullanmakta.

           

Her gün, onlarca kişi ya cinnet geçirmekte ya da intihar etmekte..  Sinirsel hastalıklar had safhada. Sebebini hiç düşündüğünüz oldu mu?

           

Sebebi sistem, sebebi bozuk düzen.. İnsanın yararına olmayan ve sanki değişmesi mümkün değilmiş gibi beylerimize kazınan yanlış öğretiler.

             

Bunları hepimiz biliyoruz. Nasıl bir değişiklik yaparak bu yanlış öğretileri yıkacağız? Diyorsunuz. Biliyorum. Sıkı durun Beyinlerimize yerleştirdikleri iki sistem var biri diğerinden kötü olan. Kapitalist sistemle, komünist sistem..

                

Bu sistemleri yok sayalım.

Şimdi, komünist sistemin iflas ettiği günümüzde, acımasız kapitalist sistemden de başka sistem yok muş gibi gösterdiklerine göre, kavgasız dövüşsüz ve Milletini seven ve ondan yana tavır alabilecek yöneticilerin uygulayabilecekleri bir kansız sistem öneriyorum.

               

Ülkemde 2019 seçimlerinden önce bir siyasi parti çıksa ve dese,

           

“Yeni Nüfus cüzdanlarımızın mikroçiplerine, paralarımızı, dövizlerimizi, borçlarımızı ve varsa altınlarımızı kayıt edeceğiz.

           

Borçlarınızı sıraya koyacağız ve kazancınızın sadece yüzde yirmisini kesip, bununla her ay düzenli borçlarınızı ödeteceğiz.

           

Kazancınızın yüzde sekseni ile hayatınızı huzur içinde yaşatacağız.

           

Evlerinize icra ve haciz gelmeyecek işyerlerinizde huzur içinde işinizi en verimli şekilde yapacaksınız.

           

18 yaşını doldurmuş her vatandaşımıza 500 TL nüfus cüzdanlarına borç olarak devlet tarafından aktaracağız.

            

Hiçbir vatandaşımızı bankalara muhtaç etmeyeceğiz.

            

Bu, hesabına para aktardığımız insanımız, iş bulduğunda, borcunu, kazancının sadece yüzde yirmisini keserek ödeteceğiz.

             

Malın üzerindeki vergilerin tamamını kaldırıp, sadece satın alan yüzde 10 vergi ödeyecek. Bunu da kartınızdan para geçerken yüzde doksanı o mal aldığınızın hesabına, yüzde onu devletin hesabına otomatik olarak akacak.

            

Devletin geliri en az 5 kat artacak ama herkes sadece, yüzde on ödediği için, malların fiyatı yarıya düşeceğinden, sabit gelirlinin maaşları tam iki kat zam almış gibi iş görecek.

             

Dar gelirli de rahat hayat sürecek. Geliri olmayanlarda yarın endişesiz yaşayacak. Borçlu olanların borçları da kazancının yüzde yirmisi ile ödeneceğinden, icra korkusu yaşamayacak. Huzurlu ve mutlu bir Türkiye yaşatacağız.

              

Hastalıkları, umutsuzlukları, huzursuzlukları, yolsuzlukları, yoksullukları, adaletsizliği, rüşveti, biz önleyeceğiz”  dese, nasıl olur?

              

Efendiler, benim insanımın, huzura, mutluluğa ve yarın endişesi yaşamadan, hayatını devam ettirmeye ihtiyacı var. Kavgası dövüşsüz ve kaossuz bir ülke, ancak buna benzer yöntemlerle sağlanır.

              

Kaynak mı? Kaynak anlattığım yazının içinde var. Hem de eskisinden, tam beş kat fazla geliri olacak devletimin.

               

Bunu yapacağını söyleyen ve programına alan bir partinin üyesi değil kölesi olurum ben.

                

Bu günkü sistem, büyük patronların dış devletlere olan borcuna kefil olabiliyor da, Milletimin huzuruna neden kefil olmadığını da düşünmeden edemiyorum.

             

Bu yeni anlattığım sistemle, hiçbir dış güç, bizim paramızla, dövizimizle oynayamayacağı da kesin. Çünkü bütün paralar, devletin bankalarına bir kez girmiş, kaydedilmiş olacak ve devletin bekası ile oynamak için valizlerde dolaşmayacak.

                

Şimdi açın gözlerinizi ve olup olamayacağını lütfen düşünmeye başlayınız.

               

Ben olabileceğini ve bu yeni sistemin, ülkemin ve insanımın kurtuluşu olacağına da inanıyorum.

                

Sağlıklı kalınız, önce akıl sağlığınızı korusun Allah’ım.   

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.