Yol uzak zaman kısa

Daha depremin acısı dinmeden, yaraları sarılmadan ülke gündemini bir anda sarsan ve değiştiren olay terkedilen, öfkeyle kalkılan masa olmuştu! Neyse ki bu hatadan en makul, en kısa sürede dönülmüş olması bir anlamda gerginliği azaltmış ve de Cumhur İttifakının bugüne kadarki ısrarlı ve meraklı "Adayınız kim?” sorusu böylesine doğru bir hamleyle yanıtını bulmuş oldu.

Millet İttifakının ortak ve doğru kararıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı büyük coşku ve sevinçle halk nezdinde kabul gördü.

Yazımızın başında da belirttiğim gibi ülkenin en önemli sorunu depremdir, depremin sarılamayan yaralarıdır, üzerinden otuz gün geçmesine rağmen doğru dürüst çadır bile bulamazken, sıcak yemek, en önemli ihtiyaç olan su bile akıtılamaz binlerce kayıp bulunamazken, eğitimin, adaletin, üretimin, komşularımızla ilişkilerin, bozulan ekonomik dengelerin, barışın, huzurun, kardeşliğin, liyakatin, yeniden inşa edilmesi, halkın refah düzeyinin arttırılması, dar gelirlilerin lehine değiştirilmesi, bunca zamandır yapılan yolsuzlukların hesabının sorulması halkımıza umut verecek projelerin yalın bir dille anlatılması Millet İttifakının birincil ödevidir.

Bunun için yol uzak, zaman kısadır "azdır". Herkesin bu hedefe kitlenmesi, hızlı adımlarla koşması gerekmektedir...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum