Mürşit Canbeldek

Mürşit Canbeldek

Zulme Rıza Zulümdür

Dünya böyle zulüm görmemiştir. Tarihten biliyoruz ki 16. yüzyıl Avrupa’sı mezhep çatışmalarının en dehşetli yaşandığı herkesin mezhebine göre ya zulmettiği ya da zulme uğradığı bir vahşet kıtasıdır. Kapılar gizlice işaretleniyor, gece yarısı da ani bir baskınla o işaretli evlerde oturanlar tavuk gibi boğazlanıyor ve sokaklar kıpkırmızı kan deryası haline geliyor.24 ağustos 1572 de Kral 9. Şarlın izniyle başlayan Protestan katliamında bütün Fransa genelinde öldürülen insan sayısı 50 bin civarındadır deniyor. Mişel Zevako Pardayanlar adlı romanında bu katliamı anlatmaktadır.

1519 da İspanyol kasabı Cortez idaresinde Meksika’ya giren İspanyollar kendi rahipleri Bartelemo DE cassas’ın notlarına göre bir gün içinde 3 bin yerlinin kafasını kesmiş ölü bedenlere tecavüz etmiş ve ikiye ayırdıkları vücutları kazanlarda kaynatarak köpeklerine yedirmişlerdir. Meksika’daki katliam bununla sınırlı kalmamıştır.1519 da 12 milyon Meksika yerlisi SOYKIRIM sonucu 1845 de 200 bine kadar inmiştir.
1829 da kurulan YUNAN KRALLIĞI MORADAKİ 20 bin Türkü katletmiş ve etnik temizlik yapmıştır.

1918 den sonra Belçika’ya verilen RUANDA ve KONGO’da rakama dikkat edelim lütfen; 1960'a kadar 10 milyon yerli öldürülmüştür. Belçika’nın bile eli kanlıdır.

Fransızlar 1830 da girdikleri CEZAYİR’de zulmün her türlüsünü uyguladıkları gibi Paris metrosunu dahi Bu Algerianlara (Fransızlar Cezayir halkına aceriyan der)karın tokluğuna yaptırmışlardır. Her tünelde öldürülen Müslüman çığlıkları dolaşmaktadır. Sadece 1954-1962 arasında bir buçuk milyon Cezayirli öldürülmüştür. Ve bugün her Cezayirli Arapçadan sonra Fransızcayı ana dili gibi konuşmaktadır.

İtalyanlar 1911 de girdikleri Libya’da 1940 a kadar 100 bin Müslüman katletmişlerdir. Libya Aslanı Ömer Muhtar kendi halkından gördüğü ihanet yüzünden yakalanmış ve kahramanca hayatını feda etmiştir.

Aynen Çeçenistan da Şamil’in uzun yıllar süren direnişini bitiren ihanet gibi Libya’da da bir ihanet CİHAD’ı susturmuştur.

Ve yakın zaman’da gerçekleşen en büyük ikinci katliamın sahibi Hitler 21 milyon insanı silahsız ve savunmasız katletmişitir.Bu alanda rekor Staline aittir ve 50 milyon civarında sivil katletmiştir.

ABD soykırımlar konusunda geri kalacak değildir. Kendi ülkesinde katlettiği Kızılderili sayısı milyonlarla ifade edilmektedir. Vietnam da 70 bin, Irakta sadece Felluce kentinde 135 bin sivil hem de çok kısa bir zamanda Amerikalılar tarafından öldürülmüştür. İşgal boyunca Irak’ta öldürülen insan sayısının 1.5 milyon olduğu söylenir. İngiliz TIP dergisinin yaptığı araştırmaya göre bu rakam 655 bin civarındadır.

Batı kan dökmeyi sever. Batı kan döktürmeyi de sever. Özal zamanında o günkü hükümetin gevşekliği yüzünden Türkiye’ye sokulan ÇEKİÇ GÜÇ PKK isimli eroin taciri katillere el altından yardım etmiş sağladığı istihbarat desteğiyle Türk askerlerine baskınlar düzenletmiştir. PKK 1984 de başladığı katliamlara halen devam etmektedir. Amerika’nın emrindedir. Kan dökmeye evvela Kürtlerden başlamıştır. Kürtlerin sözcüsü imiş gibi bugünkü hükümet tarafından maalesef kabul ve ilan edilen PKK son bir hafta içinde satılmış medyanın birinci dereceden önemli gündem maddesi ve kahramanıdır. PKK hem Kürt düşmanıdır hem de Türk düşmanıdır. Çünkü ABD Anadolu’daki birlik ve beraberliğe düşmandır. O yüzden emrine giren herkesi bu çizgiye getirecektir.

BÜYÜK ORTADOĞU adını verdiği Proje ABD patentlidir. LOZAN’da sütre gerisini çekilmiş olan Haçlı zihniyeti yıllar sonra bu birliği bozmak için bulduğu yerli müttefikleriyle tarihte misli görülmemiş usul ve metotlarla saldırmaktadır.

CÜBBELİ AHMET HOCA’nın yaptığı tarif aynen vuku bulmaktadır. “İslam’ın kılıcıyla Müslüman boynu vurulmaktadır.” Büyük milli birliğin kurulmasının önündeki en büyük engel olan AŞİRET ASABİYETİ” men edildiği halde sanki büyük çok büyük milli birlik kurmak yasakmış gibi bir algı yanılgısı biz Müslüman Türkleri iyi niyetli kaygılar içinde hareketsiz bırakmakta ve küçücük kusurların peşine takmaktadır. Sevgili Müslüman Türk kardeşim, sevgili Müslüman Kürt kardeşim okyanusun içinde gelen nehirlerin suyu anılmaz. Ve bulunmaz da. OKYANUSUN ADI DÜN OSMANLIYDI BUGÜN TÜRK CUMHURİYETİ’dir. Bu okyanusa karışan nehirler Okyanusun asli unsuru olurlar. Türkiye cumhuriyet Devleti yok edildiği zaman sen; kavmiyetçilikten korkan Türk kardeşim ve Kürt kardeşim ancak ve ancak yukarda sıraladığım soykırımlara uğrayan milletlere döneceksin. Seni çaresiz bırakan şey Sıffin’de Mızrakların ucuna takılan KURAN SAYFALARINA benziyor. Hz Ali’nin askerlerini savaştan alıkoydular. Hz Aliye uymayanlar harici oldu. Fitneyi yuttular ve kendilerini hariçte buldular. Hilenin ve fitnenin galip gelmesiyle başlayan bir fetret devri doğdu. Bu Fetret devrinde zulüm zulümü doğurdu. Emevi zulmü Abbasi zulmüyle yer değiştirdi. İmam-ı Azam ve diğer ilim ehli bu zulme rıza göstermedikleri için hapishanelerde şehit edildi. Fakat bu kadar zulme rağmen şu olmadı dünya tarihinde “İYİNİN VE DOĞRUNUN TAHTINA ASLA KÖTÜ, ŞER, OTURTULMADI.”
Ama bugün görüyoruz ki APO’nun heykelini yapalım diyenler var.Ve bunlar AKP adına konuşuyorlar. Hapisteki caniyle zafer kazanmış kumandanmış gibi görüşüyorlar, konuşuyorlar ve tutanaklar imzalanıyor..Bu haber meydana çıkınca bu haberi sızdıranlar ve bu haberleri nakledenler haindir namussuzdur deniyor.DÜNYA BÖYLE ZULÜM GÖRMEMİŞTİR.

Kan dökmek vahşettir. Vahşet, vahşilik Hz Hamza’yı UHUD’DA şehit edip ciğerini söken VAHŞİ isimli kölenin adından mülhem tarihe geçmiştir. Sonradan Müslüman olduğu halde Peygamberimiz tarafından yanına yaklaştırılmamıştır. Vahşeti affeden Peygamber ona sadece katlanmış fakat İKRİMEYE gösterdiği iltifatı göstermemiştir. Vahşet unutulur fakat ZULÜM asla unutulmaz. Zulmün aslı; İYİYİ TAHTINDAN İNDİRİP ORAYA KÖTÜYÜ OTURTMAKTIR.”

APO'ya methiye düzenler hafife aldığınız alay ettiğiniz ve susturmaya çalıştığınız şehit analarının yaşadığı acıdan daha elim bir acı yaşayacaksınız.Ve bu kadar zulmü gördüğü halde hala bu atmosferin havasını soluyup bundan hayır umanlar acılara sırt dönenler ve “analar ağlamasın martavalının peşinde koşup şehit analarının incinmesine kaygısız kalanlar sizin de ciğer bağınızdan yanacağınız günler geldiğinde başınızı koyup ağlayacağınız bir omuz bulamayacaksınız.ZULMÜN EN KÖTÜSÜ ŞERRE METHİYE DÜZENLERLE BİRLİK OLUP CANİLERİ KAHRAMAN SAYMAYA KAKLMAK veya BUNA İTİRAZ ETMEMEKTİR:ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum