Aman Dikkat !

Terör tanım olarak insanları, yıldırmak, sindirmek yoluyla onlara belli düşünce ve davranışları benimsetmek için zor kullanma, tehdit ve öldürme eylemidir.

Ancak bu tanım bütün ülkeler tarafından ayrı ayrı tanımı yapılmıştır. Bir tarafın terörist ilan ettiğini, diğer tarafın özgürlük savaşçısı olarak görmeleri teröristin ekmeğine yağ sürmektir.

Ülkemize yönelik terör dış kaynaklı olup, amacı ülkemizi bölüp parçalamaktır. Bunu da aldıkları her türlü maddi ve manevi destekle apaçık ortaya koymaktır. Ne kadar kabul etmeseler de bugün Barzani ve Talabani'nin PKK’ya her türlü lojistik desteği verdiğini, koruyup kolladığı bilinen en acı gerçektir. Ayrıca bunların dışında ABD ve AB. Ülkeleri başta olmak üzere daha birçok ülke aleni bir şekilde PKK desteklemekte ve bu nedenle de bölgede güçlü bir Türk Devletinin bulunmasını istememektir.

Dış ve iç bölücü güçlerin PKK’ya verdiği destek nedeni ile 1984 yılından bu güne kadar kırk binden fazla yurttaşımız hayatını kaybetmiş Ülke ekonomik bakımdan 500 milyon dolar kaybetmiştir.

30 yıldır süren bu PKK'nın bölücü saldırıları Kürt kökenli vatandaşlarımız tarafından bile itibar edilmemiştir.

Ama şimdi bu Kürt açılımı mı dersin yok demokratik açılımımı dersin,  adına ne derseniz deyin bu açılım güney doğuda PKK'yı popüler haline getirmiş tarafsız kalan vatandaşlarda PKK sempatizanı olmaya başlamışlardır.

Terörle mücadelede Devletin topyekûn bütün kurum ve kuruluşları ile birlikte vatandaşlarında destekleri ile yürütülmesi gereken bir olgudur.

Şimdi Millet olarak bize düşen en önemli görevde güvenlik güçlerimizi her koşulda desteklemek, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek olmalıdır.

Kendilerine solcu diyen ama emperyalizme alet olan etnik ayrımcılık yapan bölücülere destek veren bazı sahtekârlarda ne yazık ki bu günümüzde de var. Bunlar elbet bu büyük Ulusun dik duruşları sayesinde yenik duruma düşecekler. O zaman bu ülkeden kaçacak yer arayacaklardır.

Bu açılım teranesine çanak tutanlar bunun bir gün çok büyük bir hata olduğunu göreceklerdir. O zamana kadar bu ülke çok zarar görecektir.

Açılım derken neredeyse ülkeyi bölünme aşamasına getirdiler

Bu PKK Demokratik hak veya insanların daha özgürleşmesinden yana değiller. Bunların tek amaçları ayrı toprak ve bayrak istemektedirler.

Çözüm süreci nedeniyle geçirilen bu süreçte PKK dört yıldır yığınak yaptığı görüldü.

Bu AKP, İktidarlarında bölücülere verilen tavizler nedeniyle ülkeye çok büyük kötülük yaptıkları şimdi daha iyi anlaşılıyor.

PKK ülkeye zarar vermek için   ellerinden ne kadar kötülük gelirse yapacaklardır. Ülkemizin her ilinde ve her köşesinde huzur bozmak için büyük gayret göstereceklerdir.

Onun için diyoruz ki sakın yurttaşlar tahriklere kapılmayalım. Bunların istediği de budur. Ülkeyi karıştırıp bir Etnik huzursuzluk çıkararak amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar. Aklı başında olan her Türk yurttaşı Kürt vatandaşlarımıza karşı olumlu ve iyi davranmalıdır.

Aman dikkat !…

Bunların oyunlarına gelmeyelim.

Bin yıldır bir arada yaşadığımız ülkesini bayrağını seven Kürt vatandaşlarımız bizim vazgeçemeyeceğimiz kardeşlerimizdir.

Aman dikkat !…

Tahriklere kapılmayalım,

Bunlar ülkeyi bölmek ve Etnik huzursuzluk çıkarmak için ne mümkünse yapacaklar. Bizler dikkatli olalım. Komşumuz ve hemşerimiz olan Kürt kökenli kardeşlerimizi kucaklayalım. Onları hiçbir zaman ötekileştirmeyelim.

Hiçbir ilimiz de etnik ayrımcılık tuzaklarına düşmeyelim. Onlara yüreğimizi ve iyi niyetimizi gösterelim. Bölücülerin kucağına bırakmayalım.

Aman dikkat !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.