Nurhayat Yılmazer

Nurhayat Yılmazer

Bir Genel Seçime Daha Giderken

2015 Yılının haziran ayında genel seçimlere gidiyoruz..Yurduna duyarlı her yurttaşın ortak düşüncesi kaygısı olan kader seçimi..Güzel ülkemin geleceğinin belirleneceği bir seçim..

Adayımız çok..Daha da çoğalacak..Milletvekilliği adaylığı sorumluluğu büyük bir adaylık..Aydın ilimizde Büyükşehir ve Efeler ilçemizle kazanılan başarının üzerine inşa edilecek bir başarı olmalı bu seçim..

Sadece İlimizde değil, Ülke çapında sorumluluğu var bu seçimin.Yurdumun makus talihini ancak bir seçim başarısı ile değiştirebiliriz..

Yakın tarihte Antalya’da Milli Eğitim Şurası yapıldı..Ne şura ama..Alınan kararlar dudak uçurtan cinsten.. 12 yılda eğitim geldiği durum bu maalesef.. Gelişmiş ülkelerde Milli eğitim politikaları kolay kolay değişmez iken ülkemde aynı iktidar defalarca değiştirdi... Eğitimi yaz boz tahtasına çevirdi.. Eğitim değişiyor bu değişimde rejimi değiştirme amacı ağır basıyor.. Göz göre göre yitiriyoruz Cumhuriyetin kazanımlarını..

Ne yapacağız...Hepimiz elimizi taşın altına koyacağız. Topyekun seferberlik olarak düşüneceğiz bu seçimi..

Milletvekili aday adaylarımız, öncelikle ülkemizin geleceğini düşünerek, muhalefet sesini gür bir şekilde yükselterek düzeyli bir kampanya ile seçim startını vereceklerdir..

Milletvekili aday adaylarımızın çokluğunun Demokrasi zenginliğimizin bir göstergesi olduğu düşüncesindeyim..Ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi’nin 25 Aralık’ta yönetici kadrolarının istifası ile seçim trendine girmiş olacağız..

Aydın ili Türkiye siyasetinin nabzının ölçümü olan stratejik bir kentimiz..Başarı indeksli yerel seçimlerde de en düzeysiz muhalefetin yapıldığı bir kent aynı zamanda..

Geçirdiğimiz başarılı bir yerel seçimden, genel seçime giderken ülkesel çapta kaygı yaşayacağız...Tek amacımız İktidar olmak, mevcut gidişe ‘dur’ demek, Cumhuriyetin kazanımlarını yitirmemek olacaktır..

Atatürkçülük, çalışarak yaptığımız icraatlardır.. Onun ilke ve devrimlerini sahiplenmektir.. Sadece söylem değil eylemdir aynı zamanda..

Seçim sürecini Aydın ilimize yakışır vakurlulukla, nezaketle ve düzeyli bir şekilde geçireceğimizi umuyor milletvekili aday adaylarımıza bol şans diliyorum...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum