Behruz FARUKOĞLU

Behruz FARUKOĞLU

Bizim davamız

Eziz ve Böyük Türk milletim.

Bu gün dünyamizda baş veren qlobal siyasi ve ekonomi savaşlar ve bu savaşlari çikardan gücler ta kadimden bu günümüzü dek savaşan iki gücün adem ogullarindan bu günü gelmiş “ Özgür Dünya” ya karşi “ ADIL Dünya” savaşi ve davasidir. Anadolu dünyanin merkezidir. Kizil Elmasi-dir,Anadolunu yöneten dünyani yönetir. Bu torpaklar neden tüm dünyanin Kizil Elmasidir?,

1-Medeniyyetin ilk kuruldugu ve her dönem medeniyyeti üreten tanimlayan torpaklar.

2- Medeniyyet havzasi deye bilecegimiz Balkanlar, Kafkazlar, Karadeniz, Dogu Akdeniz,Misir, Yakin Dogu, Orta Dogu torpaklarinin merkezidir. Devletin kurucu güclerininde merkezidir.

3- Üç kitanim ( qitənin) kuçaklaşdigi keçid alanidir.

4- Yeralti kaynaklarin en yogun oldugu bölgedir.( petrol, dogal kaz, kaya gazi, demir, bekir( mis), toryum, bor, aliminyum, uranyum).

5- dünyada suyun kalacagi en son bölgedir.

Böyük balik kiçik baligi yiyer – deye insan topluluklarina da ögretilen hayvanlar alemi düzeni deyil, Eşraf-i Mahlukatin “ Ademoglu” düzenidir.

Davamiz -insanin bir birini yiyerek deyil, paylaşarak zenginleşe bilen varlik oldugunu bildirmek , öyretmek davasidir.

Davamiz- qaynaklari kit ( pas) olan dünya yalanina karşi - her varligin rizkinin( ruzisinin) yaratildigi düşüncesinin ve “ ihtiyac sinirsiz” diye öyretilen insanin – o sinirsizliga disiplin verecek cuzi iradesinin oldugunu belirtmekdir ( bildirmek öyretmekdir).

Davamiz- edeb ve ahlak( əxlak) – insanoglunun düzeni ve neslini koruyan esas nüvesi oldugunu belirtmekdir.

Davamiz- Agaclar, meyveler benim deyenlere karşi - Agaclar, meyveler her kesin demek ve uygulamak davasidir.

Davamiz- Türkün Allaha verdiyi sözü ve görevi ve insanliga verdiyi sözü , görevi yere düşürmeme davasidir.

Davamiz- insanligi karanlikdan işiga aydinliga yeniden Agartiya çikarma davasidir.

Davamiz – Batil-den Hakka dönme davasidir.

Davamiz- Türkün töresine , Kut davasidir, Nizami- Alem davasidir.

Davamiz- Türk dünyasinin yuce ( uca) düzeni ve Kelmetullah davasidir.

Davamiz - Ademogullarinin töresini , bin ( min) yillardi taşimaya davam eden Asil Kanlilarin davasidir.

Davamiz – Hz.Ademin, Hz.Yafesin, Hz.Zülkarneyinin, Hz. İbrahimin, Hanif soyunun davasidir.

Davamiz- göz açib kapayincaya kadarlik yalan dünyada mazlumun duasini- Allahin rizasini almak davasidir.

Allaha hemd olsun.

Devletimiz var olsun.

Allah Türkü korusun, Ne Mutlu Türküm Deyene.

Evet efendiler bu gün bizlere mediyada ve Tv- lerde bilgili, akademik, professorlar , tarihçiler ve bilikli adamlarin bizlere tarihimizi ve Türk milletinin kahraman ogullarini ve kizlarini bilerekden nasil ( nece) yalan bilgiler vererek bizi karanliga salmalari, genc nesilleri zeherlemelerini ancak aydinlar ve araşdirmaçilarimiz anlayir, çünki hemin bilgili adamlar bildikleri bilgini kesden yanlş anladib bilinc altina sokurlar.

Bu adamlar Safizm yani “ SAFSATA” yanliş anlama ve ya yanliş anlatma ( sofi-sata) bilerekden yanliş anlatma iyle dogrunu yalniş bilgilendirirler.

Bu adamlar dogrudanda biligili adamlardir. Lakin bizleri dogrunu bilmemek, anlamamak üçün çalişan bir qrup adamlardir. Tebii her bilgilerimiz deyil sadece dikketle fikir vermek lazimdir. Bu adamlar bizden görsenib bizden olmuyanlardir. Bu Safsata-lar biz Türklere karşi her zamanlarda savaş açmiş ve en sonda Malazgird 1071 savaşindan başlayarak bize karşi gizli savaşlar başlatmişlar. Bati-li gücler biz Türklere islamin vuran kilinci ve beyni olanlara 13,14 ve 15 yuz ilden bu günümüzü kimi bizi bir birimize Türkü - Türke karşi savaşdirmiş ve bizim olan elmi, inceseneti, medeniyyetimizi bilgimizi kahbece ogurlayib kendileri adina çikarmişlar. İbni Arabinin, İbni Sinani, El-cebri, mikrobu ilk keş eden Akşemseddini, Hz.Ali- nin elmini, ve başka islam alimlerinin ilm ve bilgisini. Endülüstili islam devletinin 1492 – de sona verilmesiyle orda olan kitabxanalari ( kütübhanalari) yandirarak ve orda onlarin Batili- lara lazim olani ogurlayib bati medeniyyrtini ucaltmak ücün kendilerine has şekilde yeniden kullanmişlar. Endülüste iki kimlikli yaşiyan yani gizli olarak yahudi kimliklerini sürdürürken görüntüde katolik olan üst düzey görevlerde yer alan 3000 yahudi siradan musavi vatandaşlarin yikilma tehdidine aslinda yokken nedense bele bir tehdidaltindaymiş kimi görünümüyle Osmanli terefinden kurtarilarak Payitahta getirilir. Bu kişiler Endüslüste zengin ve üst düzey görevlerde bulunmuş kişiler. Bunlar geldiklerinde kendi matbaalarini kurub kendi kitablarini basmaklari serbest olur. Bunlar bir birilerini destekliyerek hem bürokraside hem de ticari işlerde yükselirler ve devletin sinir nöktesine girirler.

İspaniyada Bu iki kimlikli halleriyle ‘ Marrano” adini alanlar Osmanli devletinin Devlet-i Ali-de bir süre sonra Sebatay şekline bürünecek ve bin yillar önce aslen yahudi olmuyanlarla birlikde Babilli Nebukadnezarin Küdüs-ü dagitmasinin ardindan esir alip ermeni kralina hediyye etdiyi ve kendilerini önce ermeni sonra Türk ( her iki Türk unsürün içindeki az sayida ki kismi olsa da kendi içlerindeki olanla çogunlukla Alevi ve ya Kürt) olarak gizleyen en derin grup olan Pakraduniler. Yene ayni bozgundan dagilan kaçib Arap ve Fars cografiyasina keçen 1400 yildir Şii, Sünni, harici müsülman görünen Aneziler -le birlikde Türklerin devletine resmen çökdüler. Şunuda yazim bilesiniz ki ( ermeni- türklerin yaşadigi arazi olub Er- igid, Men- kişi demekdir. Bu gün adlanan ermeni milleti aslinda hindistandan gelmiş hindli karaci “ Hay başi “ milletidir).

Fatihin Sultan Mehmedin zeherlenmesinden, 2 Osmanin katil edilmesinden, Abdülaziz-n katlinden, Sefevi Türk devletiyle Osmanli Türk devletinin çaldiran döyüşünden, Teymurla Beyazidin Ankara savaşindan, Abdülmecidin katil edilmesinden , Qazi Mustafa Kemalin zeherlenerek ölümünü tezleşdirilmezinden ve başka başimiza gelen ne kötü işler varsa hepsinde bunlarin izleri var.

Evet efendiler bu gün bele bunlar bu şerefsizler Qazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarina, İttihat- Terekki fedaileri vetenseverlere başda Enver paşa, Telet Paşa olmakla Teşkilati- Mehsuse fedailerine ve Azerbaycan cumhuruyyetini ve Difai teşkilatinin fedailerine karşi apardiklari kahbece siyasi propoqandalar yalan iftiralar bunlarin biz Türk milletine karşi olan düşmençiliyidir. Gah dinsiz ateist dediler, gah mason dediler, gah Bati-li dediler.

Yeni dünya düzeni Türk- İslam dünyasina karşi bir savaşdir, çünki Türk- İslam dünyasi birleşerse ve bir böyük aile olursa bu ABD ve BATİ-lilar dünyaya hökm ede bilmeyecekler. Bunu çok iyi bilirler. Tarikatlarla, tekkelerle, islam maskasi geyinmiş şeyhi islamlarla , kani bozuk devlet görevlileriyle , kendilerinden olan siyasi parti liderleriyle üstümüzü gelirler.

Qazi Mustafa Kemala dinsiz , ateist deyenlerle-“ yunan kaşka kalib gelseydi “ deyenler hepsi ayni qrupdan yukarida yazdiklarimdan. Bu gün kürdüstan, ermenistan deyenlerde onlarin kurdugu yeni dünya düzenindeki pionlari maşalari. Tarihimizi bilerekden yalan söyleyenlerle , tarihimizde ki, Fatehlerimize yalan iftira atanlarda bunlar ve bunlara çalişan bilim adamlari.

Bu gün bele iki kardaş devletlerimizin Türkiye cumhuriyyetimizin ve Azerbaycanimizin her sahede birleşmeyimizi istemiyen gücler, her iki devletimizde ayni gücler ve onlarin adamlaridir.

Eziz okuyucularim gelecek yazilarimda bize yalan söyledikleri tarihi kahramanlarimiza nasil yalan dediklerini ve Türkün şanli fethlerini nasil Safizm ( safta -sofa bilerekden yanliş) yapdiklarini yazacam.

Asil Kan ve Türk kavramlarinin bir irkin ve o irkin üstünlüyünün degil- kadim bir missiyonun ifadesi oldugunu, bunun bir novi gizlenen bilinmeyen tarihini, önümüzdeki yillarda insanligin çokca konuşulaçagi ( danişilacagi) – ni düşünürem.

Atatürkün – Maya, Mu, Atlantis, Güneş Dil teorisi çalişmalarinda o gün ,,Atatürkün bu gün bir çok ilim insaninin Hz. İbrahimin (a.s.) Sümmer Türkü oluşundan, peygember Efendimizin (s.a.s) kökenindeki Türklüge, Atatürkün tek şiirinden , Erbakan Hoca-ya, Bilge Kral Aliye İzzetbegovice kadar, şimdi ( indi) daha iyi anlaşilir.

Göbeklitepede 35 000 yilik tapintida Orta Asiya Türk kulturunun bütün izleri ni taşiyir. Bu gün tarihçi saydigimiz sayin İlber Ortayli kimileri biz Oguz Türklerinin anadoluya gıişini 11 yüz yila söyleyirse ve buna inanan toplum varsa sözüm size - eger biz Oguzlar 11-ci yüz ilden yani Malazgirt 1071 savaşindan sonra gelmişikse bes onda 7 yüz yilde Babek arap işgalina karşi mucadile etmesi ve ya Alban Türklerinin Oguz boyundan olmasi , Hazerliler ( Xəzərlilər) deyilen Türk devletinin 6-ci yuz yilde olmasi ve en son M.Ö Fars imperatoru Kiros ( Kir) – a karşi Saklarin Tomiris han başçiliginda bu günki Araz nehrinin ( Araz şayi) etrafinda Kirosun kellesinin kesilmesi hansi Türklerdir? . Bak buna Sofizm ( bilerekden yalan söylemelk) deyerler. Bizim Azerbaycanimizin Gence şeheri olanda hele Malazgird savaşi olmamişdir. Biz Oguzlar burda anadoluda , Kafkazda M.Ö. arxioloji tapintilarla 5000 yil önce biz burda kafkazlarda ve anadoluda variydik ve var olmuşuk.

Düşünün bizlere ne kader yalanlar söylemişler, Hanif soyundan Hz. Mühammed Mustafa (S.A.S) Töreyi yeniden kurdugu Yasribe- Medine demesi, Türk boyu olan Keltlerin Anadoluya ve kendi başkentlerine medeni ad olan “ Türkiye” demesi yine Atatürkün “ Türk “ bir irkin adi deyil adamlarin birliyi demesi anlaşilabilir mi? .

Atatürk-ün -İlm ve akil mirasini sürdürecegiz.

Peki nedir bu akil Horasan Akli? Nedir ilm ve Akil çizgisi? Horasan Pirileri, Erenleri, Alperenleri? , Güneş neden dogmuşdurda , nasil nesib olmuştur yine Horasan-a, yukseldiyi yer olmak.

Türkün daha önce bir sefer gitiginde Avropanin ortasinda növbe burakdigi “ALP” isminin tecelissine, bu sefer növbetden öte, ayar vermek, düzen vermek için (üçün) “ EREN” isminin tecellisinin ( menasinin) eklenmesi duasiyla, çikdigi bu yolda “ ALPEREN”-ler bütün gücü , duasi, yüreyinin ( üreyinin) enerjisi eklensin inşallah.

Horasan sözünün menasi- Güneşin yükseldiyi yer.

Hindistanin, Misir-in, Babil-in karanlik, pis, gizli dehlizlerinden çaglayan Bati Akli( batili) – in ( buna Şanbala diyenlerde var, bu batil akil) insanligi ve dünyayi getirdiyi bu halden çikaracak olan yalniz - Horasan Aklidir,( bunada Agarta yani Agirti- işiklandiran agartan diyenlerde var) .

Biz Türkler ,, Nizami- Alem ‘’deyen Adil Dünya Devlet missiyonumuz ve Novo Ordo Seclorum - diyen Özgür Dünya Devleti misyonundakilerle iki temel çizgide yer alan düşmenlerik.

Horasan Akli Agarta- Allah, Her şey her kesin, adalet,Birlik, Hak, Hakikat( həqiqət) , ilm, Akil, Mana( məna) Ruh, Var ederek var olmak, paylaşarak. Tanrimiz Allah( Tek yaradan ) , milletimiz Türk.

Şanbala ve ya Yeni dünya düzeni ( Novo Ordo Seclorum) Akli- Her şey benim, hakimiyyet, özgürlük, Batil, çok, bilim, sadece ben, sadece zeka, sadece madde, sadece dünya. Tanrilari Ra-nin, Amon-nun milleti.

Evet buna göre Qazi- Ne mutlu Türküm Deyene demişdir.

Bu gün bu kader olsun , uca Allah kismet ederse inşallah gelecek yazilarimda bu hakda geniş bilgiler yazacam.

Gencler araşdirmaçi yazarlarimizin kitablarini okuyun, araşdirin, daim aktarişda olun. Karanlikdan işiga ancak bilgi iyle çikmak olar.

Saygilarimla Reis Difai.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum