CHP ve MHP’ye Çok İş Düşüyor

Değerli okurlar bu iktidar ülkemizi 13 yıldır yönetiyor. Bunların iktidara geldiklerinde ülkede terör neredeyse sıfırlanmıştı. AKP iktidarlarının zamanında terör zirve yaptı. Her gün üç dört polisimiz veya askerimiz şehit oluyor.

Sayın başbakan bir konuşmasında terörün belini kırdık diye demeçler veriyor. Bu nasıl bel kırmaysa her gün şehit cenazeleri gelmeye devam ediyor.

Sayın Cumhurbaşkanı da terörü lanetlemek için Fransa’ya gitti. Adama sormazlar mı acaba bu terörü bu hale getirenler kim? diye

Yöneticileri ihtirasın peşinden sürüklenenler, tarihin analizinden yoksun beyinler, ülkelerinin başlarına beladan başka bir şey getirmemiştir.

Her gün öfke ve kinle allanıp pullanıp, meydanlarda nutuk malzemesi yapılan hezeyanların bir son bulmasını istiyor artık akıl, izan ve vicdan sahipleri!

Bir gün alay edilen, diğer gün küçümsenen, bir başka gün mahalle kavgacıları ağzıyla hakaretler edilen, gözdağı ve korkularla sindirilmek istenen toplumlar bir gün uyanarak bunlardan hesap sorulacağını bilmeleri gerekir. Birileri bunu hala öğrenemediyse; artık bu vatandaş oyları ile seçimlerde bunlara öğretmeli…

Sıradan bir kişinin ağzından duyulduğunda bile, kan donduran, vicdan, akıl ve izanı susturan, siyasi muhaliflerine hasımlığı yakıştıran bir zihniyetin yöneteceği, siyasi değilse bile ahlaki çöküntünün ta kendisidir. Ahlaki çöküntü, ne hak tanır, ne hukuk, ne dirlik ne de düzen! Ve ne de huzur bırakır toplumda! Şimdi olduğu gibi. Böylesi bir kaosluk bir ortam, düşmanlardan ve hainlerden başka kimin işine yarar!

Bir gazete bana karşı diye gazeteyi bastır bir yazara linç girişimi yaptır. Sonra da çık demokrasiden bahset. Sevsinler sizin gibi demokratları

Edepli olmak; edepli olmayı dilemekten çok daha önceliklidir.

…Dürüst ol; dürüst!” söylemi ile kişi kendi dürüstlüğünü kanıtlamış olamaz! Edepli olmayı dileyen, dürüst ol naraları ile toplumları peşinden sürükleyenlerin, ilk yapması gereken iş; kendi edep ve dürüstlüklerini söylemleri ile değil; eylemleri ile ortaya koymasıdır.

Bir Kasımda Tüm yurdumuzda seçimler yapılacak dolayısıyla Aydın’ımızda da yapılacak seçim çok önemlidir.

İktidar seçimi kaybetmemek için her türlü hile ve zorlamaları yapacaktır. Bütün seçmenlerin bilhassa yöneticilerin çok uyanık ve dikkatli, olmaları gerekiyor.

CHP Aydın’da dördüncü milletvekilliğini az bir oyla kazandı. Şimdi AKP kaybettiği bu bir milletvekilliğini geri almak için var güçleri ile çalışacaklar.

Bunu bilerek CHP yöneticiler ve milletvekili adayları durmadan köy köy mahalle mahalle bire bir vatandaşlarla buluşmalı yolsuzlukları yalanı talanı ve ülkenin çok ciddi olarak kötü yönetildiğini  vatandaşlara anlatmaları gerekir.

Artık gelecek iktidar bu yolsuzlukları haksızlıkları bütün milletin gözleri önünde yapılan zulümlerin mutlaka ama mutlaka hesabın sorulmalı.

CHP, MHP ve diğer partiler bu seçimde çok çalışmalı ve bir umut olmalılar.

7 Haziran seçimlerinde Aydın AKP aday listeleri Aydın halkı tarafından pek tasvip görmemiş, listeye konulan İthal adaylar pek beğenilmemişti.

Ama AKP bu durumu anlayınca hemen listeyi değiştirerek Mehmet Erdem liste başı olarak halkın karşısına çıktı. Mehmet Erdem, Sadık Atay’dan daha fazla seçmen tarafından olumlu görülebilir.

Bilhassa CHP il başkanı ve ilçe yöneticilerine buradan sesleniyorum çok organize çalışmaları gerekiyor. Hiç biriniz diğerini dışlamadan ötekileştirmeden mutlaka birlik beraberlik içinde hareket ederek bu seçimden başarılı çıkmaları gerekmektedir.

Öyle görünüyor ki AKP de Sayın Cumhurbaşkanı’nda meydanlara inecek devletin tüm olanakları AKP lehine yürütülecektir.

Şu seçim atmosferinin girildiği bir aylık dönemi 7 Haziran seçim çalışmaları gibi çok çalışılmalı bu seçimi de başarı ile bitirmeleri şarttır.

O nedenle ülkenin bu karanlıktan kurtulması için çok disiplinli organize olarak yürütülmeli diyor tüm adaylara başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum