Doluya koydum almadı, boşa koydum dolmadı

31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir zaman kala her partiden belediye başkan aday adayları meclis üyeliği için adı geçenler, farklı hesaplar içinde olanlar, kapı aralığında pazarlık yapanlar, birilerinin himayesinde olmaya çalışanlar, saman altından su yürütmeye çalışanlar boy gösteriyor.

www.aydin24haber.com imtiyaz sahibi Servet Töz'ün “Aydın siyasetinde çarşı karışık” başlıklı yazısında dediği gibi “siyaset dedikodu kazanına döndü.”

Aydın siyaseti toz duman göz gözü görmüyor. Her gün farklı isimlerin bir yerlere yazıldığı, yakıştırıldığı, ertesi gün yerine başka isimlerin konulduğu her partinin yetkililerinin ise kazanabilecek doğru adayı bulmak için ince eleyip sık dokuduğu sıkıntılı bir süreci yaşıyoruz.

Siyasetle uzaktan yakından ilgilenen vatandaşın heyecanla beklediği süreci yaşıyoruz. Burada sonuçta anahtar kelimenin tokalaşmak, helalleşmek olduğunu aksi halde mevsimlerden ilkbahar, yazın geçtiğini, Sonbaharın kara kışa döndüğünü, hazırlıksız yakalanın soğuktan donacağını hatırlatmak vatandaş olarak görevimizdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum