Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

Haim Nahum doktrini ve rahmetli Erbakan Hoca

Haim Nahum’un, Karanlık planları hakkında, rahmetli başbakan Necmettin Erbakan’ın yorulmadan bıkmadan senelerce önce bahsetmesini, hiç birimiz anlayamadık.

Erbakan hoca ile ve onu anlayanlarla, alay edenler, yapılması gerekenleri yapmayanlar, sağ iseler rahat koltuklarında oturamasınlar. Ölmüşlerse, mezarlarında rahat yatamasınlar inşallah.

Haim Nahum Doktrini nedir?

  1. İnsanları aç bırakacaksın.
  2. İnsanları İşsiz bırakacaksın.
  3. İnsanları borca esir edeceksin.
  4. Dinlerinden uzaklaştıracaksın.
  5. Irklarına, tarikatlarına, mezheplerine ve siyasi görüşlerine göre tahrik edecek, Türkiye’yi böleceksin.
  6. Bölünmüş parçaları birbirleri ile çarpıştırıp, savaştıracaksın.
  7. Parçalanmış, zayıflatılmış parçaları Siyonizm’in emrine verip, yutacaksın.
     

Haim Nahum kimdir anlatmayacağım giriniz Google amcaya sorunuz. Bu, hain diyemediğim adam, Manisa da 1873’te doğmuştur. Gerisini siz araştırınız. (Hain diyebilmek için birisine, bizden olması lazım.) Bu adam bir düşmandır. Biz den değildir Türkiye’nin düşmanı bir Yahudi’dir.

Şimdi çevremize bir bakalım isterseniz. Ülkemizin insanlarının alım gücü her geçen gün azalıyor mu? İnsanlarımız söylendiğinin, basında anlatıldığının aksine, fakirleştirilmiyor mu?

İşsizlik her geçen gün artmıyor mu? İş yerleri, fabrikalar, birer birer satılmıyor mu, kapatılmıyor mu?

Ülke insanının borç batağında yüzdüğünü görmüyor muyuz? Bizim zannettiğimiz her şey, bankaların değil mi? 

Elhamdülillah Müslümanım diyen birçok insanımız, din tacirlerinin tarikat şeyhlerinin oyuncağı olup dinlerinden uzaklaştırılmadılar mı? Birçok Müslüman görünen vakıf ve kuruluşun içinde emanet edilen çocuklar her türlü tacize uğramıyorlar mı? Bunları yapanlar Müslüman mıdır sizce?

Irklarına, tarikatlarına, mezheplerine ve hatta siyasi görüşlerine göre insanlarımız kamplara ayrılmadık mı, cephelere bölünmedik mi? Birbirimizle gizli bir savaş içinde değil miyiz? Güçlü olan siyasi yapı unsurları, güçsüz olanları iflasa sürüklemiyorlar mı?

Zayıflayan, güçsüzleşen gurupları yemek ve bertaraf etmek kolaylaşmadı mı? Birçok mücadele ruhlu insanımız sindirilip susturulmuyor mu? Yok edilmiyorlar mı?

Ruhun şad olsun Erbakan Hocam. Biz ne seni anlayabildik, nede Bu ülkenin gerçek kurtarıcısı olan, on yıl içinde, ülkemizi ekonomik bağımsızlığına kavuşturan yüzlerce fabrika kuran, Yüce Atatürk’ü anlayabildik.

Biz Haim Nahum doktrinine yenik düştük. İnşallah kurtulma çabalarımız boşa gitmez.                  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.