Her şey güzel olacak

İki yıla yakındır sürdürülen 6’lı masa toplantıları ortak akıl ve mantık çerçevesinde ülkenin birliği ve bütünlüğü adına geniş halk kitlelerine memnun edecek şekilde sonuçlanmış, olumlu meyvelerini vermiştir.

Bu birlikteliğin sağlanmasında, oluşmasında emeği geçen, çaba sarfeden başta parti genel başkanları ve yetkili organlarına halkımız adına yürekten kutluyoruz.

Bu birlikteliğin bozulmaması bunca emeğin heba edilmemesi tüm dostları mutlu etmiş, sevindirmiş karşı tarafı da derinden üzmüştür.

Uzlaşı kültürünün mimarı rahmetli başbakan Bülent Ecevit'ten yıllar sonra farklı görüş ve düşünceye sahip altı siyasi partinin bir araya gelip ucube dediğimiz başkanlık sistemini ve saray saltanatını devirip güçlendirilmiş çoğulcu parlamenter sisteme geçişin ilk sinyalini vermeleri demokrasimiz adına olumlu bir gelişmedir, halkımızda da pozitif etki yaratmıştır.

Dileriz ki bundan sonraki süreç doğru ilerler ayrıştırıcı değil, kucaklayan politikalar izlenip Cumhuriyetin kuruluş ayarlarına geri dönülür, liyakat gelir, yolsuzlukların hesabı sorulur, haksız zenginleşmelerin önü kesilir, devletin bütün kaynakları eş, dost, hısım akraba ve yandaşa değil 86 milyona dengeli bir şekilde dağıtılır; işçisi, köylüsü, çiftçisi, emeklisi, yetimi dulu, esnafı memuru huzur bulur, mutlu olur.

Güzel günlere, mutlu yarınlara...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.