O Paylaşımı Hayretle Okudum

Sevgili Çağatay Gülaçtı kardeşimin sosyal medya hesabındaki bir paylaşımını hayretle okudum.

Hayretle dedim çünkü:

Şu an ülkemizde güller açmıyorken…

Güzel ülkemin üzerinde karabulutlar geziyorken…

Gereksiz buldum.

Kendime söylendim, ‘Enderun paylaşımının zamanı mı?’ diye… Zamanını gelmedi, zaman o zaman değil, sevgili kardeşim!

Bir de ‘Enderun’ paylaşımına değerli bir meclis üyesi yorum yazmış. Meclis üyemin değerlendirmelerine de katılmıyorum. ‘Gençlerimizi gazlayarak hata yaptırmayalım’ diyorum.

Yazık olmasın gençlere!

Yazık olmasın pırıl pırıl, tertemiz insan kaynaklarımıza…

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı yıllarında Enver Paşa’ya: “Paşa paşa, şimdi harf zamanı mı harp zamanı mı?” dediği gibi paylaşımı okuyan dostlar çok kızmış. “Selden kütük mü topluyor bunlar” diye söylenip duruyorlar.

Ben de çok üzüldüm. Pişmemiş ham hayallerin esiri olanların düştüğü acı duruma çok üzüldüm.

Yazık oluyor emeklere…

Yazık oluyor gençlere.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Yine yüreklere ateş düştü.

İçimiz kan ağlıyor.

Yetkililer 44 şehidimiz, 155 yaralımız olduğunu açıkladı.  İstanbul’da bir maç sonrası insanlıktan nasibini almamış alçak,  hain iki teröristin patlattığı bomba, mübarek kandil gecesi arifesinde yüreklerimizi yakıp geçti. O bomba 79 milyon milletimizin yüreğinde patladı. Yıllardır ezilip sömürülen, zülüm altındaki mazlum milletlerin ve İslam âleminin beyninde patlayıp, kor olup yaktı.

Belki klasik olacak ama başımız sağ olsun! Dertleri, çileleri, sıkıntıları, ızdırapları büyük olan milletimin başı sağ olsun! Ömrünün gencecik baharında vatanına, milletine ve devletine hizmet ederken şehit olan polislerimizin, vatandaşlarımızın acılı ailelerinin, kederli yakınlarının da başı sağ olsun! Bu büyük milletin ve yüce devletin bekası uğruna, vatandaşın huzuru ve güvenliği uğruna şehit olan bütün kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun! Allah rahmet etsin.

Bu büyük millet hem Türkiye üzerinde hem de Ortadoğu İslam coğrafyasındaki oynanan kahpe oyunu biliyor. Adı konmamış üçüncü dünya savaşı yaşıyoruz. Şu kara günler karartmasın içimizi… Hainlerin hepsi gelse, bütün dünya toplanıp gelse; tarihte Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da, 15 Temmuz 2016 gecesinde akıbetleri ne ise gene o olacaktır. Bu sömürgeci Haçlı zihniyetine bu büyük millet tarihte gösterdiği kahramanlıklar gibi bu sömürgeci küresel güçlerin maşalarının ve teröristlerin beynine bir balyoz gibi inecektir.

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de Ali İmran suresinin 12’inci ayetinde; “De ki, ey kâfirler yenileceksiniz ve toplanıp cehenneme sürüleceksiniz” der. Unutulmasın ki; zafer inananlarındır. Allah bu milleti korusun ve başka acılar göstermesin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.