Mürşit Canbeldek

Mürşit Canbeldek

Pentagona Karşı El Ele

Türk milleti ve onun kanla kurduğu devleti şu anda gasıp bir hükümet görüntüsündeki çete tarafından yok edilmenin eşiğine getirilmiştir. 2011 seçimlerinden sonra 6 milyon seçmen bir gecede yok oldu haberi vardı. Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül’ün imzaladığı ve TBMM tarafından onaylanmadan yürürlüğe giren bütün anlaşmalar geçersizdir. Onu geçerli kılan mercii TBMM'dir.

AKP bir siyasi parti olmaktan çok; çok uluslu şirketlerin Türkiye içinde faaliyet gösteren gayri milli bir uzantısı gibi görünmektedir. Çünkü özelleştirme adı altında bu memleketin bütün üretim araçları, ekonominin can damarı kuruluşları küresel dünya devlerinin kontrolüne bırakılmıştır. Bu yüzden kağıt üzerinde ürettikleri hâsıla, gayri safi milli hasılaya dâhil edilmekte kişi başına düşen milli gelir yüksek görünmekte fakat insanımızın cebine girmemektedir.

Halen yürürlükte olan Anayasaya aykırı yaptığı bütün işlemler toplam olarak küresel dünya devlerinin bizim içimize biraz daha yerleşmesini ve servetin el değiştirmesini sağlayan işlemlerdir.

Normal devlet adamı mantığına asla uymayan bir bakışla yönetilmekteyiz. Öyle bir bakış ki; 1984 senesinden beri  kan döken beşikteki çocukları dahi kalaşnikoflarla kurşunlayıp katledenler bugün masum kabul ediliyor. Türk ordusunun üst komuta kademesi rütbeleri de sökülerek hapiste çürümeye mahkum ediliyor. Neymiş; PKK'yı karanlık güçler kurmuş Türk ordusunun komutanları da bunları el altından desteklemiş ve 29 yıldır devam eden köy basmalar tamamen devletin arzusu istikametinde gerçekleşmiş. Bu gün de başımızda bu oyunu bozduğu iddia edilen hükümet yaraları sarıyormuş. Aslında PKK falan yok, terör yok, tek kötü Türk ordusu ve Türk milletinin kendisi…

Madem PKK Türk ordusunun şer komutanlarının var ettiği bir katiller çetesi; o zaman çürümeye terk ettiğiniz patronlarının yanında bizzatihi o kanı dökenler neden yok. Ve sizin görüşmeler kesilmesin diye yalvar yakar olduğunuz İmralı canisi neden ahkam kesmeye ve sizi yönetmeye devam ediyor. PKK asla Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz. Çünkü onlar Pentagondan yönetilen eroin mafyasının baronlarıdır. Karakolların kapatıldığı yerlerde hint keneviri ekiminin başlaması tesadüf müdür?

Turgut Özal yabancı sigara girişini ve doları serbest bıraktık dediği zaman Deniz Baykal; "Beyaz işine ne zaman giriyorsunuz sayın Özal" demişti, espriyle karışık. Şimdi artık espri de geçen Beyaz mevzuu bembeyaz hale geldi. 2500 yıllık Türk tarihi geleneği ve ciddiyeti şu anda Başbakan ve dış işleri bakanı marifetiyle yıkılmak ve çetelerle resmi görüşme yapmak zilletine düşürülmüştür. Reyim namusumdur diye düşünenler; Namus şeref meselesini hafife almak istemiyorsanız nereye doğru sürüklendiğinizi görmek zorundasınız. Bundan beş sene evvel Mahallemizin akıllı uslu düşündüğünü zannettiğim hacısı; "hacı abi ne olacak bu gidişin sonu" diye sorduğumda yeminle söylüyorum; “verip kurtulacağız hoca verip kurtulacağız” demişti ve beynim zonkladı bu cevapla…

Bu gün AKP'nin saçtığı zehirle ağulanup, PKK'yı önünde eğilinecek baş edilemez düşman gören taraftarlara seçmen gözüyle bakmamız mümkün değildir. Bu bakış açısı ne dinen ne ilmen ne ahlaken insana yakışan bir bakış değildir. Bu İslama ihanettir. Bu vatana ihanettir. Bu insanlığa ihanettir. Çünkü PKK istekleri yerine getirilmediği takdirde kan dökeceğini hala haykıran bir Ermeni terör örgütüdür. Bu örgütü var ettiği iddasıyla ortadan kaldırılan Türk ordusu içerdeyken PKK'nın hala varlığını ve gücünü bize dayatmaya devam etmesi size Türk ordusunun ortadan kaldırılma gerekçesinin de sahte olduğunu düşündürtmüyor mu?

Türk milleti, çok karanlık bir yere götürülüyorsunuz. Bütün savunma imkanınızı elinden alarak seni batağa sürüklüyorlar. Türk devletinin ve milletinin 80 yılda kurduğu bütün ekonomik kuruluşları bedavaya yabancı ellere sattılar.gelen sıcak parayla sana sahte ve geçici bir rahatlama sağladılar. Sen de ekonomi düzgün gidiyor zannettin.

1) 82 milyar dolar kredi kartı borcun var. Seni borçlandirirken sanki sana karşiliksiz para veriyorlarmiş gibi hissettirdiler ve tuzağa düşürdüler. Bu tuzak tan kurtulma şansın var. Yeterki bu hükümetten kurtul bu borcu sigorta şirketleri ödemek zorunda kalacak..

2) Mevcut anayasaya bağlı kalacağına yemin etmiş bir hükümetin şimdi yeminine sadık kalmayıp keyfi davranmasını hoş görme. Kendini denetleyecek bütün yargı organlarını kendi memuru gibi gören hükümet denetimden kaçıyor demektir. Alnı açık olan kişi denetimden kaçmaz. Bu kadar basit  bir mantığı kullanmaktan vazgeçme yarın sen de hesaba çekilirsin…

Aslında bizim yıllardır bekleyip de bir türlü kavuşamadığımız sosyal adaleti mi getiriyorlar da sen herhafta fütursuzca yalan söylemeye devam eden adamdan hayır geleceğini zannediyorsun. Gelir dağılımında adaletsizlik bütün heybetiyle yaşamaya devam ediyor… Benzinden alınan vergi % 71 e çıkmış Bu sence benzinin neden pahalı olduğunu açıklamıyor mu. Eski hükümetler benzinden bu kadar fahiş vergi almazlardı. Sıfır bir otomobil alırken fiyatının %43'ünün devletin aldığı vergi olduğunu hiç sorguldın mı? 32 bin TL'ye aldığın otomobilin bu hükümetin aldığı haraç yüzünden 8 bin lira daha pahalı olduğunu biliyor musun? Hani adil düzen getirecek Milli görüş ocağında yetişmişti bu ekip. Ya adil düzen yalandı ya da bu adamlar adil düzen hedefine ihanet ediyor…

Bu korkunç tuzaktan kurtulmak imkânsız değildir. Tamamen kararlı bir ekibin sizin tarafınızdan göreve getirilmesiyle Hem Ermeni uyuşturucu çetesinin pentagon yönetiminde gerçekleştirdiği tehditler dönemi bitsin hem de bu çetelerin patronları olan şeytan imparatorluğu tarihinin en büyük tokadını yesin. Tek yapacağın yalanı anında yakalayıp yalancıyı da teşhis etmektir. Yalancıyı muhalefette arama. Yönetenlerin yalanları gündemin prangalarıdır.

Sıkıştığı zaman İsmet paşanın yanlış işlerine sığınan bu ekip zavallı Rauf Tamer’in cambaza bak cambaza yöntemini çok saygısızca kullanmaktadır. Evvela kendi seçmenini salak yerine koymaktadır. Bir hafta evvel söylediğini bir hafta sonra inkar edecek kadar sık yalan söylemeye başlayan bir adamı omuzunuzda taşımaktan daha yorulmadınız mı?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum