Taş Gazete Muhabiri Diyor ki

Antep;

Adı üstünde gazi.

Bi ton sorularım var abi.

Bu bombacı deyyusları üstümüze salanlar yani PKK FETÖ İŞİD PYD daha bilmem ne menem neleri üstümüze salanlar Amerika İsrail ama en başta İngiltere ki dünyayı tek bir Yahudi kökenli İngiliz ailenin yönettiğini biliyoruz.  Artık sır değil yani belli ise ve artık dünyaya sözde posta koymaya başladıysak bu katillerin ürünlerini niye yiyip içiyor niye giyiyoruz abi?

FETÖ gibi ortalama kırk yılın ön hazırlığıyla üst zekâda üst düzey teknoloji donanımlı para deposu ve biat kültürünün en iyi temsilcilerinden oluşan ve yarı ülkem nüfusu kadar bir terör grubunu taşla sopayla kadınlarımız kocalarına bile haber vermeksizin sokağa fırlayarak püskürtüp kışlalara gömebildiysek… Ki ezan ve sela okumak yetti bu milli orduyu kışlalara salmaya niye bu şer zürriyeti Fırat'ta Dicle,'de boğamıyoruz biz abi?

Ortalama ülkem bütçesi kadar hesapsız FETÖ sermayesi sorgusuz sualsiz Devlet-i Ali'nin kasasına girmişken niye emekliye özürlüye memura bayram müjdesi verip acılarımızı hafifletmiyor Devlet,-i Aşımız abi!

"Ayşe tatile çıksın " şifresiyle Kıbrıs'ı bir haftada aklayan Mehmetçik yeni milli orduyla elele verip bir kez de tatilini Gabar'da Kandil'de niye yapmıyor abi?

Milli ordunun başına yeni biat eden Bahçeli ve Kılıçdaroğlu geçip onların öncülüğünde tıpkı Mustafa Kemal gibi "Ordular son hedefiniz teröristlerdir ileri " deyip terör merkezlerini inlerine niye gömmüyorlar abi!

Ben sormuyom abi taş gazete soruyo bu gün bu kadar. Yarın ki sorular daha bir çetrefilli.

14101928_1106924692727929_763486771_n.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.