Mürşit Canbeldek

Mürşit Canbeldek

Yanlış Yapıyorsunuz

19741.jpg
 
AKP ye rey vermeyi düşünenler; gelişen bütün şartlara rağmen, her ne yaparsa yapsın ben rey vermeye devam edeceğim, yaptığını alkışlamaya devam edeceğim diyorsan yanlış yapıyorsun. Bu tavır yani her ne yaparsa yapsın inadına Tayyip tavrı dinen de yanlıştır ilmen de yanlıştır.
 
Çünkü AKP bugün ABD tehdidi altındadır. Özal zamanında harimi ismetimize aldığımız Amerikan çekiç gücü gözümüzün içine baka baka PKK yı besledi güçlendirdi. Yönetti, karakollarımıza saldırttı. Askerimizi dost kılığında görünerek arkadan vurdu. PKK'ya vurdurttu. TC Devletini test etmek için Abdullah Öcalan denen alçağın yakalanıp Türkiye’ye getirilmesine yardımcı oldu. 
 
Onu idama mahkûm edip asamayacak bir hükümet görüntüsü yakalayabilirsem 950 yıllık Türk kâbusundan Avrupa’yı kurtarabilirim diye düşündü. Çünkü kendi suçlusunu hak ettiği cezaya çarptıramayacak ve infaz edemeyecek bir hükümet kendi devletini bir açmazın içine kilitleyecek ve test de ABD nin istediği ve beklediği yanlışı yapmış olacaktı. DSP-MHP koalisyonu ABD'yi şaşırtmadı.
 
Mahkemenin verdiği idam kararını PKK yı etkisizleştirme beklentisiyle Sümen altı ettiler. MHP lideri tarihin en büyük yanlışını yaptı. Sümen altı icraatına kedi miyavlaması kadar bile tepki göstermedi. ”KOALİSYON ORTAĞIYIZ BU KADARINA GÜÇ YETİREBİLİYORUZ” dedi fakat kendine rey veren %19 un ancak % 9 una mazeretini anlatabildi. Yani yetmedi BAHÇELİ YETMEDİ…
 
O gün yani İdam kararını meclisin savsaklayıp infaz ettirmemesi ABD için tarihin en büyük fırsatı oldu. Gerisini getirip bu milleti tarih sahnesinden silme umutları doğdu. BOP adı altındaki büyük İsrail projesini hayata geçirmeye çok yaklaştığını şu anda ciddi ciddi düşünüyor ve sevincinden ellerini ovuşturuyor. BOP ‘un ilk civcivi Kuzey Irak’ta kurulan Barzani devleti olduysa da bunun Türkiye’ye zararı beklediği kadar olmayacaktı. Devletin maddi unsurlarının çökmesi gâvur için yeterli olmayacaktır. Onun isteği Türk idrakinin Türk direnme gücünün, Türk’ün adalete duyduğu güven duygusunun yok edilmesi olacaktır.
 
Sosyoloji denen ilim dalı ve Türkiye’nin her gün röntgenini çekip gelişmelerin Batı âlemi için sevindirici olduğunu rapor eden MEDYA belası Türkiye’de” Çakma” ların hâkimiyeti ele geçirebileceği sinyalini gönderdiler.
 
Arabesk müzikle başlayan bizim bir değişim sürecimiz var. Bunu köyden şehire hareketinin sonucu gibi ilan etmiş “değerli sosyologlarımıza “ rağmen Arabesk müzik bizim çakmalar dünyasına ilk girdiğimiz kapının adıdır. Ucuz yoldan meseleyi halletme merakı bakın ne icatlar çıkardı bu memlekette.
 
 “Doğan görünümlü şahin” bizim buluşumuzdur. Çakma Fren bu sahte dünyanın mizahi karşılığına esin kaynağı oldu. Bir üst modele özenme, kendisinde üstün vasıflar görme hastalığı ile birleşince ortaya ne çıkar derseniz şu yukardaki fotoya bakın muhakkak çakmayla orijinal arasındaki farkı anlarsınız.
 
Evet ABD Türkiye’deki değişimin her saniyesini kontrol altında tutmaktadır. Nüfusun  bir kısmı Bugün ABD nin siyasi emelleriyle uyum sağlayabilecek ve hiçbir direnme göstermeyecek renge bürünmek üzeredir. ABD nin arzusu nihai hedefi bellidir.Hayır öyle bir niyeti yok demek için yüklü bir vekalet ücreti almış olmak gerekir. İsraili büyütmek Global dünya devletinin sarmalına engel gördüğü TC Devletini etkisiz ve çakma hükümetler eliyle yönetilmesini sağlamaktır.
 
Haçlı seferlerinin yeni organizatörü ABD dünya devleti olma yolunda hızla ilerlerken Müslümanlara kan gözyaşı ve kadın çığlığından başka bir karşılık vaat etmemektedir. Türkiye’de bütün şartların en uygun hale geldiği güne kadar Ergenekon,Silivri ,projeleriyle Türk milletinin bir kısmını uyutmaya devam edecektir. Askeri ve sivil bütün direniş merkezi olabilecek ne varsa onu yıldırmak susturmak ve muhtemel ABD işgaline uyumlu birer hain haline getirinceye kadar ne gerekiyorsa onu yapacaklardır.Artık ABD herhangi bir işgal hareketinde risk almak istemiyor.İşgal edeceği veya ıhtırmayı düşündüğü yeri iki kampa bölüp birbirine kırdırmayı tercih etmektedir.Benim % 50 sizin %50 niz der gibi..Hizbullah-hizbuşşeytan ikilisnde olduğu gibi.
 
Yanlış yapıyorsunuz AKP seçmenleri. Yarın Bu millet PKK belasına karşı kendini yalnız hissettiği zaman kendi partinizin bile parmağını kıpırdatmadığını gördüğünüz zaman gölgesine sığınacağınız güzel yüzlü bir gençler birliğine ihtiyacımız olabilir. Gelin PKK –AKP görüşmelerinde işin b… nu çıkarmış bu çakma iktidar yalpalamalarına bu kadar fazla sahip çıkmayın. Hiç olmazsa alkış yapmayın. Her suçladığını gözü kapalı “yapmışlardır ateş olmayan yerden duman çıkmaz” diyerek siz de suçlamaya kalkmayın. Yani azcık istikbalden korkun, çünkü korkutacak postal sesleri iyice yaklaştı. Türk ordusunu islam düşmanı gibi gösterip Ortadan kaldırdılar neredeyse. Sana sundukları gerekçe ya yalansa ya sahteyse ne yapacaksın zaman kötüye ya direnecek ya da kötüden daha kötü olmayı kabulleneceksin bunu mu istiyorsun… Azcık düşünün gözü kapalı desteğe devam demeyin. Soru sorun cevap isteyin. Aslında soru cevap harbine dayanacak hiçbir güçleri yok. Sadece onları ayakta tutan Medya’nın sağladığı karartma politikasıdır. Hükümetin istemediği hiçbir haber bugün Medyada yer almıyor. Hükümet resmen medyanın hala ayak sürüyenlerini tehdit ediyor. Maliye ordusuyla tehdit ediyor. Hükümetler tehdit etmez. Gereken neyse onu yapar. Gizli kapaklı pazarlıklı iş yapmaz yaparsa onun adına çakma hükümet de denebilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum