Yerel seçimler yaklaşırken

Değerli okurlar bundan tahminen beş ay kadar önce bilgisayar ticareti yapan dostum Sayın Erol Akın’la dükkânının önünde sohbet ediyorduk. Yanımıza yirmi yaşlarında bir kızımız elinde bazı kâğıtlar olduğu halde yanımıza geldi. Ve “Amcalar ben bir anket yapıyorum sizlerin de görüşünüzü alabilir miyim?” dedi.

Ben “Tabi sor bakalım bildiğimiz bir konu ise derhal cevaplarız” deyince rahatladı.

Meğer konu Germencik Belediye Başkanı MHP'li Ümmet Akın’mış…

Ben “Germencik belediye başkanını pek yakından tanımıyoruz icraatlarını da pek yakından bilmiyoruz” deyince…”Yok, icraatları ve çalışmalarını sormayacağım. Ümmet Akın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olursa sizlerin görüşleriniz ne olur onu öğrenmek istiyorum” deyiverdi.

Yanımdaki Erol Akın, “benim görüşlerim olumlu olmaz” dedi. Sıra bana gelince şunları söyledim.

Eğer benim görüşlerim tam olarak Sayın Ümmet Akın’a anlatırsanız çok memnun olurum. Mademki bu anketi yapıyorsunuz olumlu görüş bildiren de olur, olumsuz diyende ..

Bana kalırsa Ümmet Akın ilk önce Germencik’e sahip olsun. Germencik’in hemen yanı başında jeotermal enerji santrali kurulurken hiç ağzını açtı mı? Germencik çitçisinin haklarını koruma veya bu hususta bir beyanatı ve eylemi oldu mu? Bu jeotermal santrali kuranlardan para alıp Germencik Ziraat Odasının binasını yaptırdığı, belediye hizmetlerini de buradan yürüttüğü söyleniyor. Bu şartlarda Ümmet Akın aday olursa avucunu yalar. O nedenle bu söylediklerimi Sayın Ümmet Akın beye aynısı söyle dedim.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, büyükşehre aday oladursun uzun yıllar tanıdığım aynı zamanda Germencikli olan Avukat olan Sümer Germen’in de CHP’den Germencik belediye başkanlığına aday adaylığı gündemde..

Sümer Germen belediye başkanlığını başarı ile yapabilecek bilgide, donanımda ve yetenekte olduğunu çok iyi biliyorum. Aydın’da tanınan önemli bir avukat üç dönem Aydın Barosu Başkanlığı yaptı. Edindiği tecrübe ve birikimle doğup büyüdüğü ilçesine yararlı olur düşüncesindeyim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.